• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya kizlar benim bebegim cok kusmaya basladi 4-5 gündür. Simdi yine altini alayim dedim. Agzindan burnundan fiskirdi 😞 gazdan cok rahatsiz oluyor 😣 onerileriniz var mi?

Ohh bütün akşam da uyuyodur baba rahat tabi. Bu çocuk nasıl uyumuyo baya uyuyo işte diyordur 🤣🤣🤣

bende bütün gün pusette uyuttum bugün. Yatağa yatırınca uyanıyor pusette baya uyuyor 🤦🏻‍♀️
Bebiş sabah uyuyorsa annesini gece uyuyorsa babasini sever diyorlardı. Bizimki beni severken birden babaci oldu galiba 😂😂

Ya kizlar benim bebegim cok kusmaya basladi 4-5 gündür. Simdi yine altini alayim dedim. Agzindan burnundan fiskirdi 😞 gazdan cok rahatsiz oluyor 😣 onerileriniz var mi?
Refluden ötürü fışkırarak kusuyor diye biliyorum. Reflü yatağında yatiyordur zaten ama tavsiyem doyduktan hemen sonra alt değiştirmenin olmamasi

Kızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu🤔

Kızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu🤔
Benimki bazen cıvık oluyo bazen normal. Genelde gazla beraber yaptığında cıvık çıkıyor o sesini dışarıdan dinliyorum yapış anını

Sarı pütürlü cıvık benmkinin.
Bazen altını değişirken yapıyor köpük gibi çıkıyo onu sorcm bnde doktora.

Probiyotik kullanıyor musun, probiyotik verdikten sonra iyi beslenmezse cıvık yapıyorlar

Back
X