2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İmkan varsa saklamak çok faydalı doktorda aynı şekilde düşünüyor

Kordon kanı saklatacak mısınız?
Ben kızımda düşünüyodum aciliyetli durum olmasaydı. Doktorada sorup konuşmuştum Allah korusun herhangi bi durumda tüm aile için kullanılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 7 tane filan kordon kanı bankası varmış. Daha eşimle tekrar konuşmadım ama olursa bu sefer saklatmak istiyorum

Bence 5k çok ya sonuçta ne kadar kullanıcak ki onu

Kızlar babyjorn müzikli vs mi fiyatı neden o kadar pahalı
Şunlar daha uygun gibi sanki farkı ne oluyor tam olarak
Aslında çok basit duruyor ben de neden bu kadar pahalı bilmiyorum takip ettiğim birkaç influencerda görüp beğenmiştim ben, diğerleri elektrikli ya o yüzden düşünmedim gereksiz geldi, bunda kendi hareketi ile sallanacak uyuyunca duracak mesela. Oğlumda ana kucağı kullanmadım kendim ana kucağı olmuştum o yüzden bu sefer alayım dedim ama bakalım şubatta falan alırım ben heralde şu an erken gibi geliyor

Aay evet ben de aynı şeyi soruyorum sırf influencerlarda var ünlü oldu diye mi pahalı nedir bu pahalılık yani hiç anlamadım

Sanki bazen hafif yeşilimsi gibi ya da zamanla o hale dönüyor.
Ben biraz takıntılıyım ne yazık ki sağlık konularında. Gece bunu dert ettiğimden uyuyamadim
Benden de sürekli sarımsı kremimsi jel dokulu leke geliyor canım. Arada bir yeşile dönük oluyor . Dr eğer kaşıntı yanma kötü koku vs yoksa ilaç kullanmanı önermiyorum bolca su iç dedi.

Bence 5k çok ya sonuçta ne kadar kullanıcak ki onu
Ben nasip olursa ilk günlerden beri koymak istiyorum, kayar sırt desteği yeterli değildir bebekte bi sorun olmasın diye muadillerine güvenemedim. Bebekleri boş koltuğa bıraktığında çok çabuk sıkıldığını gözlemledim iş yaparken en azından beni izleyip yanımda olabilir. Ben çok kullanışlı buluyorum inşallah bebeğim de sever. 13 kgya kadar kullanılabilir yazıyor ama bence çocuk yürümeye başlayınca bırakır artık

Arkadaşlar boğazım çok ağrıyor. Sesim iyice kısıldı. Yutkunurken de acıyor. Eczacımız ıhlamur ve strepsils pastili önerdi. Sizler de sanırım ıhlamur içiyordunuz. Nasıl demlediniz? Kan sulandırıcı özelliği varmış internette okudum doğru mu acaba?

Benden de sürekli sarımsı kremimsi jel dokulu leke geliyor canım. Arada bir yeşile dönük oluyor . Dr eğer kaşıntı yanma kötü koku vs yoksa ilaç kullanmanı önermiyorum bolca su iç dedi.
Kasintim başladı sanki ya da psikolojik de olabilir :/

Çöp kovası ek gıdaya kadar muazzam birşey ama ek gıdadan sonra işe yarıyor diyen net yalan söyler eve girilmiyor evin içinde kalınca ben 8 aydan sonra balkonda kullanmaya başladım korbel marka zaten herkeste olan. Oto koltukta besafe izofixli kullanıyorum çokta memnunum hem yüksek bebek camdan dışarıyo görüyor hemde güzel yatıyor yeterli şekilde sadece besafelerin 360 ları var onları alsaydım çok rahat edermişim ben çok uzun yol yapıyorum yemek yedirirken kendime çevirmek beni mutlu ederdi tabi.

Pastil kullanmadım ben ama ıhlamur içtim günde 2 fincan kadar, çok grip olmuştum. O zaman hematom alanım da epey büyüktü ama bir sıkıntı olmadı şükür. Ihlamuru koyup üzerine kaynamış su koyup 5 dk demledim sonra süzüp içtim ballı. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…