- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size gün verdi mi doktorunuzNasıl geçti kaç saat sürdü açılmanız var mıydı, epidural oldunuz mu epidural olunca sancı devam etti mi
Bu saatte nasıl son ses açtınmedusaa kiz Allah razı olsun senden son ses açtım müziği bebek uyudu
Cok sevindim ise yaramasinamedusaa kiz Allah razı olsun senden son ses açtım müziği bebek uyudu
Açıp kendimde bi güzel uyumusumBu saatte nasıl son ses açtın![]()
Bizde aynı durumdayız son günlerde baya kusuyorYa kizlar benim bebegim cok kusmaya basladi 4-5 gündür. Simdi yine altini alayim dedim. Agzindan burnundan fiskirdigazdan cok rahatsiz oluyor
onerileriniz var mi?
Ohhh az da olsa dinlenmişsinAçıp kendimde bi güzel uyumusum![]()
Dinlenmek iyi gelmiyorBizde aynı durumdayız son günlerde baya kusuyornapcamı bilmiyorum
Ohhh az da olsa dinlenmişsin![]()
Bebiş sabah uyuyorsa annesini gece uyuyorsa babasini sever diyorlardı. Bizimki beni severken birden babaci oldu galibaOhh bütün akşam da uyuyodur baba rahat tabi. Bu çocuk nasıl uyumuyo baya uyuyo işte diyordur
bende bütün gün pusette uyuttum bugün. Yatağa yatırınca uyanıyor pusette baya uyuyor![]()
Refluden ötürü fışkırarak kusuyor diye biliyorum. Reflü yatağında yatiyordur zaten ama tavsiyem doyduktan hemen sonra alt değiştirmenin olmamasiYa kizlar benim bebegim cok kusmaya basladi 4-5 gündür. Simdi yine altini alayim dedim. Agzindan burnundan fiskirdigazdan cok rahatsiz oluyor
onerileriniz var mi?
Besledikten sonra bir sure yatirmayin min15 dk tutun. Beslenmede ara gaz alin.beslenme sonunu beklemeyin.Ya kizlar benim bebegim cok kusmaya basladi 4-5 gündür. Simdi yine altini alayim dedim. Agzindan burnundan fiskirdigazdan cok rahatsiz oluyor
onerileriniz var mi?
Bu çocuklar 1 ayda yaşlandırdı bizi dengemiz şaştıDinlenmek iyi gelmiyorher yerim ağrıyor şaka gibi
![]()
Bencede senin bebiş babacı olmaya başladıBebiş sabah uyuyorsa annesini gece uyuyorsa babasini sever diyorlardı. Bizimki beni severken birden babaci oldu galiba![]()
Benimki bazen cıvık oluyo bazen normal. Genelde gazla beraber yaptığında cıvık çıkıyor o sesini dışarıdan dinliyorum yapış anınıKızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu![]()
Sarı pütürlü cıvık benmkinin.Kızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu![]()
Probiyotik kullanıyor musun, probiyotik verdikten sonra iyi beslenmezse cıvık yapıyorlarKızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu![]()
Bizim bebişte bizi sevmedi galibaa nereye geldim ben yaa bu mu diye isyan ediyor benceBu çocuklar 1 ayda yaşlandırdı bizi dengemiz şaştı
Bencede senin bebiş babacı olmaya başladıo değil benimki ikimizi de mi sevmiyor nedir
![]()
günaydıınnnn kucağımda bebemle çömelip kalkmalı halaya başlıyoruummm öyle sakinleşiyo deneyinn BU GECE UYUMAMIŞAAAMM![]()