2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
evet çok haklısın. biz iyi olduktan, mutlu olduktan sonra bebiş de mutlu huzurlu olur zaten. saolun kızlar rahatlıyorum valla

Kızlar ben de böyle kendi kendine bebek hareketi ile sallanan ana kucağı var ya markasını unuttum ama biraz pahalıydı ondan almak istiyorum. İndirim görürseniz söyler misiniz gerçi marka da söyleyemedim ama anladınız siz bence

4moms. Ama kendisi sallanınca daha İyiymiş kuzum bebeğin

4moms. Ama kendisi sallanınca daha İyiymiş kuzum bebeğin
Ay yok o değil onun fiyatı iyice uçmuş elektronik değil de bebek böyle ayağını salladıkça falan bebek hareketi ile sallanmış oluyor basit bir şey gibi duruyor, füme renkli, muadilleri de çıktı hatta ama orijinal markasını hatırlayamadım

Hıh şimdi hatırladım babybjörn 6 bin civarı görünüyor

Ay herşeyin fiyatı uçmuş ben çok fazla bakamıyorum kafam karısıyor anlamadığım için anlamamayı gectım anlayamıyorum kendimi cahil gibi hissediyorum

Evet babyjörn ben muadilini alacağım

Merhaba kızlar cumartesi günü kasık agrısı senebiyle fakulte hastanesine gittim ( hematom alanım var bu arada) doktor kontrol etti hersey normal 9+2 gunluk 2.45 cm dedi. O gun 8+4 gunluk olmalıydım. Dün kendi doktoruma gittim adetime göre 9+0 olmam gerekirken 8+6 günlük 2.22 cm dedi hersey yolunda cok iyi dedi. Benim anlamadıgım aradaki bir kaç gğnde bebek küçüldümü böyle bir şey olamaz sanırım o zaman bu fark neden kaynaklı birde kendi doktorumun verdiği ultrason kagıdında ga nın yanında 8+6 %37 yasıyor bu yuzde 37 doğruluk oranımı yada yanılma payımı acaba cunku hep gununde gidiyordu ve yanında hep yuzde 97 yazıyordu

Ölçüm yaparken dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama doktorun kendi belirliyo ölçüm alanını belki 1 mm bile farklı isaretlemeleri ölçüm alanını farklı çıkartıyor olabilir

Ölçüm yaparken dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama doktorun kendi belirliyo ölçüm alanını belki 1 mm bile farklı isaretlemeleri ölçüm alanını farklı çıkartıyor olabilir
Fakultedeki doktor en geniş pozisyonu secmeye calısıyorum doğru sonuc için demişti aslında o yüzden değişebileceğini düşğndüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…