2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım ilk aylar sürekli uyku ağırlıklı oluyolar zaten uyucak yani uyanık oluncada oynucan filan zaten. Ama sonraki aylar için ideal tabi kullanımı severse bide kilo yazıyolar ama sırf kilo olarak düşünme boydan filanda sığmamaya başlıyorlar zaten yürümeye başlayana kadar on kere bırakırsınız o yüzden
ay korbell koku sızdırıyor mu hayallerim yıkıldı ilkinde almadım ikincide alayım diyodum e değişen bişey yoksa ne gereği var diye düşünüyorum şuan

Kızlar az önce öyle bir kustum ki yani afedersiniz bu zamana kadar ilk defa böyle oldu bir anda odada yakaladı beni duvarlara sıçradı tövbestagfurallah o değilde bulantı ilacını içip yatmaya hazırlanırken oldu doğal olarak ilaçda çıkmıştır diye düşündüm şimdi yine içtim o gitmiştir diye sorun olmaz dimi ya içmeden sorsam daha iyiydi tabi ama içmiş bulundum o düşünceyle

Ek gıdaya geçmeden çok iyi ama ek gıdada sızdırıyor kesinlikle biz üç kişi almıştık o zaman üçümüzde balkonda kullanıyoruz artık

Ay öyle deme kız benim oğlum doğuştan beri hiç uyumadı yeni doğan bebek uyur derler ya benimki 24 saatin 4 saati falan uyurdu onda da bölük pörçük 10 dk 15 dk öyleydi uykuları. Hep uyanıktı yani o yüzden hep kucağımdaydı. Yine uykusuz bir bebem olursa diye bu sefer böyle bir şey lazım bana

Aa ben de ek gıdada sorun yaşamayalım diye korbel alacaktım aslında besafe'in 360 derece olan T tweeetyyy attığı modelde şu a ile başlayan güvenlik sertifikası yokmuş sanırım

Bu arada emzik olarak da philip avente baktım. Gece parlayan ve normal olanlara, tabii bilemiyoruz bebekler hangi markayı kabul edecek ama cinsiyeti belli olunca ona göre bir renk alacağım
En pahalı emziklerden çeşit çeşit alıp denemelerine rağmen bebeği eski dönemin top gibi yuvarlak uçlu bakkal emziğini tutanı duymuştum herşeyi denedikten sonra bakkalda tesadüfen eski dönem emziklerden görmüşler amaan ne kaybetcez bi de bunu deneyelim demişler sonuç pahalı emzikleri tutmayan bebe onu hemen tutmuş

Her şehirde farklıdır herhalde dimi bizim orda üniversite hastanesi de saklıyordu

Ben de dün gece üstümü açmışım sabah çok usuyerek ve hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Normalde ıhlamuru kaynatırdim ama nette gordugum kadarıyla içindeki asıl lazım olan mineralleri mi diyim artık onları öldürüyormus. Ben de demleme potuna ihlamurlari yıkayıp koydum sıcak su koydum üzerine de 10 dk havluyla sarıp beklettim,balla biraz tatlandirarak ictim. 1-2 fincan içilebilir denmiş ben Cok büyük olmayan bir kupa kullandım 1 buçuk bardak içtim icim de ısındı iyi geldi, geçmiş olsun

O benim kardesimde de olmuş annemler ne yapacaklarını bilememisler en son bakkaldan almışlar o iğrenç sapsarı emziği beğenmişti diyor

Merhaba canim tekrardan gecmis olsun ben de ayni sekilde bir hafta once kurtaj oldum ama benim sonucum henuz cikmadi o yuzden cok bir bilgim yok 22 Kasim da doktor randevum var biz de doktordan ogrenicez artik insaallah guzel sonuclar aliriz.

Kizlaar ben iki gündür pisbogaz oldum.surekli biseyler yemek istiyorum.napcaz boyle ama yaaa zor tutuyorum kendimi mutfaga çadir atmamak icin.

Tabi detay vermeseydin iyiydi canım bizim de bulanıyor ya bı an benımkı de kalktı

Ek gıdaya geçmeden çok iyi ama ek gıdada sızdırıyor kesinlikle biz üç kişi almıştık o zaman üçümüzde balkonda kullanıyoruz artık
Vallahi şuan hayallerim yıkıldı busefer almak istiyodum ama caydım şuan
ay üzüldüm valla yenidoğan dönemi özellikle günün 18 saatine kadar uyuyorlar baya baya yani. Sendeki baya şanssızlık olmuş. Hala aynı mı uykuları düzene girdimi
Her şehirde farklıdır herhalde dimi bizim orda üniversite hastanesi de saklıyordu
bilmiyorum canım Türkiye’de 7 banka var demişti ama sayı artmış gelişmişmidir yada o 7 nin içinde üniversite hastaneleri de varmı bilmiyorum

Ben bi tutam ıhlamur ve bi kaç minik dilim limon üstüne kaynar su döküp demlenmesini bekledim o şekilde yudum yudum içtim iyi gelmişti. Etkisi var mı bilmiyorum ama ıhlamurdan sonra limonu da sade kendi haline 2-3 ufak dilim yiyodum boğazım müthiş rahatlıyodu. Allah'tan seviyorum limonu. Ha birde bal içine sarımsak doğramıştım sabah akşam birer çay kaşığı yedim. Tadı pek iyi değildi ama şifa niyetine 3 4 defa falan yedim. Bolca su da içmelisin. Bunlar bana iyi gelmişti

Kasintim başladı sanki ya da psikolojik de olabilir :/
Evet canım cok düşünüp kafana taktıysan psikolojik olarak kaşıntın başlamış olabilir. Biraz kafandan atmaya ve bunların normal olduğunu bizimde yaşadığımızı hatırla. Yine de herşeye rağmen için rahat etmezse o zaman tahlil yaptırırsın

Kızlar ilk haftalarda boğazım ağrıdı çok üzülmüştüm çünkü benim boğazım ağrıdıysa en azı 2 hafta yatalak kalıyorum ve çok şiddetli hastalanıyorum..doktorum parol bile yazmadı bana..bende ne etdim yeşil elmayı ve erik tabi o zaman satışta erik vardıbol bol tuzladım yedim sanki tuz beni iyi etdi şaşırdım bendebirde günde 2 defa bir bardak ılık suya yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı bal bu kadar

Kızımın erkek versiyonu beşiğin başından ayrıldığım an uyanırdı max 15 dk uyurdu. Geceleri 30 dk da bir uyanırdı. Ben gariban gibi gezerdim ortalıkta Allah'a şükür 1.5 yaştan sonra düzelmişti

Benim faranjitim ve sinüzitim var canım. İkisinden birinin tekrarladığını hissettiğim an tuzlu suyla gargara yapmaya başlarım. Doktor önermişti. Yuz boğazdaki mikrobu kırıyo enfeksiyona iyi geliyor belki sana da ondan dolayı iyi gelmiş rahatlatmış boğazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…