2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben gargara hiç yapamıyorum ondan dedim elmayı tuzla yesem tuz iyileştirir beni.

O benim kardesimde de olmuş annemler ne yapacaklarını bilememisler en son bakkaldan almışlar o iğrenç sapsarı emziği beğenmişti diyor
Hahaha bak demekki bebeklerin de damak tadı gibi bişeyi var . Kimi phlipsten başka emzik emmezken kimi de bakkal emziğinden başkasını tanımaz oluyor

Çok teşekkür ederim

Benim görümcemin bebeği hiç uyumuyordu sürekli kucak istiyordu ve görümcemde by huylarını hep eşime benzetiyordu bebekken o da böyleymiş. Bende açıkçası öyle görünce sanki bu ana kucağı nefes aldıracak gibi hissediyorum

Ben gargara hiç yapamıyorum ondan dedim elmayı tuzla yesem tuz iyileştirir beni.
Ekşi elma bulursan olurda tatlı elmaya tadı nasıl olur bilmiyorum :) aaa Salatalığı da hiç doğramadan tuzlaya tuzlaya yiyebilirsin canım

Ekşi elma bulursan olurda tatlı elmaya tadı nasıl olur bilmiyorum :) aaa Salatalığı da hiç doğramadan tuzlaya tuzlaya yiyebilirsin canım
Benim o zamanlar midem bulanıyordu yeşil elma fazla yiyordum hala evde bulunduruyorumtatlı yeşil elmada olur))

Yumurtlama gününden iki gün sonra tek korunmasız ilişki oldu. Erkek mi oluyo diyorlar böyle olunca kızmı
Yumurtlama 1-2 gün sürüp çatlama olduysa (o dönemde de ilişki olmuş) çatlamaya en yakın zamanda ilişki yaşanmış oluyor yanii. E haliyle Y spermler daha hızlı olduğundan X ten önce yumurtaya ulaşmış, erkek tutma ihtimali de artmış oluyor. Sen de bu teoriyi doğrulamış oluyosun böylece karışık yazmadım inşallah

Kızlar dün vitaminleri içmedim bugünde içmedim mide bulantim bugün yok çok guzeldi vicdan azabı cektim az önce ceviz yedim bi avuç , mandalina, havuç yedim birde haslama suyunu ictim kapattim vicdanen vitamin eksikligini

Ayy alıntılarımı cevaplamadığımı farkettim kusura bakma canım daha yeni cevaplıyorum bizim bebeler şekil şukul hareketler yapıyor iyice heyecan yapalım diyeee 16. Hafta gelsede öğrensek..
Bu arada hamile olduğumu ailem ve eşimin ailesi hala bilmiyor ilk bebekten ağzım yanmıştı diye ikinciyi karnım büyümeden kimseye söylemem diye planlamıştım. Eğer kendiliğinden anlayan olmazsa 4-5 aydan önce söylemicem. bol tunikler falan giyiniyorum hava da serin ceket hırka vs giyiyorum pek belli olmuyo daha

Yaaa nasıl dayandiiin ben asla bekleyemezdimmm bu kadar

Kız insan hamile grubuna erik tuzladım yedim yazar mı Allahım nasıl canım çekiyor şu an herifi yollasam nereye yollicam bu saatte nerden alabilir ki tüh

Kizlar folat degerinize bakildi mi hic? ben bugun saglik ocaginda tahlil vermistim de 19 cikmis referans araligina gore en yuksek deger de 19 olarak gorunuyor. Folatin da fazlası zararlı diye biliyorum sizce ne yapmaliyim haftaya doktor randevum var soracagim ama sizin aranizda bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?

Kız insan hamile grubuna erik tuzladım yedim yazar mı Allahım nasıl canım çekiyor şu an herifi yollasam nereye yollicam bu saatte nerden alabilir ki tüh
Kız ben gördüm hasta olanlar var iyilik olsun diye yazdım5 ayımı tamamlıyorum hala canım bir şey çekmedi

Yaaa nasıl dayandiiin ben asla bekleyemezdimmm bu kadar
İkinci çocuk olunca o hislere aşina oluyosun tamam bununda ayrı bir heyacanı var ama öğrenen kişilerin bana hiç bir katkısı olmayacak aksine onlar öğrenince bütün sülalem öğrenecek sürekli bebek nasıl, cinsiyeti ne, doğum ne zaman gibi sorulara maruz kalacağım . Eşim ve kızımın bunu biliyor olması yetiyor bana kuzum mutluluğumuzu heyecanımızı kendi aramızda paylaşıyoruz. kahverengi kanama dönemimde çok zorlanmıştım bi de evimden tiksiniyorum diye temizlik yapamıyorum evi bişey götürüyor kimse gelmiyor Allah'tan. Yardım görmeyeceğimi bildiğim için kimseye minnet etmeden atlatmaya çalışcam ilk 4-5 ayı canım.

Biz cinsiyeti öğrenince eşim de anneme söyleyelim dedi, bizde senin gibi ilk bebekten dolayı sakladık. Geçen hafta eşimin annesi öğrendi. Israrla ona benim bu durumu gizlediğimi ve bu kararıma saygı duymasını istedim ilk bebekte psikolojim mahvolmuştu çok etkilendim bunda kimsenin bilmesini istemedim. Bugün eşimin anneannesini aradım öylesine hatır sormak için. Etrafında misafiri vardı. Bana hayırlı olsun gözün aydın dedi misafirler hep bir ağızdan gözün aydın dedi, çıldırdım. Eşime bağırdım çağırdım annen kararlarıma neden saygı duymuyor diye sonra onun da suçu yok napabilirim onu da üzdüm o da üzüldü beklemedi annesinden. Israrla söyledik çünkü gizliyoruz diye.

Benim gebelikten hemen önce kan değerlerime bakılmıştı folat düşük çıkmıştı. Devlette yazılan ilaçlardan 5 mg olanlar var ya hani onlardan kullandım bir süre. Sonra gebelik oluşunca durumu Dr a anlattım tekrar folatıma bakıldı referans aralığının üzerinde çıktığı için folikasiti bırak dedi. Ama Decavit yazdı. Onun içinde de 0.8 mg folat varmış (yanlış hatırlamıyorsam).. günlük ihtiyacın 2 katı. Çok düzenli kullanmadığım için sorun etmedim kullanıyorum. Bence bundan sonra ilaç kullanmasanda sorun olmaz. Onun yerine hergün folat içeriği zengin yiyecekler kullanabilirsin. Sağlık ocağındakilerde yardımcı olur aslında onlarla konuştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…