2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar maşallah herkesler temizlik yapmış, ben de işten geldim yemek yaptım, yedim, koltuğa devrildim yatıyorum, adım sayım bugün 11 bini geçmiş, bacaklarım çok fena halde

Allaha çok şükür Rabbim herkesin kendine versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.. bende nedense hamilelikte extra bi koca tarafına alınma beklenti üzülme oldu belki de geçmişte annemin yaşadıklarından bilinçaltımda kalanlarla kendi hayatımı mix edip değişik bir moda soktum kendimi hormonlarda işin içine girince hamilelik zormuş kızlar

Kızlar maşallah herkesler temizlik yapmış, ben de işten geldim yemek yaptım, yedim, koltuğa devrildim yatıyorum, adım sayım bugün 11 bini geçmiş, bacaklarım çok fena halde
Asıl sana maşallah hem çalışıp hem bu kadar yürümüşsün ben dışarıda iki adım atsam nefes nefese kalıyorum evi turluyorum anca

Benim eşimin dayıları amcaları milyonluklar şirket fabrika falan var, yanlarına gidiyoruz görseniz bi anlatıyorlar benden fakirler sanki utanmasalar bizden para isteyecekler
Yeminle aynılar bak kelimesi kelimesine öyle bir ağlıyorlar ki zekat fitre bu sene buraya verelim dersin

Vallahi benimde aynı annemle kv arasında 11 yaş var kaynanam genç yani 46 yaşında hiçbir sağlık sorunuda yok maşallah annem kilolu yaşı da var dizinden ameliyatlı ağrıları çok oluyor izmir aydın arası gelip gidip duruyor kadın geçen bebek odası olacak odamda koltuklar vardı oturma odasıydı hep yardım etti neler neler kaynanam bir arayıp sormadı bile görüncelerim var 16-20 yaşında hiç aramadılar yardıma gelelim diye eşime söyledim annemin canı çıktı bende yapamadım diye bana kalktı sen 1 bucuk senedir 1 kere çağırdın mı annemleri yardım için de onlar gelmezler işte gibisine bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum beynim döndü çünkü gerçekten dedim bu kadar merhametsiz olamazsın ve bu konusmalar sana ait değil bildiğin doldurulmuş gelip konuştu bana

Gerçekten çok iyi fiyata almışsın kuzum güle güle kullanasınız inşallah ben “bebek dolabı” adı altında diye Newjoy Mobilyadan 14 bine aldım aynı böyle 3 kapalı püüü

Walla bende benim kocayi bekliom sofra hazir sjsjs napalim ya ben bebek kiyafetlerini hala yikatmadim yarin onlari mi halletsem acep bak simdi kafama soktun su perdeler yikatilcakti
Valla ben bebe seylerini bitirdim sayilir yikama utu kismini . Son eksikleri subatla tamamlamayi dusunuyorum . Sonrada iste eve bi dip kose temizlik. Sonra kendime vakit ayirip dogurmaya odaklanma

Valla ben bebe seylerini bitirdim sayilir yikama utu kismini . Son eksikleri subatla tamamlamayi dusunuyorum . Sonrada iste eve bi dip kose temizlik. Sonra kendime vakit ayirip dogurmaya odaklanma
Ayyy bende yapim xjdjdj ama.bebek icin cok eksigim var hala

Niye hamileyken yardim a gelin die cagirmak mi gerekiyormus hayret birsey cidden. Ah ah ana gibi yar olmuyor cidden... Benim anacigim göçeli cok oldu o yuzden tekım oksuzüm ama cok sukur anam ogretmis herseyi bana ki ellerine bakmiorum buda onlari delirtmeye yeterli oluypr

Çekiniyormuşlar gelmeye illa benim arayıp davet etmem lazımmışmış çok beklerler Rabbim bana güç kuvvet versin kimseye hele onlara muhtac etmesin diye dua ediyorum hep.. Rabbim mekanını cennet etsin en güzel cennet bahçelerinde eylesin anneciğini canım benim gerçekten dediğin gibi delirtmeye yeterli oluyor onların eline bakmamak

Ya Allah affetsin emme ben diğer grupları okumuyorum çünkü sıkılmak buradaki geyik, sülalem rahat ve hepimiz aslaniz kaplaniz gazı hiçbir grupta yok

Meyveye nasıl sınır koydu? Neler yiyebiliyosun mesela günde

Aaa diyetisyene gittin mi kız sen nasıl gidiyo bizim sanırım aynı sıkıntılarımız vardı seninle, doktor beni de yönlendirmişti ama gitmedim bakalım cuma kontrolüm var bi değişiklik oldu mu çok merak ediyorum

Gızlar ben bugün iş yerime arkadaslarimi ziyarete gittim. Bir arkadaşımız özel sebeplerden işten ayrılıyor, bugün son günüydü. Brunch gibi bisey yaptık. Benim oğlum heleşeni biraz seviyor, inşallah tahmin ettiğim gibi sosyal bir çocuk olur. Biz muhabbet edip güldükçe "kambersiz düğün olmaz" dercesine gerek dong donglariyla gerek dalgalanmalar ve gerilmeleriyle karnımdan fıyıyordu. Millet önce oldu sonra tabi tipik kadın topluluğu olarak bütün gün hindi sürüsü gibi gulu gulu gulu şeklinde bebisle konuşup eğlendiler. Ama oğluma ellemek, okşamak yetmiyor, illa konuşsunlar da istiyor. Teyzem de teyzem diye konusunca ellerinin altında kıpır kıpır yapıyor, iyice simariyor. Yaklaşık bir aydır çalışmadığım için hepsi ilk kez hissettiler. Bazısı hayatında ilk kez bebek hareketi hissetti. Akan sidigi siz düşünün

Ay benim bir de ukraynali bi iş arkadaşım var. Makyajsız dışarı çıkmayan, leopar desenli şeyler giyen bir sarışın düşünün. Diger arkadaslarim okşayınca "teyzaaaaaee" der gibi donk donk donk yapiyor, balik gibi dönüyor da dönüyor iyice simariyor. Ama bu arkadasim konuşup elleyince bana diyor ki "ay ben elleyince tam elimin altına gelip sanki pür dikkat beni dinliyor gibi oluyor".

Dedim ulan hayin tıytıy

Ayyy canım valla bayadır giremiyorum gerçekten doğrudur eksiklerim var illaki ama bana bı rehavet çöktü bayadır doğru düzgün alışveriş yapmıyorum rehavet de değil aslında 5 gün işe gidiyorum hafta sonu da hemen geçiyor Sürekli erken uyanmak yordu artik çünkü geceleri de kaliteli bi uyku yok mide yanmalari aniden bacağa giren kramplar kızçemin tekmeleri sürekli çişe gitmeler derken derken ne uyuyabiliyorum ne de uyanabiliyorum karnım küçük aslında ona rağmen hayat kalitem pek yok bu hafta sonu dr randevum var en son 24uncu haftada görmüştüm bebişimi 27+4 oluyorum gidince bakalım kızçem büyümüş mü biraz minikti haftasına göre inşallah büyümüştür artık kilo almıştır güzel güzel Doğum ve doğum sonrası ile ilgili kendimi çok eksik ve yetersiz hissediyorum bodoslama dalacam sanki konuya Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Abuu kız arada iğne batır
Yakında çok yakında
42 de olmaz be herhalde şu rahim uzunlukları da hafif yollu kıllandırıyor ya beni du bakalım şimdi onu da mevzu etmeyelim rahim uzunluğun neydi biliyor musun kuzu yine dayanamadım bi soram
doktor rahim uzunluğun iyi sancın yasa yakında bi doğum görünmüyor demişti haftalar önce ben oğlumu 42 ye doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…