2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O ne be tiplere bak herşeyleri şartlı bunların derdi sağlık falan değil ya artık resmen bizleri sağılacak inek olarak görüyorlar hiç etik değil ayrıca napacan çocuk gelirse nöbetçi doktor mu doğurtacak?
 
Bende bu denk gelmişti taaa ne zaman kaydetmiştim yeri gelmişken paylaşayım inşaAllah anneme atmıştım duydun mu diye evet ablanda yapmıştı işe yaramıştı demişti.

 
Akşam akşam ya sana eziyet olmuş hakikaten birde gerçekten eşlerimiz 2. Çocuğumuz gibi olabiliyor yani 10 yaşında bir bireye dönüşebiliyorlar sen bunları yaparken merak ettim eşin ne yaptı? Ayrıca o sitedeki bokları temizlemeyen kadına selam olsun iyi küfrettim bende hakka giriyor senin hayvanının dışkısına maruz kalmak zorundamı insanlar ama site içi diyorsun ya hepsi aşılıdır ya yoktur herhalde kimsenin hayvanında diye düşündüm öylr deyince. Ama boku temizlemeyen kadın aşı yaptırıyormu acaba maloş
 
bu hamileliğin bana öğrettiği en önemli şey şu oldu;

Kimseden bişey bekleme. Sen yaparsın kızım. Milletin çenesini suratını çekeceğine sen yaparsın kızım.
 
Tamam bundan sonra da gelmesinler o zaman çağırmam mı gerekiyor şuan karşında hamile bir kadın var onların düşünmesi lazım derdim. Hamileliğimi gbine kadar kullanıyorum kimse kusura bakmasın. Şunu diyen eşine de yani bişi derdim de nereyyyyssse şurda yok kıçımız ağrıyor başımız ağrıyor hormonlarla uğraşıyoruz birde analarını bacılarını mı düşüncez arkadaş
 
Bırak gelmesinler ya iş yapınca laf söylerlerdi bide bi çarpcan yer çarpcak bide sinirlendim he yine ya şu hamile kadınları bi salın arkadaş sizin triplerinizle mi uğraşcaz bide
 
Kizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .
11-12 tansiyon yüksek değil ki canım. Protein kaçağını doktor yorumlamadı mı? Önemsemediyse demekli önemsenecek bir değer değildir panik yaparsan tansiyon yükselir kız yapma tansiyon ölçerken dikkat edilmesi gerekenlere etmek lazım bide;
Konuşmamak, yürüyüş yapıp geldikten sonra yapmamak, hatta oturup 5 dk sonra ölçmek gibi hepsi etkiliyor yani.
 
Çatı konusunda artık yaşayıp göreceğiz bakalım neler yapacaklar normal doğumu istiyorum yani nasip olursa ya doğum sonrası için de istiyorum sezaryen hiç istemiyorum ama işte istemekle olmuyor bakalım ben dua mı edeyim de nasip ne olursa

Kv tarafı bi uzak dursun gerçekten ya istisnaları ayrı tutarak söylüyorum hayırdan çok şerleri var ötede oynasınlar konuşsunlar
 
Eşimin horlamasından saat 4 te uyandım. 3-4 defa tam dalcam yine horladı. E bu seferde uykum kaçtı. Öylece oturuyom 2 saattir.

Bir önceki akşam eşim bana annesini arattırdı. Sen ara sen konuş sevinsin kadın dedi. (Ne alaka) Diretmedim aradım konuştuk. Sanırım eşime göre bu görevi yerine getirmiyorum.

Dün Kv'ye çaya gittik. Kv gitmiş paraya kıymış 1 kalıp peynir almış. İlk defa para verip bir şey aldı tüm hamileliğim boyunca. Ama ne dedi biliyor musunuz. "Oğlum sana peynir aldım" dedi. Kadın onu da sadece oğluna almış. İkinize aldım dese ölür. Bana da o an ne olduysa tutamadım içimde. "Yaaa ne güzel, gerçi annen sadece sana almış ama ben de tadarım" dedim. Eşim kala kaldı, döndü annesine baktı hiç bişi diyemedi.

Dün eşim anne babasına yine sigara içmeyin 2 ay kaldı neredeyse torunun gelmesine dedi.(bu arada bu sigara mezunu eşim diretiyo ben ağzımı bile açmadım hiç)

Bu sefer Kp torunu alırım sizden bizde kalır anca o zaman dedi. (Lan yeter aq uzak durun benim bebemden hayal dünyanızda bile diyesim geldi, çünkü geçen sefer de KV demişti, torunu sizden alırım size göstermem görürsünüz diye. Maalesef bunun ardındaki psikolojiyi anlamıyorlar).

KV beşiğini gösterin de bi göreyim dedi. Fotosunu gösterdim. Sallanıyor mu dedi. Yok sallanmıyo dedim, suratı düştü.(beğenmedi) Sallananlar çok pahalı paramız yetmedi dedim ben de. Eh iyi güle güle yatsın dedi. fghjk

Yolda dönerken eşim annemler kalmak isteyecek bebek doğunca dedi. Tabi ki kalacak 1 ya da 2 gün ama daha fazlası olmaz dedim. Kendi annem bile gece kalmayacak bizde. Sabah gelip akşam eve dönecek, gece senle ben halledeceğiz dedim eşime.

Eyle işte. Haftalık iç boşaltma seansı. Buraya yazınca rahatlıyorum. Ama artık taşıyamıyorum sanırım bana yapılan yanlışları. Kendime şaşırmaya başladım. Artık anında dile getiriyorum. Vay arkadaş 1 kalıp peyniri bile oğluşuna almış.
 
Kizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mi benimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Benim çıktı hafiften kuzu onu daha yeni öğrendim bir profesör anlattı fıtık oluyormuş o ondan çıkıyormuş ama zararlı değilmiş bende şaşırmıştım. Herkeste olmayabilir yani.
 
Kizlar tansiyonlariniz kaça kac çikiyor ? ölçüm yapiyor musunuz sürekli
Ben arada ölçüyorum merakımdan hep düşük. 10/6 çıkıyor genelde. Ancak 9/5 olunca başlıyor bende el ayak titremesi baş dönmesi. Tuz tüket gün içinde sıkça dedi doktorum o iyi geliyo. Şu düz duvara tırmanıp tuzları yalayan keçiler gibi hissediyorum.

 
Bu kv kp ler genel manada neden bu kadar benciller ya anlamıyorum. Yani standart mı yükleniyor bunlara bu özellik acaba? İyi yapıyorsun canım içinde tutma söyle sonra şişiyoruz çünkü onlar nasıl rahat rahat hunharca hamile kadına söylüyorsa sende söyle
 
Kizlar tansiyonlariniz kaça kac çikiyor ? ölçüm yapiyor musunuz sürekli
Genel manada 11-7 gibi çıktığı ve bir rahatsızlık hissetmediğim için sürekli ölçmüyorum şahsen canım şeker ölçüm olduğu için sürekli şuan daha tansiyon şeysine geçemedim
 
Ay evet. Oğluşu hamile gibi davranıyo.

Zaten hamilelik zorluğu, yaşadıklarımız derken artık tutamamaya başladım iyi de oluyo bence. Kimse tutmasın hayat böyle daha güzel.

Ben yanlış yapmıyorsam bana da yapılmasın.
 
Benciller gıcık oluyorum hepsine
 
Haaa bu arada unuttum. Dün bir de şey oldu. Eşim mutfaktayken KV bana "eh iyi biraz toparlanmışsın geçen geldiğinde suratın çöküktü" dedi. Sinirlendim "geçen geldiğimde suratım çökük falan değildi, o zaman da iyiydim şimdi de" dedim. O esnada eşim girdi içeri.

"HAyırdır anne sen ne istiyorsun, görümcelerin gibi mi olsun istiyorsun kızı, o gayet de iyi, rahat bırakın benim kuzumu" dedi.

İŞte böyle şeyler olunca da eşim hatrına bazı şeyleri görmüyor katlanıyorum.
 
Ben bu hamilelik olayını kullanıyorum ya kimse kusura bakmasın geçen arkadaşla alışverişe çıktık araba kullanıyorum geyiğine bana yol verin ben hamileyim diyecek düzeye getirdim polis arabası yol veriyor hah bak adam anladı diyorum. Mağazalarda öncelik var mesela engelli hamile yaşlılara açılın ben geliyorum diyorum baya geyiğe sardım bu durumu aile içinde de öyleyim annem bişi diyor elleşmen hamileyim diyorum eşim diyor ona aynı ay çok eğlenceli kv ile görüşmüyoruz ne zamandır ona da belirli işkenceleri yapma konusunda planlarım var tavsiye ederim stres atıyorsunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…