Diğerleri Türk mü Alman mı? Erkek değil misin ulan bebekGızlar ben bugün iş yerime arkadaslarimi ziyarete gittim. Bir arkadaşımız özel sebeplerden işten ayrılıyor, bugün son günüydü. Brunch gibi bisey yaptık. Benim oğlum heleşeni biraz seviyor, inşallah tahmin ettiğim gibi sosyal bir çocuk olur. Biz muhabbet edip güldükçe "kambersiz düğün olmaz" dercesine gerek dong donglariyla gerek dalgalanmalar ve gerilmeleriyle karnımdan fıyıyordu. Millet önceoldu sonra tabi tipik kadın topluluğu olarak bütün gün hindi sürüsü gibi gulu gulu gulu şeklinde bebisle konuşup eğlendiler. Ama oğluma ellemek, okşamak yetmiyor, illa konuşsunlar da istiyor. Teyzem de teyzem diye konusunca ellerinin altında kıpır kıpır yapıyor, iyice simariyor. Yaklaşık bir aydır çalışmadığım için hepsi ilk kez hissettiler. Bazısı hayatında ilk kez bebek hareketi hissetti. Akan sidigi siz düşünün
Ay benim bir de ukraynali bi iş arkadaşım var. Makyajsız dışarı çıkmayan, leopar desenli şeyler giyen bir sarışın düşünün. Diger arkadaslarim okşayınca "teyzaaaaaee" der gibi donk donk donk yapiyor, balik gibi dönüyor da dönüyor iyice simariyor. Ama bu arkadasim konuşup elleyince bana diyor ki "ay ben elleyince tam elimin altına gelip sanki pür dikkat beni dinliyor gibi oluyor".
Dedim ulan hayin tıytıy
Bir Türk ben varım, diğerleri alman, Fas, Ukrayna falan karışık.Diğerleri Türk mü Alman mı? Erkek değil misin ulan bebek
Benimki (büyük oğlan) de sarışın, beyaz tenli güzel kız olursa onunla oynuyor koşturuyor peşinden, siyah saçlı kızlara bakmıyor bile şöyle bi süzüp uzaklaşıyor şirifsiz irkiklir bebeden çocukluğa nesil bunlar jskskBir Türk ben varım, diğerleri alman, Fas, Ukrayna falan karışık.
Aynen ben de öyle dedim. Kız diyo ki "ayy böyle böyle" Dedim "hmmm ne kadar enteresan, niye acaba"
Katalogu bulamadım ben linki var mı?Bende ebebek indirimlerini yazmaya gelmistim. Katalog yapmislar hangi gunler hangi urunlerde indirim var. Bakin isterseniz bende son eksiklerim icin bakicam valla hepsinde %29 indirim yapiyorlarrr
Katalogu bulamadım ben linki var mı?
Tesekkurler kanki
Bunu bi denesene canin yoksa uygulamasinda geleneksel subat indirimi diye yaziyor
Benimki de çıkar diye bekliyorum ama çıkmıyor keşke çıksa yamuk durmaz belkiKizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mibenimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Benim simdiden ust tarafi bi tik ciktiKizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mibenimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Cok yumusak oldugu ıcın ben korkuyorum yarısı bayadır çıkıkKizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mibenimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Benim de o civarda çıkar gibi. Ama nolcak ki geri eski halina dönüyo zaten dimi?Kizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mibenimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Ahahahjs benimde karnim.yamuk duruyor nzjsjsjs birde deligim uzgun dudak gibi suan ama kisalmis durumda shsjsBenimki de çıkar diye bekliyorum ama çıkmıyor keşke çıksa yamuk durmaz belki
Anam nasil izin verion ben var ya aglarim ciglik atarim elletmemBenim simdiden ust tarafi bi tik ciktiesimde karnimla oynarken parmagi takiliyor gidip gelip gobek deligime dokunuyo en son yapma dedim ama cok tatli yumusacik icine giriyo basinca diyo sjdndjfjfjfj ailecek kafayi yedik bu hamilelikte
ürperti geliyor hemen var yaCok yumusak oldugu ıcın ben korkuyorum yarısı bayadır çıkık
Oyle donuyor amaa o cikinca ne bilim goruntuau filan ben bide kuxuklugumdwn beri gobek deligi fobisi var sevmemBenim de o civarda çıkar gibi. Ama nolcak ki geri eski halina dönüyo zaten dimi?
Vesile olur belki böylece geçer fobinOyle donuyor amaa o cikinca ne bilim goruntuau filan ben bide kuxuklugumdwn beri gobek deligi fobisi var sevmem
Dusunuom ama hosuma gitmiyiiiiVesile olur belki böylece geçer fobinhoşuna gitmezse neden olduğuna odaklan bebişler sebep oldukları her şeyi güzelleştiriyo
Bence de bir şey söylemek için erken ve haftayayı beklemesi gerekecek; ama genelde kalp atışı önemli oluyor. 50 biraz düşük, 6. Haftada benim 120lerdeydi, sonra zaten 140-150:arasına çıkıyor. Kalp atışı ilk oluşan şey ve hayati. Bazen 6. Haftada ufak olduğu için tam duyulmuyor ama artmama ihtimali de olabilir maalesef. Hakkında hayırlı neyse o olsun.Yok canım sat net yumurtlama günü bile belli herşeyi biliyoruz ama işte 100 üstü olması gerekirken 50 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?