2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bana bacak arası fotosu vermedi doktor ama ben videoyu durdura durdura inceledim bu fotoları yakaladım kordon mu pipi mi bilemedim 2 kızım oldugu için
Bende videoyu durdurdum çok anlık bi geçiyor bacak arası ama bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-19-27-48-777_com.miui.gallery.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 71
Bende videoyu durdurdum çok anlık bi geçiyor bacak arası ama bu şekilde
Tahminde bulundu mu hiç canım şuan bişe gözükmüyor ama benimkindede böyle gözüken yerler var ben sanki zorla yakaladım da buldum gibi oldu didik didik inceledim sabit tutmamış hiç doktor

Tahminde bulundu mu hiç canım şuan bişe gözükmüyor ama benimkindede böyle gözüken yerler var ben sanki zorla yakaladım da buldum gibi oldu didik didik inceledim sabit tutmamış hiç doktor
Erkek gibi geldi dedi benim de çok anlık bu kısım en net gözüken bu

Babybjörn den bahsediyorsun sanırım
Şu an trendyol fiyatı 5447₺ ama sana onun mudailini söyliyim
Hepsiburada da tcherchi fiyatı 1000₺ civarı yurtdışından geliyo :)

Babybjörn den bahsediyorsun sanırım
Şu an trendyol fiyatı 5447₺ ama sana onun mudailini söyliyim
Hepsiburada da tcherchi fiyatı 1000₺ civarı yurtdışından geliyo :)
Ben Samsunda bi avmde tanıtıma %20 veriyordu internetten kupon kullanılıp alınıyordu o zaman almıştım kendi sitesinden. Bebeğin ilk alışverişi o olmuş oldu ben yüzde 20lik kuponla 5480e almıştım şu an ki fiyatta çok iyi

Kızlar babyjorn müzikli vs mi fiyatı neden o kadar pahalı
Şunlar daha uygun gibi sanki farkı ne oluyor tam olarak

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-20-09-20-660_trendyol.com.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 72
Kardeş düşünmediğim için saklamayı düşünüyoruz şuan ki fikrim öyle siz
Ben de düşünüyorum kardeş düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda ama her zaman bebek elverişli olmuyor yeğenimde kordonda kan yetersiz olduğu için alınamamıştı kısmet olursa saklamayı düşünüyorum her çocuğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…