Canı istemezse uyurken de almıyo ya değişiyo hep bazen uyanmadan alıyo bazen uyanıyo bazen hiç almıyoCnm uyurken besleyebiirsin. Sariliktan gözünü açamıyordu oğlum fototerapide alıyordu. Uyurken çay kaşığıyla sütümü icirmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı istemezse uyurken de almıyo ya değişiyo hep bazen uyanmadan alıyo bazen uyanıyo bazen hiç almıyoCnm uyurken besleyebiirsin. Sariliktan gözünü açamıyordu oğlum fototerapide alıyordu. Uyurken çay kaşığıyla sütümü icirmistim
Ne diyosuunnKız ben senden önce doğurdum![]()
Kitliyo bazen ağzını asla açamıyorum uyurkenKız rüya beslenmesi diye bişey var. Uykuda ver emmezse biberonun ucunu üst damağına dokundur emme refleksi devreye girer. Bebekler uyurken de beslenir
Bizimki mizmizlaninca ben piş piş diyip uyutuyorumGece mizmizlaniyo uykusu açılmadan emzirip göğsümde gazını aldıktan sonra direkt uyuyo şansım yaver giderse![]()
golden-snitch
Doğumdan önce kullanmamıştım da süt geldikten sonra bence arttırıyor buDoğum yapmadım günde 1 çay bardağı kadar içmeye başladım belki faydası olur diye
Evet ilk 6 ay çok önemli canım bu 6 ay sıkalım dişimiziAyyy dereotu kırmızı çizgim midem bulanıyor yiyemiyorum onu ben hiç sevmiyorumbenim derdim ilk 6 ay. En azından 6 ay anne sütü olsa sonrasını hiç takmıyorum vallahi mama ek gıda ikilisiyle de devam ederim ondan sonra kasmam bukadar da işte
Bir gün öncenin sütüyle bir gün sonrası karışır mi? Benim az bı kalmıştı karıştirmadim dondurucuya atmaya değer de değildi çöp oldu sütGün içinde biriktiriyorum, gece ısıları eşit olunca karıştırıp benmari usülü ısıtıp içiriyorum, geceleri doymuyo malum. Dün 80 ml anne sütü birikti onları içti hala aranıyordu üstüne de 60 ml mama içirdim. Midesini mi genişletiyorum diye üzülüyorum ama verince içiyo yani demek ki yeterli gelmiyo
Ekstra alma canım senin çayında da varmışEvet canım bakmamıştım hiç yakın zamanda. Keçi sedefi bulmak lazım gerçi şu senin diğer çayda hepsi var ekstra içersek fazla yükleme olur mu ki
Senin beben benimki gibi ben ne yaparsam yapayım o istediğini yaptiriyorCanı istemezse uyurken de almıyo ya değişiyo hep bazen uyanmadan alıyo bazen uyanıyo bazen hiç almıyo
Senin KV gitmemiş miydi canim? Ben herkes gitti diye hatırlıyorum. Benimki de emerken başıma geliyordu çok sinir bozucu. Sürekli elimden almıyordu ama ben alıp odaya ciktiysam uzun süre indirdiysek laf sokuluyordu oğlum nerede kaldın çok özledim ben seni niye gelmedin falan diyordu. 40'inda foto cekindik şöyle güzel çıksın face'de koyarım dedi. Ne face mi dedim. Sonra acaba biz de koymasak mi yüzü gözüküyor dedim. Eşim ben pek taraftar değilim öyle göstermeye dedi. Sonra kv'ye yüzü gözükmeyecek şekilde foto çektirdik. İnşallah anlamıştır da koymaz. Eşinle konuş bence onlar devreye girmeden çözüm zor oluyorBebek her ağladığında koşarak odama giriyor insan bir kapı çalar müsait miyim değil miyim bebeğin başını bekliyor emme bittiğinde direk kucağımdan alıyor sürekli resim video çekiyor. Bebeği alıp çıkmak istedi ben yok dedim nolacak dedi en son ağladım hayır dedim gözlerim doldu sonra tamam dedi. Kızlar ya hayır dediğim herşeyi yapıyor illahi ağlamam mı gerekiyor birşeyi istemiyorsam zorlama ya yeter. Bebeği sevmez ilgilenmez umursamaz dedim , kadın bebeği kendisinin sanıyor. Oğlum diye seviyor asla torun demiyor. Babaannesi diyorum sinirleniyor babaanne nasıl oldum genç yaşımda hiç de babaanne değilim diyor. Sürekli bebek onun elinde sadece emzirirken ben alıyorum. Almak istediğimde vermiyor sen hep alıyorsun zaten diyor
Aklıma babam geldi ve çok sinir oldum aşırı aşırı aşırı aşırı haklısın.. onun annesi sensin sen istediğin zaman herkes görebilir onu sen bi kere paylaşmış olsan tamam paylaşsın hiçbir şey demem kendi babamada ama ne bu ya !! Valla çok sinir oldum bak yine.. eeee silmemesine ne diyo.. eğer nazar değerse bu çocuğa bir şey olursa senden bilirim de kvdene benim babam o tarz bi yolla silmiş tepki almış çevredenKv bebeğimle selfie çekip Instagrama atmış. Miniğim demiş altına. Bebek yüzü kabak gibi ortada. Çıldırcam, eşime dedim silsin bir daha da yapmasın olay çıkar. Silmedi. Kafayı yiyecem kendi doğurmuş gibi davranıyor. Bebekle ilgili tüm kararı kendi alıyor bir annesi olduğunun farkında değil. Bebeği kendi oğlu sanıyor annesi oymuş gibi davranıyor kızlar napacam
Bunun önünü nasıl alırsın bilmem ama önünü al canım.. saygısızlık başka hiçbir şey değil benimkide kapıya gelirdi ben almazdım bagirmisim hatta ona göre.. Bu kapıya dadanma sevdalarida bir ayrı gerçekten.. canım dişini çıkar ezdirme kendini senin bebeğin o ama kalp kırmadan yapmaya çalışBebek her ağladığında koşarak odama giriyor insan bir kapı çalar müsait miyim değil miyim bebeğin başını bekliyor emme bittiğinde direk kucağımdan alıyor sürekli resim video çekiyor. Bebeği alıp çıkmak istedi ben yok dedim nolacak dedi en son ağladım hayır dedim gözlerim doldu sonra tamam dedi. Kızlar ya hayır dediğim herşeyi yapıyor illahi ağlamam mı gerekiyor birşeyi istemiyorsam zorlama ya yeter. Bebeği sevmez ilgilenmez umursamaz dedim , kadın bebeği kendisinin sanıyor. Oğlum diye seviyor asla torun demiyor. Babaannesi diyorum sinirleniyor babaanne nasıl oldum genç yaşımda hiç de babaanne değilim diyor. Sürekli bebek onun elinde sadece emzirirken ben alıyorum. Almak istediğimde vermiyor sen hep alıyorsun zaten diyor
Eşime ağladım bu bebeğin annesi benim dedim yeter dedim, bebeği alıp çıkıp gezmekten bahsediyor ya deli midir nedir . Eşim ben konuşurum dedi konuştu ama yine kendi bildiğini okuyor yine hala umrunda değilim. Yani ne güzel umursamaz karışmaz dediğim kadın anne rolüne büründü. Bebeğin bezini bile alıp kendi değiştiriyor özlemişim bebek bakmayı diyor , napabilirim o hevesini aldı bebekleriyle zamanında. İzin verirse şimdi benim oğlum benim anneliğim. Altını değiştiriyorum dur yapma durdun diyor emzircem dur emzirme iyice acıksın, üstünü değiştircem, dur değişme üşür. Ay çıkıp bağırcam doluyorum artık kv diye birşey demiyorum ama her boka karışıyor ya sanane benim bebeğimin altını değiştireceğimin hesabını yapıyor bana offfffffffffffff bebeğimi alıp uzaklara gidesim varSenin KV gitmemiş miydi canim? Ben herkes gitti diye hatırlıyorum. Benimki de emerken başıma geliyordu çok sinir bozucu. Sürekli elimden almıyordu ama ben alıp odaya ciktiysam uzun süre indirdiysek laf sokuluyordu oğlum nerede kaldın çok özledim ben seni niye gelmedin falan diyordu. 40'inda foto cekindik şöyle güzel çıksın face'de koyarım dedi. Ne face mi dedim. Sonra acaba biz de koymasak mi yüzü gözüküyor dedim. Eşim ben pek taraftar değilim öyle göstermeye dedi. Sonra kv'ye yüzü gözükmeyecek şekilde foto çektirdik. İnşallah anlamıştır da koymaz. Eşinle konuş bence onlar devreye girmeden çözüm zor oluyor
Benim kv yi kayın babam elli kere uyardı kocam kaynım bin kere uyardı ben yüz bin kere dedim bak resim çekiyorsun paylaşma diye. Kayınbaba gidip gelip dedi bak gözünü seveyim paylaşma bebek daha taze yeni. Yok yok dedi öylesine çekiyorum dedi. İnstagrama bir girdim atmış altına da miniğim demiş. Sence napabilirim cesur ? Milyonkere uyardık herkes uyardı. En son tüm bağları koparacam ama eşim çok üzülecek büyük bir kavga istiyor buAklıma babam geldi ve çok sinir oldum aşırı aşırı aşırı aşırı haklısın.. onun annesi sensin sen istediğin zaman herkes görebilir onu sen bi kere paylaşmış olsan tamam paylaşsın hiçbir şey demem kendi babamada ama ne bu ya !! Valla çok sinir oldum bak yine.. eeee silmemesine ne diyo.. eğer nazar değerse bu çocuğa bir şey olursa senden bilirim de kvdene benim babam o tarz bi yolla silmiş tepki almış çevreden
Canım o zaman bebek ağladığında yüzüne vur senin yüzünden agliyo nazar ettiler de bari laf sokup dur zaten gören görmüş artikBenim kv yi kayın babam elli kere uyardı kocam kaynım bin kere uyardı ben yüz bin kere dedim bak resim çekiyorsun paylaşma diye. Kayınbaba gidip gelip dedi bak gözünü seveyim paylaşma bebek daha taze yeni. Yok yok dedi öylesine çekiyorum dedi. İnstagrama bir girdim atmış altına da miniğim demiş. Sence napabilirim cesur ? Milyonkere uyardık herkes uyardı. En son tüm bağları koparacam ama eşim çok üzülecek büyük bir kavga istiyor bu
Bazen lohusa deliliğine vurmak gerekiyoBenim kv yi kayın babam elli kere uyardı kocam kaynım bin kere uyardı ben yüz bin kere dedim bak resim çekiyorsun paylaşma diye. Kayınbaba gidip gelip dedi bak gözünü seveyim paylaşma bebek daha taze yeni. Yok yok dedi öylesine çekiyorum dedi. İnstagrama bir girdim atmış altına da miniğim demiş. Sence napabilirim cesur ? Milyonkere uyardık herkes uyardı. En son tüm bağları koparacam ama eşim çok üzülecek büyük bir kavga istiyor bu
Evet bir şekilde bu bebeğin annesi olduğumu fark etmesi gerekiyor.Bunun önünü nasıl alırsın bilmem ama önünü al canım.. saygısızlık başka hiçbir şey değil benimkide kapıya gelirdi ben almazdım bagirmisim hatta ona göre.. Bu kapıya dadanma sevdalarida bir ayrı gerçekten.. canım dişini çıkar ezdirme kendini senin bebeğin o ama kalp kırmadan yapmaya çalış
Evet haklısın canım o kadar haklısın ki insan sinirleniyor ben bu hareketi yapacağını bildiğim için uyardım. Sı.tıgı b.ka kadar paylaşıyor çünkü. İnsan içtiği çayı kahveyi kahvaltı sofrasını bile paylaşır. Uyardım biliyordum çünkü herkes uyardı. Birde diyor ki korkma nazar edecekleri gizledim. Mesele gizleyip gizlememen değil , bebek benim. Mahremiyet benim, ve annesi ben olduğum için paylaşılmasını istemiyorum bitti gittiBen babamla konuşmuyorum aramiyorum etmiyorum ben ameliyathanedeyken bebeğimi paylaştığı için evlatlıktan silersede silsin bıktım öyle babadan bu konudan ben çok dertliyim sen bana bakma P Pembepilates