- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Canım ilk aylar sürekli uyku ağırlıklı oluyolar zaten uyucak yani uyanık oluncada oynucan filan zaten. Ama sonraki aylar için ideal tabi kullanımı severseBen nasip olursa ilk günlerden beri koymak istiyorum, kayar sırt desteği yeterli değildir bebekte bi sorun olmasın diye muadillerine güvenemedim. Bebekleri boş koltuğa bıraktığında çok çabuk sıkıldığını gözlemledim iş yaparken en azından beni izleyip yanımda olabilir. Ben çok kullanışlı buluyorum inşallah bebeğim de sever. 13 kgya kadar kullanılabilir yazıyor ama bence çocuk yürümeye başlayınca bırakır artık
ay korbell koku sızdırıyor mu hayallerim yıkıldıÇöp kovası ek gıdaya kadar muazzam birşey ama ek gıdadan sonra işe yarıyor diyen net yalan söyler eve girilmiyor evin içinde kalınca ben 8 aydan sonra balkonda kullanmaya başladım korbel marka zaten herkeste olan. Oto koltukta besafe izofixli kullanıyorum çokta memnunum hem yüksek bebek camdan dışarıyo görüyor hemde güzel yatıyor yeterli şekilde sadece besafelerin 360 ları var onları alsaydım çok rahat edermişim ben çok uzun yol yapıyorum yemek yedirirken kendime çevirmek beni mutlu ederdi tabi.
Ek gıdaya geçmeden çok iyi ama ek gıdada sızdırıyor kesinlikle biz üç kişi almıştık o zaman üçümüzde balkonda kullanıyoruz artıkCanım ilk aylar sürekli uyku ağırlıklı oluyolar zaten uyucak yani uyanık oluncada oynucan filan zaten. Ama sonraki aylar için ideal tabi kullanımı seversebide kilo yazıyolar ama sırf kilo olarak düşünme boydan filanda sığmamaya başlıyorlar zaten yürümeye başlayana kadar on kere bırakırsınız o yüzden
ay korbell koku sızdırıyor mu hayallerim yıkıldıilkinde almadım ikincide alayım diyodum e değişen bişey yoksa ne gereği var diye düşünüyorum şuan
Ay öyle deme kız benim oğlum doğuştan beri hiç uyumadıCanım ilk aylar sürekli uyku ağırlıklı oluyolar zaten uyucak yani uyanık oluncada oynucan filan zaten. Ama sonraki aylar için ideal tabi kullanımı seversebide kilo yazıyolar ama sırf kilo olarak düşünme boydan filanda sığmamaya başlıyorlar zaten yürümeye başlayana kadar on kere bırakırsınız o yüzden
ay korbell koku sızdırıyor mu hayallerim yıkıldıilkinde almadım ikincide alayım diyodum e değişen bişey yoksa ne gereği var diye düşünüyorum şuan
Aa ben de ek gıdada sorun yaşamayalım diye korbel alacaktım aslındaÇöp kovası ek gıdaya kadar muazzam birşey ama ek gıdadan sonra işe yarıyor diyen net yalan söyler eve girilmiyor evin içinde kalınca ben 8 aydan sonra balkonda kullanmaya başladım korbel marka zaten herkeste olan. Oto koltukta besafe izofixli kullanıyorum çokta memnunum hem yüksek bebek camdan dışarıyo görüyor hemde güzel yatıyor yeterli şekilde sadece besafelerin 360 ları var onları alsaydım çok rahat edermişim ben çok uzun yol yapıyorum yemek yedirirken kendime çevirmek beni mutlu ederdi tabi.
En pahalı emziklerden çeşit çeşit alıp denemelerine rağmen bebeği eski dönemin top gibi yuvarlak uçlu bakkal emziğini tutanı duymuştumBu arada emzik olarak da philip avente baktım. Gece parlayan ve normal olanlara, tabii bilemiyoruz bebekler hangi markayı kabul edecek ama cinsiyeti belli olunca ona göre bir renk alacağım
Her şehirde farklıdır herhalde dimi bizim orda üniversite hastanesi de saklıyorduBen kızımda düşünüyodum aciliyetli durum olmasaydı. Doktorada sorup konuşmuştum Allah korusun herhangi bi durumda tüm aile için kullanılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 7 tane filan kordon kanı bankası varmış. Daha eşimle tekrar konuşmadım ama olursa bu sefer saklatmak istiyorum
Ben de dün gece üstümü açmışım sabah çok usuyerek ve hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Normalde ıhlamuru kaynatırdim ama nette gordugum kadarıyla içindeki asıl lazım olan mineralleri mi diyim artık onları öldürüyormus. Ben de demleme potuna ihlamurlari yıkayıp koydum sıcak su koydum üzerine de 10 dk havluyla sarıp beklettim,balla biraz tatlandirarak ictim. 1-2 fincan içilebilir denmiş ben Cok büyük olmayan bir kupa kullandım 1 buçuk bardak içtim icim de ısındı iyi geldi, geçmiş olsunArkadaşlar boğazım çok ağrıyor. Sesim iyice kısıldı. Yutkunurken de acıyor. Eczacımız ıhlamur ve strepsils pastili önerdi. Sizler de sanırım ıhlamur içiyordunuz. Nasıl demlediniz? Kan sulandırıcı özelliği varmış internette okudum doğru mu acaba?
O benim kardesimde de olmuşEn pahalı emziklerden çeşit çeşit alıp denemelerine rağmen bebeği eski dönemin top gibi yuvarlak uçlu bakkal emziğini tutanı duymuştumherşeyi denedikten sonra bakkalda tesadüfen eski dönem emziklerden görmüşler amaan ne kaybetcez bi de bunu deneyelim demişler sonuç pahalı emzikleri tutmayan bebe onu hemen tutmuş
Merhaba canim tekrardan gecmis olsun ben de ayni sekilde bir hafta once kurtaj oldum ama benim sonucum henuz cikmadi o yuzden cok bir bilgim yok 22 Kasim da doktor randevum var biz de doktordan ogrenicez artik insaallah guzel sonuclar aliriz.Mrb kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı bir şekilde geçiyordur hamileliginiz benim durumumu çoğunuz biliyordur çok şükür biraz daha toparladım kürtaj sonrasi alınan parça patoloji ye gitmişti sonucu çıkmış ama ben terimlerden hiç bisey anlayamadım doktorada iki hafta sonra gidecem benim durumumu yaşayan arkadaşlarımız vardı sonucu paylastim bilgisi olan yardımcı olursa sevirinim
Tabi detay vermeseydin iyiydi canım bizim de bulanıyor yaKızlar az önce öyle bir kustum ki yani afedersiniz bu zamana kadar ilk defa böyle oldu bir anda odada yakaladı beni duvarlara sıçradı tövbestagfurallaho değilde bulantı ilacını içip yatmaya hazırlanırken oldu doğal olarak ilaçda çıkmıştır diye düşündüm şimdi yine içtim o gitmiştir diye sorun olmaz dimi ya içmeden sorsam daha iyiydi tabi ama içmiş bulundum o düşünceyle
Vallahi şuan hayallerim yıkıldı busefer almak istiyodum ama caydım şuanEk gıdaya geçmeden çok iyi ama ek gıdada sızdırıyor kesinlikle biz üç kişi almıştık o zaman üçümüzde balkonda kullanıyoruz artık
ay üzüldüm valla yenidoğan dönemi özellikle günün 18 saatine kadar uyuyorlar baya baya yani. Sendeki baya şanssızlık olmuş. Hala aynı mı uykuları düzene girdimiAy öyle deme kız benim oğlum doğuştan beri hiç uyumadıyeni doğan bebek uyur derler ya benimki 24 saatin 4 saati falan uyurdu onda da bölük pörçük 10 dk 15 dk öyleydi uykuları. Hep uyanıktı yani o yüzden hep kucağımdaydı. Yine uykusuz bir bebem olursa diye bu sefer böyle bir şey lazım bana
bilmiyorum canım Türkiye’de 7 banka var demişti ama sayı artmış gelişmişmidir yada o 7 nin içinde üniversite hastaneleri de varmı bilmiyorumHer şehirde farklıdır herhalde dimi bizim orda üniversite hastanesi de saklıyordu
Kızzzz isim yapmış ondaan zaten bu influencerlar reklam yapmasın hemen fiyat artıyorDiğer ana kucaklarindan farki ne peki tam olarak neden bu kadar pahalı hiç anlamadım :)
Ben bi tutam ıhlamur ve bi kaç minik dilim limon üstüne kaynar su döküp demlenmesini bekledim o şekilde yudum yudum içtim iyi gelmişti. Etkisi var mı bilmiyorum ama ıhlamurdan sonra limonu da sade kendi haline 2-3 ufak dilim yiyodum boğazım müthiş rahatlıyodu. Allah'tan seviyorum limonu. Ha birde bal içine sarımsak doğramıştım sabah akşam birer çay kaşığı yedim. Tadı pek iyi değildi ama şifa niyetine 3 4 defa falan yedim. Bolca su da içmelisin. Bunlar bana iyi gelmiştiArkadaşlar boğazım çok ağrıyor. Sesim iyice kısıldı. Yutkunurken de acıyor. Eczacımız ıhlamur ve strepsils pastili önerdi. Sizler de sanırım ıhlamur içiyordunuz. Nasıl demlediniz? Kan sulandırıcı özelliği varmış internette okudum doğru mu acaba?
Cidden ilginç ya ben de ekstra bir şeyi var sandimKızzzz isim yapmış ondaan zaten bu influencerlar reklam yapmasın hemen fiyat artıyor
Evet canım cok düşünüp kafana taktıysan psikolojik olarak kaşıntın başlamış olabilir. Biraz kafandan atmaya ve bunların normal olduğunu bizimde yaşadığımızı hatırla. Yine de herşeye rağmen için rahat etmezse o zaman tahlil yaptırırsınKasintim başladı sanki ya da psikolojik de olabilir :/
Kızımın erkek versiyonuAy öyle deme kız benim oğlum doğuştan beri hiç uyumadıyeni doğan bebek uyur derler ya benimki 24 saatin 4 saati falan uyurdu onda da bölük pörçük 10 dk 15 dk öyleydi uykuları. Hep uyanıktı yani o yüzden hep kucağımdaydı. Yine uykusuz bir bebem olursa diye bu sefer böyle bir şey lazım bana
Benim faranjitim ve sinüzitim var canım. İkisinden birinin tekrarladığını hissettiğim an tuzlu suyla gargara yapmaya başlarım. Doktor önermişti. Yuz boğazdaki mikrobu kırıyo enfeksiyona iyi geliyor belki sana da ondan dolayı iyi gelmiş rahatlatmış boğazınıKızlar ilk haftalarda boğazım ağrıdı çok üzülmüştüm çünkü benim boğazım ağrıdıysa en azı 2 hafta yatalak kalıyorum ve çok şiddetli hastalanıyorum..doktorum parol bile yazmadı bana..bende ne etdim yeşil elmayı ve erik tabi o zaman satışta erik vardıbol bol tuzladım yedim sanki tuz beni iyi etdi şaşırdım bende birde günde 2 defa bir bardak ılık suya yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı bal bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?