- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bebisler altlarinin acilmasini niye sevmiyor yaHemen hemen aynı bizde şimdi kriz yaşadık bi alt açtık bağıra bağıra çatladı memeyi gördü iki emdi uyudu
Canım sen çay kahve bir şey içiyor musun? Benim çay içtiğim akşam çocuk uyumuyor. Kahve ne unuttum zatenYok uyumuyo gerçekten bıktım sorunu cozememekten siz nasil uyutuyorsunuz
İkisinide içmiyorum sırf uyusun diyeCanım sen çay kahve bir şey içiyor musun? Benim çay içtiğim akşam çocuk uyumuyor. Kahve ne unuttum zaten![]()
Ben 2 gecedir yanıma yatırıp gögsüme yaklaştırıp piş piş yapıyorum 2 dk ya uyuyor ha yanımızda yatıyor korkuyorum ama uyumuyor kendi yatağında böyle yapınca uyuyorYok uyumuyo gerçekten bıktım sorunu cozememekten siz nasil uyutuyorsunuz
Hahahahahaha en sevdiğim karakter cennet mahallesi pembeKızzzz sultiii senin resminde harikaaaa![]()
12.gunden itibarenBebişlere kaçıncı gün yalnız bakmaya başladınız ? Anne kv falan filan ne zaman gittiler
Annem 3. Hafta gitti kv geldi. Kendi odamda olmak istediğimi, kendim bakmak istediğimi söyledim eşimle de alışmamiz lazım diye. O zamandan beri kendim bakıyorum. Sadece banyosunu hiç kendimiz yaptırmadık ama o da korkunç gelmiyor her şeyi öğreniyorsun zaten gün günBebişlere kaçıncı gün yalnız bakmaya başladınız ? Anne kv falan filan ne zaman gittiler
6. GünBebişlere kaçıncı gün yalnız bakmaya başladınız ? Anne kv falan filan ne zaman gittiler
12.gunden itibaren
Annem 3. Hafta gitti kv geldi. Kendi odamda olmak istediğimi, kendim bakmak istediğimi söyledim eşimle de alışmamiz lazım diye. O zamandan beri kendim bakıyorum. Sadece banyosunu hiç kendimiz yaptırmadık ama o da korkunç gelmiyor her şeyi öğreniyorsun zaten gün gün
Bugünden itibaren yalnız kalmak istiyorum ama dünkü gibi uyumadığı kriz geçirdiği zamanlarda naparım bilmiyorum. Gerçi yanımdakiler de bi şey yapmıyo alıp sallıyolar sadece benim kadar panik değiller. Bi de yemek yapıyolar ekstra. Çamaşırımı ben yıkayıp asıyorum evimi ben süpürüyorum. Korkularımı bırakıp alışmaya çalışmam lazım sanırım artık6. Gün
Daha bundan da mı zoru var melekProfil resmine bayıldım herkes kendini anlatan resmi katmaya başladı galiba hemde şimdiden daha bunun zor kısımları ilerde![]()
Utanıyor anası, haya duygusu işte napcanBu bebisler altlarinin acilmasini niye sevmiyor ya![]()
Ya beni 3.gün değil de 5.gün çağırdı o an anlayamadım doğum telaşından ara uzun geldi şuan düşününce ama sıkıntım yok diye umursamadım. Evet bant duruyor canım. Sen gittin mi kontroleOh iyi maşallah ben de yatınca kalkamıyorum dediğin gibi eşim yatırıp kaldırıyor destekliyor iyi bari 3. Gün kontrole çağırdı mı seni bant hala duruyor mu