Ben de bıyle vallaKızlar sabah uyanırken ki karnımla akşam yatmadan önceki karnım arasındaki farka bakın. Akşam başka bişey oluyorum
Benimde ilk 3.5 ay öyleydi bisey yiyemiyordum ve istifra ediyordum. Ama prilama başladıktan sonra çok azaldı. Allah yardımcınız olsun yeme isteği kalmıyor insanda ama az kaldı sağlıkla kucağımıza alınca hepsi geçecek Allahın izniyle.valla ilaç verdi yemekten sonra işede yaradı ama yemek yemeden once kusmaya basladım sımdıde hiç keyfim kalmadı
Sonuç sizin noldu benimde bugün protein eser cikti ama doktor çok önemsemedi.kızlar bugün kasık ağrısıyla doktora gittim idrar verdim eser miktarda protein çıktı, lökositler ve epitel değerleri de yüksek, kristal pozitif çıktı dedim noluyoo enfeksiyon var sanıırım yarın sabah birdaha gidicem hem kan için hem de şeker yüklemesi için bakalım ne dicek
Benim de öyle her gün çok sert olmuyo ya eminim herkesin de öyledir. Bi kez bile vurduysa rahat olabilirsin :)Benim oglan aşırı sert tekmelemıyor ayrıca 2 3 gun cok tekmelıyorsa 1 gun az tekmelıyor mesela bugun azdı
Benim de öyle. Hatta artık tekmeler çok azaldı, geriniyor ve genelde yumruk ya da dirsek atıyor. Bazen bütün gün yapmadığı oluyor ya da çok derinden sadece tıp tıp yapıyor. Bazen de aerobik yapıyor, halay çekiyorBenim oglan aşırı sert tekmelemıyor ayrıca 2 3 gun cok tekmelıyorsa 1 gun az tekmelıyor mesela bugun azdı
Bende çok sert tekme yemiyorum. Dediğin gibi bir gün çok hareketliyse diğer günler daha az olabiliyor.Benim oglan aşırı sert tekmelemıyor ayrıca 2 3 gun cok tekmelıyorsa 1 gun az tekmelıyor mesela bugun azdı
Aman saglıklı olsunlarda insallahBenim de öyle. Hatta artık tekmeler çok azaldı, geriniyor ve genelde yumruk ya da dirsek atıyor. Bazen bütün gün yapmadığı oluyor ya da çok derinden sadece tıp tıp yapıyor. Bazen de aerobik yapıyor, halay çekiyorHerkesin öyledir eminim. İnsanın aklına sürekli geliyor ama bakarsan yani onlar da uyuyacak, dinlenecekler.
Mevzu derin mevzu parmak mevzusu ondandır zannımca
Niyeyse beni normal doğum korkutmuyor arkadaşım neredeyse yanımda doğurdu. Ama bu çatı olayı beni bi tırstırdı. Ben aletle bakarlar diye düşündüm. Bende 3 senedir tedaviler operasyonlar bende valla afedersiniz kaşarlandım. Ama bu elle olayı beni bi bozdu.Ulen bu kadar tedavi olduk ettik ne aşamalardan geçtik geldik dayandık çatı muayenesine ondan nedense çekinmeye başladım. Bunu gözümde büyütmemem lazım sanırım ama şimdi çocuk büyüdükçe sanırım ondan da bi tedirginim, bir de bu doktora hiç alttan muayene olmadım tüp bebek doktorum inanılmaz naif eli hafif bir kadındı. Ay heyecanlandım burdada kimse bilmiyor ama artık hayırlısı normal doğum istiyorum diye tutturdum ya olcaz artık el mahkum. Bu yazıyı yazarken bile kalbim çarptı ay noliiiii ben böyle birisi değilim normalde
Selam ben başından beri okuyorum ama çok arada yazıyorum.Evetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii X xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa M moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan M Melisa8520
Seninkiler bişeyler almış en azından benimkiler daha tek çöp almadı birde ilk torun annemlerin 5. Torun ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi de sorsan ölüp biliyorlardı torun olsun diye bazen çok üzülüyorum eşim adına ama bazende aman boşver karışmasınlar daha iyi diyorum.Kuzum ben bi kaç gündür giremiyordum 40 sayfa birikmiş yavaş yavaş okuyorum bitmiyor konuşmalar bir türlü@ysnmrv baya popüler olmuş rüyalarda görülmüş komşularıyla tatsız olayları olmuş oralardayım şu an Allah yardımcınız olsun
Biz 29+3 olduk gece uyumaları zorlaştı iyice bi de arada top gibi bir yere toplanıyor acıtıyor biraz geçiyor, oda takımını aldık 15 güne gelecekmiş nasipse kayınvalidemler bu zamana kadar sadece anne yanı beşiği almıştı görümcem diyordu link at abla alalım diye bende instagramdan isimli nevresim takımı beğenmiştim onu aldılar ölü balık halleri bi canlandı eminim şimdi tekrar ölü balıklığa devam ederler
3 haftada 700 gr almis yaklasikAy maşallahı varmış bebeğinin ben 31+0 da gittim 1750 gr dı
İdrarda protein bir gün önce yediğin şeye göre bile ufak oynamalar yapabiliyo. Tansiyon da 11-6 12-7 civarı benim hep. Normal benceKizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .
Maşallah canım3 haftada 700 gr almis yaklasik
Şu anda kalp atışları çok net duyulmayadabilir çok erken bir hafta kesin bir şey söylemek için 1-2 hafta daha beklemek gerek. Bir de sat tarihi net bilinmiyor da olabilir. Geç döllenme de ihtimaller arasında. İlerleyen haftalarda her şey netleşecektir hayırlı güzel haberler alırsınız inşallahhKızlar merhaba.yengem dün kalp atışını dinlemek için gitmiş çok yavaş attığını söylemişler.Bide 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkmış 1 hafta gerilik de var.bu şekil olup da düzelen oldu mu sonradan lğtden cevaplarsanız çok sevinirim
Yok canım sat net yumurtlama günü bile belli herşeyi biliyoruz ama işte 100 üstü olması gerekirken 50 çıkmışŞu anda kalp atışları çok net duyulmayadabilir çok erken bir hafta kesin bir şey söylemek için 1-2 hafta daha beklemek gerek. Bir de sat tarihi net bilinmiyor da olabilir. Geç döllenme de ihtimaller arasında. İlerleyen haftalarda her şey netleşecektir hayırlı güzel haberler alırsınız inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?