2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günde kaç ıhlamur ıcılır zararlı mı ki gene hasta olmak uzereyım antıbıyotık verdi icmicem

Çalışabılır raporu almamama 2 hafta kalmıs diren hali
sonra az bisi çalıssam yatış cok sukur
Aylarca işe gitmemek nasıl bir duygu acaba en fazla evlenınce 1 ay gitmemişimdir

valla ilaç verdi yemekten sonra işede yaradı ama yemek yemeden once kusmaya basladım sımdıde hiç keyfim kalmadı
Benimde ilk 3.5 ay öyleydi bisey yiyemiyordum ve istifra ediyordum. Ama prilama başladıktan sonra çok azaldı. Allah yardımcınız olsun yeme isteği kalmıyor insanda ama az kaldı sağlıkla kucağımıza alınca hepsi geçecek Allahın izniyle.

Benim oglan aşırı sert tekmelemıyor ayrıca 2 3 gun cok tekmelıyorsa 1 gun az tekmelıyor mesela bugun azdı

Sonuç sizin noldu benimde bugün protein eser cikti ama doktor çok önemsemedi.

Benim oglan aşırı sert tekmelemıyor ayrıca 2 3 gun cok tekmelıyorsa 1 gun az tekmelıyor mesela bugun azdı
Benim de öyle her gün çok sert olmuyo ya eminim herkesin de öyledir. Bi kez bile vurduysa rahat olabilirsin :)

Benim de öyle. Hatta artık tekmeler çok azaldı, geriniyor ve genelde yumruk ya da dirsek atıyor. Bazen bütün gün yapmadığı oluyor ya da çok derinden sadece tıp tıp yapıyor. Bazen de aerobik yapıyor, halay çekiyor Herkesin öyledir eminim. İnsanın aklına sürekli geliyor ama bakarsan yani onlar da uyuyacak, dinlenecekler.

Aman saglıklı olsunlarda insallah
Ama tekme deıl dönmeleri daha cok dogru dıyorsun:)

Kizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .

Mevzu derin mevzu parmak mevzusu ondandır zannımca

Niyeyse beni normal doğum korkutmuyor arkadaşım neredeyse yanımda doğurdu. Ama bu çatı olayı beni bi tırstırdı. Ben aletle bakarlar diye düşündüm. Bende 3 senedir tedaviler operasyonlar bende valla afedersiniz kaşarlandım. Ama bu elle olayı beni bi bozdu.
Selam ben başından beri okuyorum ama çok arada yazıyorum.

Bende bugun 30+2 oldum ve baya zorluyor bulantilarim geri döndü bir de tansiyonum düşük ve nabzım yüksek o da çok yoruyor.
Hazırlıklarım daha yarilamadim daha çok işim var.
Seninkiler bişeyler almış en azından benimkiler daha tek çöp almadı birde ilk torun annemlerin 5. Torun ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi de sorsan ölüp biliyorlardı torun olsun diye bazen çok üzülüyorum eşim adına ama bazende aman boşver karışmasınlar daha iyi diyorum.

Kizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .
İdrarda protein bir gün önce yediğin şeye göre bile ufak oynamalar yapabiliyo. Tansiyon da 11-6 12-7 civarı benim hep. Normal bence

Kızlaaarr sleepy bezlerde e bebekte indirim var şu anda bilginiz olsun. Şubat sonuna kadar her gün belli ürünler ve markalarda indirimler olacakmış sitesinde yazıyor gün gün ihtiyacınız olursa takip edebilirsinizz

Kızlar merhaba.yengem dün kalp atışını dinlemek için gitmiş çok yavaş attığını söylemişler.Bide 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkmış 1 hafta gerilik de var.bu şekil olup da düzelen oldu mu sonradan lğtden cevaplarsanız çok sevinirim

Şu anda kalp atışları çok net duyulmayadabilir çok erken bir hafta kesin bir şey söylemek için 1-2 hafta daha beklemek gerek. Bir de sat tarihi net bilinmiyor da olabilir. Geç döllenme de ihtimaller arasında. İlerleyen haftalarda her şey netleşecektir hayırlı güzel haberler alırsınız inşallahh

Yok canım sat net yumurtlama günü bile belli herşeyi biliyoruz ama işte 100 üstü olması gerekirken 50 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…