2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Diğerleri Türk mü Alman mı? Erkek değil misin ulan bebek

Kızlar maxi cosi lara bebek arabası almayı düşünüyorum. Belki ilk aylar ıcın içerisind puset alırım çift yönlü kullanılıyo zaten. Araştırıp alanınız var mı ?

Bir Türk ben varım, diğerleri alman, Fas, Ukrayna falan karışık.
Aynen ben de öyle dedim. Kız diyo ki "ayy böyle böyle" Dedim "hmmm ne kadar enteresan, niye acaba"
Benimki (büyük oğlan) de sarışın, beyaz tenli güzel kız olursa onunla oynuyor koşturuyor peşinden, siyah saçlı kızlara bakmıyor bile şöyle bi süzüp uzaklaşıyor şirifsiz irkiklir bebeden çocukluğa nesil bunlar jsksk

Bende ebebek indirimlerini yazmaya gelmistim. Katalog yapmislar hangi gunler hangi urunlerde indirim var. Bakin isterseniz bende son eksiklerim icin bakicam valla hepsinde %29 indirim yapiyorlarrr

Kizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mi benimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum

Kizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mi benimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Benim simdiden ust tarafi bi tik cikti esimde karnimla oynarken parmagi takiliyor gidip gelip gobek deligime dokunuyo en son yapma dedim ama cok tatli yumusacik icine giriyo basinca diyo sjdndjfjfjfj ailecek kafayi yedik bu hamilelikte

Benimki de çıkar diye bekliyorum ama çıkmıyor keşke çıksa yamuk durmaz belki
Ahahahjs benimde karnim.yamuk duruyor nzjsjsjs birde deligim uzgun dudak gibi suan ama kisalmis durumda shsjs
Benim simdiden ust tarafi bi tik cikti esimde karnimla oynarken parmagi takiliyor gidip gelip gobek deligime dokunuyo en son yapma dedim ama cok tatli yumusacik icine giriyo basinca diyo sjdndjfjfjfj ailecek kafayi yedik bu hamilelikte
Anam nasil izin verion ben var ya aglarim ciglik atarim elletmem cok korkuom
Cok yumusak oldugu ıcın ben korkuyorum yarısı bayadır çıkık
ürperti geliyor hemen var ya

Oyle donuyor amaa o cikinca ne bilim goruntuau filan ben bide kuxuklugumdwn beri gobek deligi fobisi var sevmem
Vesile olur belki böylece geçer fobin hoşuna gitmezse neden olduğuna odaklan bebişler sebep oldukları her şeyi güzelleştiriyo

Yok canım sat net yumurtlama günü bile belli herşeyi biliyoruz ama işte 100 üstü olması gerekirken 50 çıkmış
Bence de bir şey söylemek için erken ve haftayayı beklemesi gerekecek; ama genelde kalp atışı önemli oluyor. 50 biraz düşük, 6. Haftada benim 120lerdeydi, sonra zaten 140-150:arasına çıkıyor. Kalp atışı ilk oluşan şey ve hayati. Bazen 6. Haftada ufak olduğu için tam duyulmuyor ama artmama ihtimali de olabilir maalesef. Hakkında hayırlı neyse o olsun.

şimdi size biraz çirkin bir hikaye anlatıcam. midesi kötü olacaklar okumasın geçsin, mevzu boktan, yani gerçekten bok anlatıcam. ben çok sinir oldum sinirim geçsin rahatlıyim diye yazıyorum. hassas olanlar okumadan geçsin.

akşam yemeğe davetliydik, aşırı keyfim yerindeydi tabi ki ne yiyceğimi düşünmek zorunda olmadığım gibi bulaşık da toplamıycağım için. duble keyifliyim. yedik içtik kalktık eve geldik, eşim dedi ki ben köpüşü de bahçeye çıkarayım sonra kafam rahat ayağımı uzatır dinlenirim. iyi hadi dedim çıkar ben de çok mayıştım bişiyler izler yatarız.

adam eve bir geldi, boka basmış ve ayağında postallar vardı, bok bütün taban boşluğuna yayılmış djdkdk. önce elinde ıslak mendille çubukla bişiyle uğraşıyodu dedim herhalde yapıcak bişiyler tamam müdahale etmiyim, ben antreyi temizleyim yeter. Olaylar botu klozete sokup tuvalet fırçasıyla falan temizlemeye kadar varmış aşırı fikirsiz olduğu için, yani komutan gibi komut versem daha iyiydi gerçekten müdahale etmeme kararı veren aklıma ayrı sıçayım. Kızmadım tabi de ekstra iş çıkmış oldu eldivenli maskeli prodüksiyona girmek zorunda kaldım gece gece, erkekler kısa süreli kapatılsın temizlik dersi gördükten sonra yeniden açılsın fjfnkdk

Neyse yani işin özü bütün hamileliğim boyunca toksoplazma korkusuyla köşe bucak boktan kaçmışken yedinci ayımın baharında, keyfim çok yerindeyken bok beni buldu ve yakama yapıştı arkadaşlar. Önce antreyi temizledim, sonra tuvaleti temizledim, sonra içim rahat etmedi buralara bir tur daha çamaşır suyu döküp yine temizledim, fısfısladım, havalandırdım. sonra da eşimin botunu lavaboya sokup diş fırçasıyla sapık gibi hiçbir yere sıçratmamaya dikkat ederek ince akan su altında temizledim, en son da bütün bir lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim ve bu saat oldu. Bütün ömrüm kediyle kuşla köpekle bok temizleyerek geçtiği için alışkınım, hiç yüksünmüyorum böyle şeylerden ama ya eve toksoplazma bulaştıysa tedirginliği geldi ve bu yüzden çok kızgınım. Sitede oturuyoruz, bir tane biri var kim olduğunu bilmiyorum ama asla kaka toplamıyor. Kim olduğunu bulup ifşa etmeye yemin ettim artık o kadar kızdım ki, dedektif gibi bu işin peşine düşmezsem görürsünüz bak ve rencide ederek de yapıcam bunu. Gerçekten insanlardan tiksiniyorum artık ya, berbat bir ırkız ve çok saygısız. Söyliyceklerim bu kadar. Yazınca sinirim geçmedi ama azaldı. Tşkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…