2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
bu alışveriş işleri beni şu anda gerdi, niye öyle oldu. sanki bir şeylerden eksik kalıyorum ya da yetemiyorum hissi oluştu her şeyin en iyisi olsun diye sürekli araştırma yapıyorum ama çok yoruldum
Hiç gerilme canım araştırmanı yap yine ama herşey her bebeğe yaramıyor sen en iyisi olsun dersin alırsın ama bebeğe o yaramaz yada kullanım konforu olmaz. Ben arkadaşım önerdi şöyle iyi böyle güzel diye markayı da hatırlamıyorum bak gittim set aldım bakım yağı pişik kremi losyonu filan okadar para verdim benim çocuğu pişik yaptı losyonu cildini kıpkırmızı yaptı. Tamamen deneme yanılma yöntemi. Yok demicek kadar bişeyler alırsın ama stok yapmazsın bebeğin durumuna cildine yada kullanım konforuna göre hareket edersin. En iyisi diye aldıklarımız bile fıs çıkabiliyor çocukta

İndirimlerden bir sürü şey almak isteyip ne alacağını bilemeyen analar kulübü başkanı olcam
Korbell şu an 700 TL sizce iner mi bu fiyat normalde ne kadardı hiç fikrim yok
Baktım şimdi hepsiburada da 700muş bence gayet iyi çünkü ben bi liste yapmıştım bi ay önce orda favladığımda 1000₺ idi halen o fiyatlarda
Bazı şeyleri alırken aslında birden fazla sitede bakmak lazım

Ben hiç fiyatını bilmiyordum 700 normal mi o zaman? Akakçe uygulamasından takip ediyorum çoğu şeyi orada bir çok sitedeki fiyatlar var indirim olunca da bildirim geliyor

Farklı ama bütün teoriler beni es geceçek gibi geliyor

Ben biraz pimpirikliyim canım o yüzden ilaç kullanmak istemedim ama bakalım bir hafta daha sıkayım dişimi hala geçmezse alırım heralde

evet doğru söylüyorsun aslında bebekten bebeğe değişcek. biraz rahatlamak lazım ya

bu alışveriş işleri beni şu anda gerdi, niye öyle oldu. sanki bir şeylerden eksik kalıyorum ya da yetemiyorum hissi oluştu her şeyin en iyisi olsun diye sürekli araştırma yapıyorum ama çok yoruldum
Canım sana bir şey diyim mi eşyalaeirın hiçbiri bebek için değil hepsi bizim için aslında. O yüzden eksik gedik hiç önemli değil, sen sağlklı mısın, şefkat gösteriyor musun iyi misin o önemli geri kalan her şey teferruat inan

Eklentiler

• CBA1BF93-9817-4A23-BFCA-2F90A12F8E83.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5091.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 74
Besafe galiba en iyisi kuzum. Ama pahalı da baya. Yoyko yu bir arkadaşım kullanıyor bunu çok memnunuz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…