• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende aynı deneye yanıla yada burdan veya araştırarak öğreniyorum.. İlk defa kendi cocugumu kucağıma aldım bebek olarak başta tutamıyordum bile sen düşün.. sadece çocuğunu iyi takip et hep benzer şeyleri yapıyor acıkınca olsun uykusu gelince gazı olunca veya doymadiysa.. örneğin doymadiysa eli yumruk oluyo , gazı olunca eh ehh sesi cikartiyor veya agliyor
Bende öyleyim ilk kez yenidoğan bebek görüyorum kimsem yok napıcamı şaşırdım

Yarım söndürdüm bebem çığlığı bastı benim yerime de iç 😂😂😂
Bunu benimkide ara sıra yapıyor bi sigaraya bakıp bende yarım söndürürdugum zamanlar uyutana kadar aklım içmediğimde kalıyor 🤣🤣🤣
çocuk kucağımda ben bunlarla bakışıyorum alt değiştirmesi olaylı geçen analar beni anladı… 😂
Bezi tam kapatmamandan da ne kadar olaylı olduğu anlasiliyor🤣🤣🤣

Bende öyleyim ilk kez yenidoğan bebek görüyorum kimsem yok napıcamı şaşırdım
Sen rahat ol inan yolunda ilerliyor her şey benimde tek eşim var yanımda ve 2 haftadan fazla oldu sanırım evde gündüz yalnız ben bakıyorum akşam eşim geliyo.. bebek sen rahat olursan derdini anlatmaya çalışıyor ama atağa yeni girmişsin biraz zorlayacak ağlaması durmayacak endişelenme

Ya biZimde çapaklanma sorunumuz var damla verdi doktor ama eczacı kurt düşürdü içimize kullanamadık. Yeni doğanlara önermeyiz damla niye verdi ki falan diye. Ama sabah kalkınca akşama kadar baya çapaklanıyor bende pansuman yapıyorum ılık suyla anne sütüyle felan ama çok düzelecek gibi de değil nPsak bilemedim
Ben de anne sütü sürdüm ılık suyla sildim ama hiç geçmedi mecburen damla kullandım hala da tam düzelmedi

Bunu benimkide ara sıra yapıyor bi sigaraya bakıp bende yarım söndürürdugum zamanlar uyutana kadar aklım içmediğimde kalıyor 🤣🤣🤣

Bezi tam kapatmamandan da ne kadar olaylı olduğu anlasiliyor🤣🤣🤣
Hiç deme tek düşüncem tekrar onu yakmak 😂😂😂

Komşular gelicek artık bu çocuğa napıyosun diye böyle bi bağırma yok niye sevmiyosa halbuki hava alıyo 🫠

Ben iyice sıkıyorum memeyi ama yine de kaçırıyor boğazına birkaç kez, sıkmazsam baya boğuluyor gibi oluyor çok korkutuyor beni ellerini havaya kaldırıyor kızarıyor falan. İyice bastırıyor musun sen de makas yaparken?
Evet evet bastiriyorum, hatta emmeden dışarıda bastırdım süt aktı sanki bastırınca daha çok mu süt geliyor anlamadım

Sakın anne sütü sürme daha beter yapiyo zaten tazyikli olunca benim süt gözüne kaçtı o günden sonra çapak başladı..
Aa hadi ya internette anne sütünün antibiyotik etkisi var sürün diyordu diye denemiştim zaten işe yaramadı 🥲 damla bile geçirmedi nedense. Neyden dolayı oluyor anlamadım

Evet evet bastiriyorum, hatta emmeden dışarıda bastırdım süt aktı sanki bastırınca daha çok mu süt geliyor anlamadım
O zaman emzirmeden bi miktar sağmak iyi gelir belki, ben sağamıyorum yaramdan dolayı mecburen makasla kesmeye çalışıyorum ama dediğim gibi yüzde yüz etki etmiyor bende de

O zaman emzirmeden bi miktar sağmak iyi gelir belki, ben sağamıyorum yaramdan dolayı mecburen makasla kesmeye çalışıyorum ama dediğim gibi yüzde yüz etki etmiyor bende de
Sagdim şansıma sağım bitince uyandı ama emince geldi yine süt şükür 🙏🏻
4-5 kanaldan fışkırıyor sağım makinasında da bu normali mi yoksa tazyikli mi demek? Ben de bundan sonra sagayim diyorum da bu dondurucudaki sutlerle ek gıda zamanı bişey yapabiliyo muyuz

Ya biZimde çapaklanma sorunumuz var damla verdi doktor ama eczacı kurt düşürdü içimize kullanamadık. Yeni doğanlara önermeyiz damla niye verdi ki falan diye. Ama sabah kalkınca akşama kadar baya çapaklanıyor bende pansuman yapıyorum ılık suyla anne sütüyle felan ama çok düzelecek gibi de değil nPsak bilemedim
Canım rezene çayıyla sil geçer inşallah

Back
X