2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlla gelip bi laf söyleyecekler yok arkadaş çenelerini tutamıyorlar sende yap kız bıyık altından dalgasına koy geç lafı ben şahsen yapıyorum sonrada ay sizde ne alıngansınız şakalaşıyoruz şurda diyorum. Kimse bişi diyemiyor

Benim çıktı hafiften kuzu onu daha yeni öğrendim bir profesör anlattı fıtık oluyormuş o ondan çıkıyormuş ama zararlı değilmiş bende şaşırmıştım. Herkeste olmayabilir yani.
Artik tamamen zirlarim cikarsa

Artik tamamen zirlarim cikarsa
Hamilelik denince benim o göbek aklıma gelir ya birde boylamasına çizgi şahsen bana hamileliğin güzelliğini gösteriyor onlar. Yani düşünsene fizyolojik muazzam bir şey mucize keyfini çıkarsana kuzum.

Hamilelik denince benim o göbek aklıma gelir ya birde boylamasına çizgi şahsen bana hamileliğin güzelliğini gösteriyor onlar. Yani düşünsene fizyolojik muazzam bir şey mucize keyfini çıkarsana kuzum.
O cizgi yok bende ya nie acba

O cizgi yok bende ya nie acba
Oda herkeste olmuyor canım. Standart bişi değil yani. Ama ben ilk günden beri (ilk çocuk kaybım olunca) o çizgiyi merak ettiğim için gözlemlemiştim hep vardı yani. Gördükçe rahatlıyordum psikolojik olarak işte aslında çok alakası da yok.

oyyy Rabbim.senide bebeginide korusun

Kv ayri kp ayri.. Ama ne guzel soylemissin hps onlarda çarık surati oluyor pek takmamistir dedigini jsjsjsjs
Yiaaa iste sunun hatrina abiye bisi yazmicam shsjsjs yoksa onada kizacaktim shsjsj

Yok be hepimizin bir arızası var bende çok normal bir insan değilim yani bakma sen burda gülüp eğleniyoruz ama takıntılarım var yani sadece yaşın ilerledikçe değişmeye başlıyorsun önem sıraların değişiyor eskiden mevzu yaptığım şeyleri yapmıyorsun diyelim. G Gamgusar

Kızlar sizlere de iyice kabarmışsın diyen oluyor mu? KV bana sürekli "hımmm iyice kabarmışsın" diyo

Kekim ben kabarıyorum.
Ne demek o hindi miyim ben desene şişmişsin mi demek istiyor ne istiyor? Ya bide neden diyor? Sebebi ne? Ağzından hayır çıkmayacaksa konuşma arkadaş ne gereği var sürekli bi eleştiri bi bişi

Keşke bir gün seninle gitsek kv ye.
Muhtemelen beni hiç sevmez eşimin teyzesine kv yanında sen iyiki benim kv değilsin herşeye karışıyorsun zorsun demiştim birgün de kadın hasta olacaktı. Kv de dondu kaldı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla başkaları üzerinden laf sokmak daha etkili tavsiye edilir

Ya bir de dün bir şeye daha sinir oldum. Çocuğunu her gün aramayan anne anne midir falan dedi. Ben her gün sesini duymazsam çocuklarımın uyuyamam, öyle annelik olmaz dedi.

Benim annem de aramaz her gün ve sinir oldum kadına. Ben de çocuğumu belli bir yaştan sonra kalkıp her gün aramayı düşünmüyorum.

Ben de dedim ne alakası var bunun iyi bir anne olup olmamakla. Eşim geldi o an noluyo dedi, söyledim. Eşim de annesine "ya sanane, boşver başkalarını" dedi.

Ay içim soğumuyor ya kadına. Aklıma geldikçe kuruluyorum. Ama dediğini yapsam da anlamaz benimki.

Eşin yokken diyor bide demi çakal carlos ya normal şartlarda anlayabilirim tamam kıskançlık oluyor ama altını çiziyorum sen hamilesin ya bunu neden düşünemiyor. Belki çocuğun doğunca kadını anlayacaksın anne olunca anlayacaksın bir nebze ama ona bile izin vermiyorlar maalesef. Neden yani bu kız evlatları neden böyle sahipsizmiş gibi görüyorlar. Yani bizlerde bir ana babanın evlatlarıyız ne bu kin kıskançlık ben gerçekten anlamıyorum. Kendi kızı olsa yada kız torunu olsa başına gelse de anlamıyorlar 0 empati gerçekten sadece ne rahatlatıyor biliyor musun kuzu bunu yaşayan bir tek biz değiliz bu modeller böyle maalesef. Kendi kızı yerine koysa ararsın belki o samimiyeti verdin mi de şimdi bişi bekliyorsun kıt beyinliler ya

Günaydın kızlar,

Maşallah sabah sabah pek enerjik gördüm sizi, Allah daim eylesin

Erkenden uyanmışsınız. Sosyo-psikolojik yaşadığımız şeyler bizi etkiliyor gerçekten. Hele şu hassas dönem de çok daha fazla etkileniyoruz. Canınızı sıkmayın hiçbir şeye, çok az kaldı bakın 30'lu haftalara geldik şaka gibi değil mi İnanamıyorum bazen düşününce

Ay resmen seninle konuşmak iyi geldi. Allah razı olsun.

Bizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok )
5 görümce (benim yok )
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…