2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bakk işte erkeklerin bir kısmı ne yaşarsa yaşasın annesiyle paylaşmak istiyor ve annesinin kimseye söylemeyeceğini düşünüyor (benim eşimde öyle) ama maalesef anneleri bu iyi niyetlerini suistimal ediyor. Keşke hiç öğrenmeseymiş kayınvalide. Bak okurken bende sinirlendim. Ne kadar anlayışsız insanlar. Tamam belki mutlu olduğu için herkesle paylaştı ama o kadar da tembih etmişsin. Senin kararların umrumda bile değil der gibi olmuş. Seni o kadar iyi anlıyorum kii. Bende senin yerinde olsam eşime saydırırdım canım. Çenelerini tutamayan anneleri varsa o zaman söylemicekler. Aşşırı sinirlendim dejavu yaşadım resmen benim eşim aynı olayı ikinci defa yaşatırsa başına geleceklerini bildiği için çeneyi sıkı tutuyor bu defa. Valla parçalardım yine aynısı olsa

Kesinlikle. Birde kendisi bile yeni öğrenmiş hani ben olsam derim ki bu kız 4 aylık olmuş bebek benim torunum ben daha yeni öğrendim. Başkasına söyleme diye güzellikle elli defa söyledim çünkü Ben biliyorum ki söyleyecek, üvey çok eşimin ailesinde dedesi dört evlilik yapmış. Çoğunu tanımıyorum şimdi tüm mahalle duymuş oldu . Şu saatten sonra gizleyemem o ona söyleyecek öyle öyle yayılacak. Eşim de üzüldü pişman oldu ama iş işten geçti. Biz yaptık siz yapmayın

İstemesenizde artık söylemek zorunda kalacaksınız zaten herkes bir şekilde öğrenecek Gerekli gereksiz. Sağlık olsun canım naaparsın bazen işler planlandığı şekilde gitmiyor işte. Yeter ki bebişiniz sağlıkla gelsin size inşallah eşin de dersini aldı diye düşünüyorum annesine artık bişey anlatmaz bence merak etme.. Bizim bebişte ilerleyecek gibi duruyor plan. bakalım eşim ya da kızım bir yerde yumurtlamazsa topiğin rekorunu kıracağım sanırım

Hayir aksam uzeri cikmisti zaten sonuc. Ben o zaman doktora sorayim muhtemelen o da biraktirir.

Hayir aksam uzeri cikmisti zaten sonuc. Ben o zaman doktora sorayim muhtemelen o da biraktirir.
Sor canım. Fazlası da iyi değil diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Bana Folikasitin yüksek kullanmana gerek yok deyip Buna rağmen folikasit içeren Decaviti de yazmıştı doktor. Belki de her ihtimale karşı düşük dozla devam ediyim diye. Ama dediğim gibi zaten çok düzenli kullanmıyorum sorun olmaz diye düşünüyorum. Beslenmene dikkat ederek devam edebilirsin. Ya da İçin rahat etmezse düşük dozajlı olanlardan bi tane al kullan dr gidene kadar .

Evet aslinda folic asiti birakinca bile verdikleri vitaminlerin icinde bir miktar folik oluyor. Ben isin kotusu daha dun bir paket aktif folat aldim doktorum onerdi diye neyse iki gunde bir alayim haftaya sorana kadar

Evet aslinda folic asiti birakinca bile verdikleri vitaminlerin icinde bir miktar folik oluyor. Ben isin kotusu daha dun bir paket aktif folat aldim doktorum onerdi diye neyse iki gunde bir alayim haftaya sorana kadar
Aynen canım öyle yapabilirsin daha iyi

Ben iki cocugumda da kokulu minik bez posetlerinden kullanmistim sikica baglayinca copte asiri koku olmuyordu.Evde ve disarda hep bu sekilde kullandim bebek cantamda mutlaka olurdu minik bez poseti kirli kiyafet, islak onluk vs. koymak icin de iyi oluyordu.

Eklentiler

• D6F09C7D-C0F6-4965-9F3B-44B3A410A254.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
Benimde eşimin annesi kimseye söylemiyor kendi kardeşlerine annesine ama komşusu olsun veya bir başkası ona söylüyor bana da bu saçma geliyor neden yani?? Başkasına söylediğini annemle ortak arkadaşı var o söylemiş hayirli olsun diye annemin yanında şansa sonra kayinvalidem açıklama yapmış işte sordu söyledim falan diye.. banada böyle sevinci paylaşması çok hoşuma gidiyo benimkide garip yani niye kendi kardeşlerine söylemiyor öyle bir şey yapiyo anlamıyorum

Benim kayınvalidem daha kalp atışını duymadan herkese söyledi diyor ki söylemezsek ayıp olur bize derler ki gizliyorlar art niyetlilik yapıyorlar. Düşününce evet diyorum aslında haklılar ama en azından bir 3 aydan sonra söylenebilir. Gizleyince daha çok dikkatleri üzerimize çekmiş oluyoruz . Çok şükür anası belli babası belli çokta saklamamak lazım.

Ya mesela ben kalbini duyduktan sonra çevreme söyledim ki 9.haftada duydum ben geç gitmiştim hani artık söylense bir şey olmayacak durumdaydı tabi allahin izniyle.. Gizlenirse söylememesi art niyetlilik demişsiniz ya hani nazar olur düşüncesiyle düşünüp söylemediniz diye tepki alırsınız tarzında dedi kayinvalideniz, ya bizimde evleneli 1 sene oldu yani normal bir durum artık ama herkese söyleyip sadece 1.derece yakınlarına söylememesi kaynanamin çok garibime gidiyor ki araları aşırı iyidir

Canım çok haklısın ilk bebekte ben kalp atışı duymadan kayınvalideme söyledim. Kayın validem sağır sultana duyurmadı sadece üveyler özler dıdının dıdısı vs vs.. ayrıca ben daha öğrenciyim üniversite son sınıfım, kürtaj oldum bebek gelişemedi, kv beni aradı okulun bitene kadar böyle bir hata bir daha yapma dedi. Birincisi ben çocuk değilim 26 yaşındayım kariyer iş okul hiç bir şey anneyle evladı arasına giremez, birde biz planlı yapmadık Allah verdi ne haddine birde hata diyor bir saat önce kürtaj olmuş bir kadına. Bu gebeliği asla söylemeyecektim eşime de yalvardım nolur söyleme annen beni çok üzdü dedim maalesef işte annem menapoza girdi psikolojisi bozuldu diye annesini savundu eşim. Bende yapacak bir şey yok eşim için bir şey diyemedim söyledi eşim annesine, bayağı ısrarla söyleme kimseye dedik diğer bebekten dolayı yaşadıklarımdan dolayı bu bebeği gözümden bile sakınmak istiyordum bu benim kendi kararımdı, buna bile saygı duyulmadı maalesef. Demekki birşey anlatınca kv kimseye söyleme desek bile söyleniyormuş bunu öğrenmiş olduk

Ay hadi inşallah

Merhaba canim tekrardan gecmis olsun ben de ayni sekilde bir hafta once kurtaj oldum ama benim sonucum henuz cikmadi o yuzden cok bir bilgim yok 22 Kasim da doktor randevum var biz de doktordan ogrenicez artik insaallah guzel sonuclar aliriz.
sanada çok gecmiş olsun ben korunmayı düşünmüyorum canım umarım en kısa sürede tekrar güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşarız

Uyusun diye karartma perdeler aldık işte ancak öyle uyuyor 6 senedir nereye gitsek yanımızda perdelerle gidiyoruz otellere annemlere kayınvalidemlere hep taşıyoruz hala zor uyuyor canım uyku ile ilgili bir direnci var doktor öyle kabul edin bazı çocuklar uykuyu sevmez dedi yolculukta falan da hiç uyumaz mesela. Bebekken çok yıpratıcı oldu da artık alıştım gibi

Anladım canım sen daha iyi bilirsin tabii :) ben de boş gebelik zamanı yakın akrabalarımı görüntülü arayıp sürpriz yapmıştım bu sefer korkudan kalp atışını bekledik ve oyle sürpriz yapmadık annemi arayıp söyledim yanında olanalr öğrendi öyle öyle yayila yayila öğrenildi kimseye bir şey demedim bu sefer eşim nişana gidecek demiştim zaten burada da orada öğrenmeyen kalmadı ben gitmeyince dedim herkes öğrendi zaten artık Allah'a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…