- 1 Aralık 2022
- 2.449
- 3.788
- 63
Güle güle kullansın canım, çok güzelBebişin dolabının siparişini verdim biraz önce. Şunu aldım.
Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop
Kapaklı Gardırop kategorisindeki Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Allaha çok şükür Rabbim herkesin kendine versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.. bende nedense hamilelikte extra bi koca tarafına alınma beklenti üzülme oldu belki de geçmişte annemin yaşadıklarından bilinçaltımda kalanlarla kendi hayatımı mix edip değişik bir moda soktum kendimi hormonlarda işin içine girince hamilelik zormuş kızlarAy kuzum sen boşver o zaman bunlarııııı bişi istenmez bunlardan ne biçim insanlarmış bencillermiş. Boşver ya rızık Allah’tan sonuçta bebekte rızkıyla geliyor inşaAllah Rabbim hayırlı kapılar açsın.sen en iyisi bişi isteme zaten kız iki gün sonra suratına vururlar falan aman aman ölü taklidi bazen her türlü iyi oluyor. İşte herkes yaşadığını biliyor kuzum burda herkesin benzer derdi var helal olsun neler neler gömdük burda sen içini boşalt ya çünkü şu dönemde insan nedense bir koca tarafına da sarıyor biz nasılsa tanımıyoruz sallar geçeriz :)
Asıl sana maşallah hem çalışıp hem bu kadar yürümüşsünKızlar maşallah herkesler temizlik yapmış, ben de işten geldim yemek yaptım, yedim, koltuğa devrildim yatıyorum, adım sayım bugün 11 bini geçmiş, bacaklarım çok fena halde
Yeminle aynılar bak kelimesi kelimesine öyle bir ağlıyorlar ki zekat fitre bu sene buraya verelim dersinBenim eşimin dayıları amcaları milyonluklar şirket fabrika falan var, yanlarına gidiyoruz görseniz bi anlatıyorlar benden fakirler sanki utanmasalar bizden para isteyecekler
Vallahi benimde aynı annemle kv arasında 11 yaş var kaynanam genç yani 46 yaşında hiçbir sağlık sorunuda yok maşallah annem kilolu yaşı da var dizinden ameliyatlı ağrıları çok oluyor izmir aydın arası gelip gidip duruyor kadın geçen bebek odası olacak odamda koltuklar vardı oturma odasıydı hep yardım etti neler neler kaynanam bir arayıp sormadı bile görüncelerim var 16-20 yaşında hiç aramadılar yardıma gelelim diye eşime söyledim annemin canı çıktı bende yapamadım diye bana kalktı sen 1 bucuk senedir 1 kere çağırdın mı annemleri yardım için de onlar gelmezler işte gibisine bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum beynim döndü çünkü gerçekten dedim bu kadar merhametsiz olamazsın ve bu konusmalar sana ait değil bildiğin doldurulmuş gelip konuştu banaBenim gorumce kv bi kere temizlik icin gelmediler.. Hersey bana kaldi surekli ayy 15 tatilde gelir temizlwriz biz yapariz 1 gunde dediler. Hani nerde kimse yok agizlarinda hep hastalik hastalik hastalik.. .. Iyice agirlasmadan ben sbugun yaptim halilari sildim yerleri sildim koltuklari sildim camlari sildim.. genel rutin olarak toz vs aldim supurdum ama anamda agladi
Gerçekten çok iyi fiyata almışsın kuzum güle güle kullanasınız inşallah ben “bebek dolabı” adı altında diye Newjoy Mobilyadan 14 bine aldım aynı böyle 3 kapalı püüüBebişin dolabının siparişini verdim biraz önce. Şunu aldım.
Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop
Kapaklı Gardırop kategorisindeki Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Valla ben bebe seylerini bitirdim sayilir yikama utu kismini . Son eksikleri subatla tamamlamayi dusunuyorum . Sonrada iste eve bi dip kose temizlik. Sonra kendime vakit ayirip dogurmaya odaklanmaWalla bende benim kocayi bekliom sofra hazir sjsjs napalim ya ben bebek kiyafetlerini hala yikatmadimyarin onlari mi halletsem acep bak simdi kafama soktun su perdeler yikatilcakti
Ah kuzum benimki sezeryan olcak ama senin icin aminnnBizim seninle çok yakın ya gerçekten tarihlerimiz, bir avazda doğuralım bacım inşallah
Ayyy bende yapim xjdjdj ama.bebek icin cok eksigim var halaValla ben bebe seylerini bitirdim sayilir yikama utu kismini . Son eksikleri subatla tamamlamayi dusunuyorum . Sonrada iste eve bi dip kose temizlik. Sonra kendime vakit ayirip dogurmaya odaklanma
Niye hamileyken yardim a gelin die cagirmak mi gerekiyormus hayret birsey cidden. Ah ah ana gibi yar olmuyor cidden... Benim anacigim göçeli cok oldu o yuzden tekım oksuzüm ama cok sukur anam ogretmis herseyi bana ki ellerine bakmiorum buda onlari delirtmeye yeterli oluyprVallahi benimde aynı annemle kv arasında 11 yaş var kaynanam genç yani 46 yaşında hiçbir sağlık sorunuda yok maşallah annem kilolu yaşı da var dizinden ameliyatlı ağrıları çok oluyor izmir aydın arası gelip gidip duruyor kadın geçen bebek odası olacak odamda koltuklar vardı oturma odasıydı hep yardım etti neler neler kaynanam bir arayıp sormadı bile görüncelerim var 16-20 yaşında hiç aramadılar yardıma gelelim diye eşime söyledim annemin canı çıktı bende yapamadım diye bana kalktı sen 1 bucuk senedir 1 kere çağırdın mı annemleri yardım için de onlar gelmezler işte gibisine bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum beynim döndü çünkü gerçekten dedim bu kadar merhametsiz olamazsın ve bu konusmalar sana ait değil bildiğin doldurulmuş gelip konuştu bana
Çekiniyormuşlar gelmeye illa benim arayıp davet etmem lazımmışmış çok beklerler Rabbim bana güç kuvvet versin kimseye hele onlara muhtac etmesin diye dua ediyorum hep.. Rabbim mekanını cennet etsin en güzel cennet bahçelerinde eylesin anneciğini canım benim gerçekten dediğin gibi delirtmeye yeterli oluyor onların eline bakmamakNiye hamileyken yardim a gelin die cagirmak mi gerekiyormus hayret birsey cidden. Ah ah ana gibi yar olmuyor cidden... Benim anacigim göçeli cok oldu o yuzden tekım oksuzüm ama cok sukur anam ogretmis herseyi bana ki ellerine bakmiorum buda onlari delirtmeye yeterli oluypr
Ya Allah affetsin emme ben diğer grupları okumuyorum çünkü sıkılmakBen arada mart annelerine bakıyorum, onlar çok panik. Stres olup bizim gruba geri dönüyorumBence de nisan anneleri çok iyi Her kasılma gibi gelene hemen hastaneye git falan diyorlar ben içimden diyorum gazdır o, sonra tabi ki kasılma çıkmıyor. Zaten bir grup bu bebeğin toplanmalarını kasılmayla karıştırıyor. Eğer onlar kasılma olsaydı ben 4. Ayda doğurduydum Ama gerçekten kasılma olan oldu, birinin ikiz gebelik tabi durumu farklı. Mayısa bakmamışım, şubata da baktım arada. Öncekine bakmak daha iyi geliyor. Arada tüp bebek gruplarına bakıyorum bir de
Meyveye nasıl sınır koydu? Neler yiyebiliyosun mesela gündeŞekersiz katkısız olduğu için sıkıntı yok ancak onda da sınır koymamız gerekiyor. Benim diyetisyenim meyveye sınır koydu, kuru meyveyi yasakladı, çünkü onlarda da doğal şeker var dedi. Ben de tatlı krizlerini bastırmak için aldım, gözüm döndüğünde bi iki tane atıyorum ağzıma,
Aaa diyetisyene gittin mi kız sen nasıl gidiyoŞekersiz katkısız olduğu için sıkıntı yok ancak onda da sınır koymamız gerekiyor. Benim diyetisyenim meyveye sınır koydu, kuru meyveyi yasakladı, çünkü onlarda da doğal şeker var dedi. Ben de tatlı krizlerini bastırmak için aldım, gözüm döndüğünde bi iki tane atıyorum ağzıma,
Ayyy canım valla bayadır giremiyorum gerçekten doğrudurEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494difembahyaa M moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang Meine Sterne @ozlemhsan seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus P pelinn M mehtap49 @hmsbki G gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
Yakında çok yakındaAbuu kız arada iğne batır
doktor rahim uzunluğun iyi sancın yasa yakında bi doğum görünmüyor demişti haftalar önce ben oğlumu 42 ye doğurdum42 de olmaz be herhaldeşu rahim uzunlukları da hafif yollu kıllandırıyor ya beni du bakalım şimdi onu da mevzu etmeyelim rahim uzunluğun neydi biliyor musun kuzu yine dayanamadım bi soram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?