2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayyy minicik bacaklara bak. Ay bunlar büyücek bu bacaklarla yürücek Allahım nasıl bi mucizesin
Bana bacak arası fotosu vermedi doktor ama ben videoyu durdura durdura inceledim bu fotoları yakaladım kordon mu pipi mi bilemedim 2 kızım oldugu için

Eklentiler

• BE5B5A2E-144F-4170-8AF6-20D6D53C9094.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 71263375-D06B-4F54-9733-E3F23B6611EB.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 63
Ay herşeyin fiyatı uçmuş ben çok fazla bakamıyorum kafam karısıyor anlamadığım için anlamamayı gectım anlayamıyorum kendimi cahil gibi hissediyorum
Ben 6 sene önce aldım bunları düşün nasıl şoka giriyorum korbell çöp kovası 700 olmuş diyorlar o zamanlar taş çatlasa 100 liraydı bebek arabası oto koltuğu beşik süt sağma makinası vs var çok şükür diğer ufak tefek şeyleri alırım diye düşünüyorum ama onlar bile çok pahalı geliyor. Yeni fiyatlara alışamadım

bana erkek gibi geldi. bizimki de buna benziyordu eşimle doktor erkek diye geçiştirdiler beni
Kız mı istiyordun canım birde ben doktor ultrasonda bakarken görmedim göstermedi yani boş gördüm ben bacak arasını ama videoyu inceleyince gördüm belkide gölge yanılması felandır diye düşündüm

Of off artık bende şubat ındırımınde başlarım zaten hastane masrafları az buz değil bebek masrafları da var ooo iş cok zor

Kızlar afedersiniz de ben ishal olmuşum karnımda hala gurultular falan var aksam yemeği de yemedim sadece keçi yoğurdu yedım acaba o mu yaptı ishal olunca korktum hamilelikte bir zararı falan var mı doktora gıtsem mi

Bendede var canım o bilmem kaç çeşit müziği bilmem kaç çeşit sallama hızı var. Aynı zamanda uyuyunca yavaşlayıp harekete bağlı hızlanıyor markası ne inan bilmiyorum civilden almıştık.
Hiç sevmedi kullanmadık boşu boşuna para vermişiz şimdiki aklım olsa doğduktan sonra götürür bi teşhirlerde denerdim baktım duruyo öyle alırdım. Belki ikinci sever de onda kullanırım

Evet ben kız istiyordum. Ama içimden de erkek geçiyor yalan yok. Biz de doktor bakarken göremedik, doktor kendisi erkek bu dedi. sonra videoyu izlerken eşim dedi bu kesin pipisi diye. Bu şekilde senin attığın fotoya benziyo

Evet ben kız istiyordum. Ama içimden de erkek geçiyor yalan yok. Biz de doktor bakarken göremedik, doktor kendisi erkek bu dedi. sonra videoyu izlerken eşim dedi bu kesin pipisi diye. Bu şekilde senin attığın fotoya benziyo
Aaa sende videodan aldın yani bende erkek hissediyorum ama doktor söylemeyince birde iki kızım olunca kız mı acaba dedim allah gönlüne göre nasip etmiş çok sevindim saglıkla kucagına al inşallah canım sende atabilirmisin videoda resmi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…