Ben gargara hiç yapamıyorum ondan dedim elmayı tuzla yesem tuz iyileştirir beni.Benim faranjitim ve sinüzitim var canım. İkisinden birinin tekrarladığını hissettiğim an tuzlu suyla gargara yapmaya başlarım. Doktor önermişti. Yuz boğazdaki mikrobu kırıyo enfeksiyona iyi geliyor belki sana da ondan dolayı iyi gelmiş rahatlatmış boğazını
Hahaha bak demekki bebeklerin de damak tadı gibi bişeyi var . Kimi phlipsten başka emzik emmezken kimi de bakkal emziğinden başkasını tanımaz oluyorO benim kardesimde de olmuşannemler ne yapacaklarını bilememisler en son bakkaldan almışlar o iğrenç sapsarı emziği beğenmişti diyor
Çok teşekkür ederimPastil kullanmadım ben ama ıhlamur içtim günde 2 fincan kadar, çok grip olmuştum. O zaman hematom alanım da epey büyüktü ama bir sıkıntı olmadı şükür. Ihlamuru koyup üzerine kaynamış su koyup 5 dk demledim sonra süzüp içtim ballı. Geçmiş olsun
Benim görümcemin bebeği hiç uyumuyordu sürekli kucak istiyordu ve görümcemde by huylarını hep eşime benzetiyordu bebekken o da böyleymiş. Bende açıkçası öyle görünce sanki bu ana kucağı nefes aldıracak gibi hissediyorumCanım ilk aylar sürekli uyku ağırlıklı oluyolar zaten uyucak yani uyanık oluncada oynucan filan zaten. Ama sonraki aylar için ideal tabi kullanımı seversebide kilo yazıyolar ama sırf kilo olarak düşünme boydan filanda sığmamaya başlıyorlar zaten yürümeye başlayana kadar on kere bırakırsınız o yüzden
ay korbell koku sızdırıyor mu hayallerim yıkıldıilkinde almadım ikincide alayım diyodum e değişen bişey yoksa ne gereği var diye düşünüyorum şuan
Ekşi elma bulursan olurda tatlı elmaya tadı nasıl olur bilmiyorum :) aaa Salatalığı da hiç doğramadan tuzlaya tuzlaya yiyebilirsin canımBen gargara hiç yapamıyorum ondan dedim elmayı tuzla yesem tuz iyileştirir beni.
Benim o zamanlar midem bulanıyordu yeşil elma fazla yiyordum hala evde bulunduruyorumEkşi elma bulursan olurda tatlı elmaya tadı nasıl olur bilmiyorum :) aaa Salatalığı da hiç doğramadan tuzlaya tuzlaya yiyebilirsin canım
Yumurtlama 1-2 gün sürüp çatlama olduysa (o dönemde de ilişki olmuş) çatlamaya en yakın zamanda ilişki yaşanmış oluyor yanii. E haliyle Y spermler daha hızlı olduğundan X ten önce yumurtaya ulaşmış, erkek tutma ihtimali de artmış oluyor. Sen de bu teoriyi doğrulamış oluyosun böyleceYumurtlama gününden iki gün sonra tek korunmasız ilişki oldu. Erkek mi oluyo diyorlar böyle olunca kızmı
Denemekten zarar gelmez o zaman, şifa olsunBenim o zamanlar midem bulanıyordu yeşil elma fazla yiyordum hala evde bulunduruyorumtatlı yeşil elmada olur))
Var canım atmıştım yaAklıma geçenki muhabbet geldiseninkinin ultrason fotosu var mi
Tüh ben kaçırmışım yaVar canım atmıştım yatam net resim yok ama bacak kısımları kesik fotoda
Atim durTüh ben kaçırmışım yaneyse bi dahaki sefere artık
Ayy alıntılarımı cevaplamadığımı farkettim kusura bakma canım daha yeni cevaplıyorumİlk basta full dondurma yedimsonra bulantılarım artınca dondurma yiyesim gelmedi, turşu yiyesim geldi bi gün o günden beri sürekli turşu diyorum tatlı asla istemezken iki haftada bir falan tatlı krizi geliyor dün de öyleydi tatlı yedim, bı kere böyle yiyince bu bana bir kaç hafta gidiyor benim de ortaya karışık resmen
Yaaa nasıl dayandiiinAyy alıntılarımı cevaplamadığımı farkettim kusura bakma canım daha yeni cevaplıyorumbizim bebeler şekil şukul hareketler yapıyor iyice heyecan yapalım diyeee 16. Hafta gelsede öğrensek..
Bu arada hamile olduğumu ailem ve eşimin ailesi hala bilmiyorilk bebekten ağzım yanmıştı diye ikinciyi karnım büyümeden kimseye söylemem diye planlamıştım. Eğer kendiliğinden anlayan olmazsa 4-5 aydan önce söylemicem. bol tunikler falan giyiniyorum hava da serin ceket hırka vs giyiyorum pek belli olmuyo daha
Kız insan hamile grubuna erik tuzladım yedim yazar mı Allahım nasıl canım çekiyor şu an herifi yollasam nereye yollicam bu saatte nerden alabilir ki tühKızlar ilk haftalarda boğazım ağrıdı çok üzülmüştüm çünkü benim boğazım ağrıdıysa en azı 2 hafta yatalak kalıyorum ve çok şiddetli hastalanıyorum..doktorum parol bile yazmadı bana..bende ne etdim yeşil elmayı ve erik tabi o zaman satışta erik vardıbol bol tuzladım yedim sanki tuz beni iyi etdi şaşırdım bende birde günde 2 defa bir bardak ılık suya yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı bal bu kadar
Kız ben gördüm hasta olanlar var iyilik olsun diye yazdımKız insan hamile grubuna erik tuzladım yedim yazar mı Allahım nasıl canım çekiyor şu an herifi yollasam nereye yollicam bu saatte nerden alabilir ki tüh
İkinci çocuk olunca o hislere aşina oluyosunYaaa nasıl dayandiiinben asla bekleyemezdimmm bu kadar
Biz cinsiyeti öğrenince eşim de anneme söyleyelim dedi, bizde senin gibi ilk bebekten dolayı sakladık. Geçen hafta eşimin annesi öğrendi. Israrla ona benim bu durumu gizlediğimi ve bu kararıma saygı duymasını istedim ilk bebekte psikolojim mahvolmuştu çok etkilendim bunda kimsenin bilmesini istemedim. Bugün eşimin anneannesini aradım öylesine hatır sormak için. Etrafında misafiri vardı. Bana hayırlı olsun gözün aydın dedi misafirler hep bir ağızdan gözün aydın dedi, çıldırdım. Eşime bağırdım çağırdım annen kararlarıma neden saygı duymuyor diye sonra onun da suçu yok napabilirim onu da üzdüm o da üzüldü beklemedi annesinden. Israrla söyledik çünkü gizliyoruz diye.Ayy alıntılarımı cevaplamadığımı farkettim kusura bakma canım daha yeni cevaplıyorumbizim bebeler şekil şukul hareketler yapıyor iyice heyecan yapalım diyeee 16. Hafta gelsede öğrensek..
Bu arada hamile olduğumu ailem ve eşimin ailesi hala bilmiyorilk bebekten ağzım yanmıştı diye ikinciyi karnım büyümeden kimseye söylemem diye planlamıştım. Eğer kendiliğinden anlayan olmazsa 4-5 aydan önce söylemicem. bol tunikler falan giyiniyorum hava da serin ceket hırka vs giyiyorum pek belli olmuyo daha
Benim gebelikten hemen önce kan değerlerime bakılmıştı folat düşük çıkmıştı. Devlette yazılan ilaçlardan 5 mg olanlar var ya hani onlardan kullandım bir süre. Sonra gebelik oluşunca durumu Dr a anlattım tekrar folatıma bakıldı referans aralığının üzerinde çıktığı için folikasiti bırak dedi. Ama Decavit yazdı. Onun içinde de 0.8 mg folat varmış (yanlış hatırlamıyorsam).. günlük ihtiyacın 2 katı. Çok düzenli kullanmadığım için sorun etmedim kullanıyorum. Bence bundan sonra ilaç kullanmasanda sorun olmaz. Onun yerine hergün folat içeriği zengin yiyecekler kullanabilirsin. Sağlık ocağındakilerde yardımcı olur aslında onlarla konuştun mu?Kizlar folat degerinize bakildi mi hic? ben bugun saglik ocaginda tahlil vermistim de 19 cikmis referans araligina gore en yuksek deger de 19 olarak gorunuyor. Folatin da fazlası zararlı diye biliyorum sizce ne yapmaliyim haftaya doktor randevum var soracagim ama sizin aranizda bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?