Hayırlı olsun canımBebişin dolabının siparişini verdim biraz önce. Şunu aldım.
Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop
Kapaklı Gardırop kategorisindeki Gm 177 Modena 3 Kapı 2 Çekmeceli Aynalı Siyah Kulplu Beyaz Gardırop ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
O ne be tiplere bak herşeyleri şartlı bunların derdi sağlık falan değil ya artık resmen bizleri sağılacak inek olarak görüyorlar hiç etik değil ayrıca napacan çocuk gelirse nöbetçi doktor mu doğurtacak?Ben de tüm gün evi silip süpürdüm kvmin tribini çektim şimdi de yazdıklarınızı okuyorum kızlar
Benim sat 3 temmuz zaten doktorum normal doğum neredeyse hiç yaptırmıyormuş
tam haftasında gelecek olsa 8 nisanda doğması lazım ertesi gün bayram arifesi bir de hastaneden elime bi kağıt tutuşturdular son gittiğimde mesai dışı günler ve saatlerde + ücret yazılıyormuş doktor bayramda zaten yokmuş falan filan bilmiyorum ne olacak kafamda deli sorular
Bende bu denk gelmişti taaa ne zaman kaydetmiştim yeri gelmişken paylaşayım inşaAllah anneme atmıştım duydun mu diye evet ablanda yapmıştı işe yaramıştı demişti.Ben çok kimyasal ilaçlar kullanmayı sevmem o yüzden süt arttırmak için su içmek bile sütü arttırdığını duydum sütü artıran bi sürü yicek içeçekler var o yüzden süt damlası düşünmüyorum gaz içinde yel cevizi var o gaza birebir küçük erkek kardeşim var bebekken çok gaz sancısı vardı bi o geçirirdi gaz problemi olursa da onu kullanırım diye düşünüyorum göz damlası da düşünmüyorım kaynamış soğumuş su ile silmek bile yeterli
Peki senin bir kaç günde bir durup duru aynı şeyi yazman dfghjklş Seni bi rahatlatamadık buradakilerle.Benim oglan aşırı sert tekmelemıyor ayrıca 2 3 gun cok tekmelıyorsa 1 gun az tekmelıyor mesela bugun azdı
Akşam akşam ya sana eziyet olmuş hakikaten birde gerçekten eşlerimiz 2. Çocuğumuz gibi olabiliyor yani 10 yaşında bir bireye dönüşebiliyorlar sen bunları yaparken merak ettim eşin ne yaptı? Ayrıca o sitedeki bokları temizlemeyen kadına selam olsun iyi küfrettim bende hakka giriyor senin hayvanının dışkısına maruz kalmak zorundamı insanlar ama site içi diyorsun ya hepsi aşılıdır ya yoktur herhalde kimsenin hayvanında diye düşündüm öylr deyince. Ama boku temizlemeyen kadın aşı yaptırıyormu acaba maloşşimdi size biraz çirkin bir hikaye anlatıcam. midesi kötü olacaklar okumasın geçsin, mevzu boktan, yani gerçekten bok anlatıcam. ben çok sinir oldum sinirim geçsin rahatlıyim diye yazıyorum. hassas olanlar okumadan geçsin.
akşam yemeğe davetliydik, aşırı keyfim yerindeydi tabi ki ne yiyceğimi düşünmek zorunda olmadığım gibi bulaşık da toplamıycağım için. duble keyifliyim. yedik içtik kalktık eve geldik, eşim dedi ki ben köpüşü de bahçeye çıkarayım sonra kafam rahat ayağımı uzatır dinlenirim. iyi hadi dedim çıkar ben de çok mayıştım bişiyler izler yatarız.
adam eve bir geldi, boka basmış ve ayağında postallar vardı, bok bütün taban boşluğuna yayılmış djdkdk. önce elinde ıslak mendille çubukla bişiyle uğraşıyodu dedim herhalde yapıcak bişiyler tamam müdahale etmiyim, ben antreyi temizleyim yeter. Olaylar botu klozete sokup tuvalet fırçasıyla falan temizlemeye kadar varmış aşırı fikirsiz olduğu için, yani komutan gibi komut versem daha iyiydi gerçekten müdahale etmeme kararı veren aklıma ayrı sıçayım. Kızmadım tabi de ekstra iş çıkmış oldu eldivenli maskeli prodüksiyona girmek zorunda kaldım gece gece, erkekler kısa süreli kapatılsın temizlik dersi gördükten sonra yeniden açılsın fjfnkdk
Neyse yani işin özü bütün hamileliğim boyunca toksoplazma korkusuyla köşe bucak boktan kaçmışken yedinci ayımın baharında, keyfim çok yerindeyken bok beni buldu ve yakama yapıştı arkadaşlar. Önce antreyi temizledim, sonra tuvaleti temizledim, sonra içim rahat etmedi buralara bir tur daha çamaşır suyu döküp yine temizledim, fısfısladım, havalandırdım. sonra da eşimin botunu lavaboya sokup diş fırçasıyla sapık gibi hiçbir yere sıçratmamaya dikkat ederek ince akan su altında temizledim, en son da bütün bir lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim ve bu saat oldu. Bütün ömrüm kediyle kuşla köpekle bok temizleyerek geçtiği için alışkınım, hiç yüksünmüyorum böyle şeylerden ama ya eve toksoplazma bulaştıysa tedirginliği geldi ve bu yüzden çok kızgınım. Sitede oturuyoruz, bir tane biri var kim olduğunu bilmiyorum ama asla kaka toplamıyor. Kim olduğunu bulup ifşa etmeye yemin ettim artık o kadar kızdım ki, dedektif gibi bu işin peşine düşmezsem görürsünüz bak ve rencide ederek de yapıcam bunu. Gerçekten insanlardan tiksiniyorum artık ya, berbat bir ırkız ve çok saygısız. Söyliyceklerim bu kadar. Yazınca sinirim geçmedi ama azaldı. Tşkler.
bu hamileliğin bana öğrettiği en önemli şey şu oldu;Allaha çok şükür Rabbim herkesin kendine versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.. bende nedense hamilelikte extra bi koca tarafına alınma beklenti üzülme oldu belki de geçmişte annemin yaşadıklarından bilinçaltımda kalanlarla kendi hayatımı mix edip değişik bir moda soktum kendimi hormonlarda işin içine girince hamilelik zormuş kızlar
Tamam bundan sonra da gelmesinler o zaman çağırmam mı gerekiyor şuan karşında hamile bir kadın var onların düşünmesi lazım derdim. Hamileliğimi gbine kadar kullanıyorum kimse kusura bakmasın. Şunu diyen eşine de yani bişi derdim de nereyyyyssse şurda yok kıçımız ağrıyor başımız ağrıyor hormonlarla uğraşıyoruz birde analarını bacılarını mı düşüncez arkadaşVallahi benimde aynı annemle kv arasında 11 yaş var kaynanam genç yani 46 yaşında hiçbir sağlık sorunuda yok maşallah annem kilolu yaşı da var dizinden ameliyatlı ağrıları çok oluyor izmir aydın arası gelip gidip duruyor kadın geçen bebek odası olacak odamda koltuklar vardı oturma odasıydı hep yardım etti neler neler kaynanam bir arayıp sormadı bile görüncelerim var 16-20 yaşında hiç aramadılar yardıma gelelim diye eşime söyledim annemin canı çıktı bende yapamadım diye bana kalktı sen 1 bucuk senedir 1 kere çağırdın mı annemleri yardım için de onlar gelmezler işte gibisine bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum beynim döndü çünkü gerçekten dedim bu kadar merhametsiz olamazsın ve bu konusmalar sana ait değil bildiğin doldurulmuş gelip konuştu bana
Bırak gelmesinler ya iş yapınca laf söylerlerdi bide bi çarpcan yer çarpcak bide sinirlendim he yineÇekiniyormuşlar gelmeye illa benim arayıp davet etmem lazımmışmış çok beklerler Rabbim bana güç kuvvet versin kimseye hele onlara muhtac etmesin diye dua ediyorum hep.. Rabbim mekanını cennet etsin en güzel cennet bahçelerinde eylesin anneciğini canım benim gerçekten dediğin gibi delirtmeye yeterli oluyor onların eline bakmamak
11-12 tansiyon yüksek değil ki canım. Protein kaçağını doktor yorumlamadı mı? Önemsemediyse demekli önemsenecek bir değer değildir panik yaparsan tansiyon yükselir kız yapmaKizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .
Çatı konusunda artık yaşayıp göreceğiz bakalım neler yapacaklar normal doğumu istiyorum yani nasip olursa ya doğum sonrası için de istiyorum sezaryen hiç istemiyorum ama işte istemekle olmuyor bakalım ben dua mı edeyim de nasip ne olursaNiyeyse beni normal doğum korkutmuyor arkadaşım neredeyse yanımda doğurdu. Ama bu çatı olayı beni bi tırstırdı. Ben aletle bakarlar diye düşündüm. Bende 3 senedir tedaviler operasyonlar bende valla afedersiniz kaşarlandım. Ama bu elle olayı beni bi bozdu.
Selam ben başından beri okuyorum ama çok arada yazıyorum.
Bende bugun 30+2 oldum ve baya zorluyor bulantilarim geri döndü bir de tansiyonum düşük ve nabzım yüksek o da çok yoruyor.
Hazırlıklarım daha yarilamadim daha çok işim var.
Seninkiler bişeyler almış en azından benimkiler daha tek çöp almadı birde ilk torun annemlerin 5. Torun ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi de sorsan ölüp biliyorlardı torun olsun diye bazen çok üzülüyorum eşim adına ama bazende aman boşver karışmasınlar daha iyi diyorum.
Benim çıktı hafiften kuzu onu daha yeni öğrendim bir profesör anlattı fıtık oluyormuş o ondan çıkıyormuş ama zararlı değilmiş bende şaşırmıştım. Herkeste olmayabilir yani.Kizlar benim gibi gobek deliginin disari firlamasindan korkan var mibenimki 1 ay a tamamen disari cikar die tahmin ediyorum ve korkuyorum
Ben arada ölçüyorum merakımdan hep düşük. 10/6 çıkıyor genelde. Ancak 9/5 olunca başlıyor bende el ayak titremesi baş dönmesi. Tuz tüket gün içinde sıkça dedi doktorum o iyi geliyo. Şu düz duvara tırmanıp tuzları yalayan keçiler gibi hissediyorum.Kizlar tansiyonlariniz kaça kac çikiyor ?ölçüm yapiyor musunuz sürekli
Bu kv kp ler genel manada neden bu kadar benciller ya anlamıyorum. Yani standart mı yükleniyor bunlara bu özellik acaba? İyi yapıyorsun canım içinde tutma söyle sonra şişiyoruz çünkü onlar nasıl rahat rahat hunharca hamile kadına söylüyorsa sende söyleEşimin horlamasından saat 4 te uyandım. 3-4 defa tam dalcam yine horladı. E bu seferde uykum kaçtı. Öylece oturuyom 2 saattir.
Bir önceki akşam eşim bana annesini arattırdı. Sen ara sen konuş sevinsin kadın dedi. (Ne alaka) Diretmedim aradım konuştuk. Sanırım eşime göre bu görevi yerine getirmiyorum.
Dün Kv'ye çaya gittik. Kv gitmiş paraya kıymış 1 kalıp peynir almış. İlk defa para verip bir şey aldı tüm hamileliğim boyunca. Ama ne dedi biliyor musunuz. "Oğlum sana peynir aldım" dedi.Kadın onu da sadece oğluna almış. İkinize aldım dese ölür. Bana da o an ne olduysa tutamadım içimde. "Yaaa ne güzel, gerçi annen sadece sana almış ama ben de tadarım" dedim. Eşim kala kaldı, döndü annesine baktı hiç bişi diyemedi.
Dün eşim anne babasına yine sigara içmeyin 2 ay kaldı neredeyse torunun gelmesine dedi.(bu arada bu sigara mezunu eşim diretiyo ben ağzımı bile açmadım hiç)
Bu sefer Kp torunu alırım sizden bizde kalır anca o zaman dedi. (Lan yeter aq uzak durun benim bebemden hayal dünyanızda bile diyesim geldi, çünkü geçen sefer de KV demişti, torunu sizden alırım size göstermem görürsünüz diye. Maalesef bunun ardındaki psikolojiyi anlamıyorlar).
KV beşiğini gösterin de bi göreyim dedi. Fotosunu gösterdim. Sallanıyor mu dedi. Yok sallanmıyo dedim, suratı düştü.(beğenmedi) Sallananlar çok pahalı paramız yetmedi dedim ben de. Eh iyi güle güle yatsın dedi. fghjk
Yolda dönerken eşim annemler kalmak isteyecek bebek doğunca dedi. Tabi ki kalacak 1 ya da 2 gün ama daha fazlası olmaz dedim. Kendi annem bile gece kalmayacak bizde. Sabah gelip akşam eve dönecek, gece senle ben halledeceğiz dedim eşime.
Eyle işte. Haftalık iç boşaltma seansı. Buraya yazınca rahatlıyorum. Ama artık taşıyamıyorum sanırım bana yapılan yanlışları. Kendime şaşırmaya başladım. Artık anında dile getiriyorum. Vay arkadaş 1 kalıp peyniri bile oğluşuna almış.
Genel manada 11-7 gibi çıktığı ve bir rahatsızlık hissetmediğim için sürekli ölçmüyorum şahsen canım şeker ölçüm olduğu için sürekli şuan daha tansiyon şeysine geçemedimKizlar tansiyonlariniz kaça kac çikiyor ?ölçüm yapiyor musunuz sürekli
Ay evet. Oğluşu hamile gibi davranıyo.Bu kv kp ler genel manada neden bu kadar benciller ya anlamıyorum. Yani standart mı yükleniyor bunlara bu özellik acaba? İyi yapıyorsun canım içinde tutma söyle sonra şişiyoruz çünkü onlar nasıl rahat rahat hunharca hamile kadına söylüyorsa sende söyle
Benciller gıcık oluyorum hepsineAy evet. Oğluşu hamile gibi davranıyo.
Zaten hamilelik zorluğu, yaşadıklarımız derken artık tutamamaya başladım iyi de oluyo bence. Kimse tutmasın hayat böyle daha güzel.
Ben yanlış yapmıyorsam bana da yapılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?