• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar kontrole gittik dün rengi falan güzel dedi doktor sarılık yok dedi. Ama bugün gözüme farklı geldi yüzü.
Sarılık testi sağlıkocağında bakılıyor mu? İlerlerse baktırmak istiyorum.

nedir yani dertleri illa pahalı beze sıçacaklar onlar da biliyor işi 🤣🤣

al bi dene inşallah işe yarar sende de. Ay eğer gece de rahat ettirirse ben bundan koliyle alırım yeterki uyuyayım 🤣🤣
Pişik için doktor fito diye krem önerdi günde 2 kere fito sür kızarık yere arada da madecol krem sür dedi
Madecol vardi evde fito aldım
İyi geldi
Fito ve madecoll tedavi eder dedi.
Sudokrem, hametol pişik kremi, sebamed in yaği ve mustella losyonu almistim onları da kullanıyorum.Bunlar bakım için dedi hoca tedavi etmesi için fito ve madecol iyidir dedi.Yüz için de sudokrem ve mustella nin kremini aldim kullanıyorum

Kızlar sezeryan dikiş yerinize hangi kremi sürüyorsunuz.
Batikon sürüyorum ben doktor krem söylemedi ama sürmek gerek galiba
Ağrıyor dikiş yerim

Kızlar ilgi delisi bir kv ikincisi babam.. Babamı aramiyormusum diye küsmüş bana.. doğumdan sonra biliyonuz bebeğimin fotosunu paylaşmıştı ben çok sinirliydim ama bilmediğim için olayi konusmustum bir kere.. neymiş o aramış beni bi kere ben neden aramiyormusum tövbe tövbe ya gerçekten ilgi manyağı olan insanlardan nefret ediyorum.. sezaryenli nasıl ariyim zaten kendim iyileşme surecindeydim şimdide geçen bebek için annem görüntülü aradı orda gördü ondan sonra başlamış aramıyor beni vs vs rehberinden de silmiş manyak ya başka hiçbir şey değil asıl onun araması gerek sürekli nasıl olduğumu sormak için haksız mıyım???
Kız biz nasıl insanları arayalım vakit mi var demin bebek uyurken hızlı hızlı kahvaltı sofrasını topladım. Peyniri fırının içine koymuşum. Düşün yani bizim mentalite hiç bir şeyi kaldıramaz

Aptamil kullanıyordum ama içmek istemiyordu bebek doktora sordum aptamil biraz ekşi oluyor bebelac gold dene dedi onu denedim kabız oldu şimdi hipp deneyeceğim
Hastahaneden bana da hipp mama önerdiler.Aptamil şekerli oluyormuş.
Hipp kullaniyorum 350 gr i 419 tl.
Çokk iyi gaz da yapmıyor organik yazıyor üstünde.

Hazır çaki uyumuşken alevli meyve tabağı yaptım kendime . Lüküs heyat
DC329D4A-EB0A-4E68-B053-38ACBAE9280F.webp

Kızlar kontrole gittik dün rengi falan güzel dedi doktor sarılık yok dedi. Ama bugün gözüme farklı geldi yüzü.
Sarılık testi sağlıkocağında bakılıyor mu? İlerlerse baktırmak istiyorum.
Bizim ebe kontrol etti canım sarılığı sağlık ocağında senin de kontrol ederler bence

Aptamil kullanıyordum ama içmek istemiyordu bebek doktora sordum aptamil biraz ekşi oluyor bebelac gold dene dedi onu denedim kabız oldu şimdi hipp deneyeceğim
Hipp bizde hiç kabız yapmadı canım belki bebekten bebeğe göre değişir ama çok güzel bir mama hipp, bizi rahatsız etmedi çocuk bayıla bayıla içiyor gazı da olmuyor içtikten sonra. Süt verdiğimde memeden içerken gazı oluyor ama

Back
X