- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.. Sen şuan istemesen o dokunmayı bırak göremez bir daha bile ama işte eşinden dolayı tolerans gösteriyorsun bu da mecbur onun annesi çünkü.. ama ben şeyi çok yanlış buldum emzirdikten sonra hemen kucaktan alması, tutup altını değiştirme cabasi falan o kim ki.. çocuğunda bi mahremiyeti var benim kv ilk geldi işte bizim odaya direkt daldı çocuğun altını değiştirmeye gittiğimi biliyordu çocuğun pipisine bakıp gitti içimden ne tiksinmistim kadından.. sonra dışarı çıktığımızda da zaten bir kere altını değiştirmiş bir daha da ben musade etmedim çocuğu sadece ben istediğim zaman odadan çıkartırdım onu da eşime göz kulak ol sen diyerek.. bilmiyorum ama bu kvleri anlamak gerçekten çok zor.. zamanında onun elinden alınsaydı bebek ne hissedecekti hiç düşünmüyor..Evet bir şekilde bu bebeğin annesi olduğumu fark etmesi gerekiyor.
Evet haklısın canım o kadar haklısın ki insan sinirleniyor ben bu hareketi yapacağını bildiğim için uyardım. Sı.tıgı b.ka kadar paylaşıyor çünkü. İnsan içtiği çayı kahveyi kahvaltı sofrasını bile paylaşır. Uyardım biliyordum çünkü herkes uyardı. Birde diyor ki korkma nazar edecekleri gizledim. Mesele gizleyip gizlememen değil , bebek benim. Mahremiyet benim, ve annesi ben olduğum için paylaşılmasını istemiyorum bitti gitti
Benim babamda aynı hatta yakında s.ictigi b.kuda atar bugün böyle s.cmisim diye dalga geçiyorum kendimce.. şu el kadar bebeğin nesini paylaşma merakı oluyor anlam veremiyorum ben artık anne baba onayını gecip hiç acıma duyguları yok nazarmis oymus buymus diyorum..