2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Meyveye nasıl sınır koydu? Neler yiyebiliyosun mesela günde
Ara öğün şekilde yiyorum meyvenin büyüklüğüne göre değişiyor genelde orta boy 1 tane yanında mutlaka yoğurt ayran veya süt olacak. İncir muz crnnet hurması böyle çok meyveler tüketmemeye çalış dedi.
1 ara öğünde meyve yediysem diğerinde kuru yemiş yiyorum

Benim anne-baba şeker hastası, dede-babaanne şekerden vefat etti. Ben doktor yönlendirdikten iki gün sonra hemen gittim. Nefret ediyorum diyet listelerinden diyetisyene gitmekten ama mecburum işte. Aslında bende gebelik şekeri çıkacağı belliydi ailede bu kadar şeker hastası varken. Benim en baştan diyetisyenle iletlemem lazımdı ama sanırım cesaret edemedim, yükleme yapılınca öğreniriz diyerek erteledim

Kızlar sizlere de iyice kabarmışsın diyen oluyor mu? KV bana sürekli "hımmm iyice kabarmışsın" diyo

Kekim ben kabarıyorum.
Ey Allahim , o ne demek ya sjbdjdj. Kabar anacim hakkindir. Gecen bana da birisi ayyy cok killo almissiaaann dedi tam bir tiki agizli. Icimde insan var her gun daha da buyuyo bi zahmet dedim bozuldu bi de . Tovbe yaa . Sabrediyom son 2 ayin hatrina ama lafimida soyluyom ya saldim yani cat cat konusuyom . Bi dogsun saglikla , oglumla bu sevmedigimiz insanlarin , laflarin listesini yapip yüzlerine yuzlerine vurcaZ

30. Hafta Hellosuuuu buyuyozzz dostlarim hem bebelerimiz hem biz buyuyoruz. Sabah sabah cocugum bana icerden giristigi icin artik babasi ise giderken bizde uyaniyoruz oncesinde oglan uyaniyor da ben inat ediyom ama o beni ite kaka uyandiriyor valla
30. Hafta guncellemesi .
Geceleri sirt agrisi
Sabahla aksam arasinda goruntude neredeyse +5 kilo eklenmesi .
Bazen cok ayakta durunca ayaklarda hafif sisme
Sabah ogle aksam gunun her saati bebe tarafindan ittirilme , tekmelenme
Arada bir yoklayan siyatik agrisi
Egzersizlere devam yuruyuslere devam
Ama genel olarak halaaa cok sukur her seyi kendim yapabilecek kapasitedeyim .Bu yetiyor

Eklentiler

• IMG_4097.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .
Eser miktarda protein benim ilk hamileligimde her kan testimde cikmisti. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu söylemişti ve hicbir sikinti olmadi. İdrar testinde idrar yolu enfeksiyonu bulgulari da varsa ondan olabilir.
Doktor şüphelenirse zaten 24 saat idrar toplama ile idrarda protein testi yaptirir.

Ya aşıyla alakası yok ki onun, çiğ et veriyorsa hayvana riskli sonuçta. Eşim de peşimde dolanıp getir götür yaptı, yardım etti tabi ki bu arada ama fasulyeden, kendi yapsa işler şu saate anca bitmişti

Ay gece gece ne gerildim ya, eşime üstündekileri çıkarttırıp makineye attırdım üzerine sıçramıştır toksoplazma oluruz diye, hamilelik deliliği diye bişiy var herhalde kdkdm

Bana yapılan yanlışlar part 2 mdkdkdl

Senin kayınvaliden apayrı bir model ya, onu anladım ve ben bile idare edemezmişim sanırım. Ama içinde bir yerde üzülüyorsan diye bişiy söyliycem, benim annem öyledir. Bir şey alsın getirsin, oğluma aldım kızıma aldım der, hiç gelinini damadını katarak söylemez. Sevmediğinden değil, aksine eşime bayılıyor ama öyle dan dun bir kadındır yani, hayatının hiçbir noktasında ince düşünmediği için akıl edemez o şekilde söylemeyi. Belki hani seninki de öyledir ve içinde bir yerde bu seni kırmışsa senle alakası yok bil diye söylemek istedim

Yirim. Sağol kuzum.

Yaa şimdi tırstım, benim kedim var aşıları falan tam ama tuvaletini ben temizliyordum, çünkü kocam o poposunu kaldıramıyor
Acaba bulaş riskim olmuş mıdır ya da bulaşmış mıdır acayip korktum şimdi.
Kocam da güya veteriner hiç bişi demiyo, gamsız adam ya. Burdan sonra ona kızmaya gidiyorum

Aşıları tam ev kedilerinde sıkıntı olmuyor diye yazmıştı birileri zamanında.

Ihlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)

Bizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok )
5 görümce (benim yok )
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen
E yemek?

Ihlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
Bana doktorum 2 fincan demişti diye hatırlıyorum ama her doktor farklı bişey diyor o yüzden sen kendi doktoruna sormalısın

Ay yok canım, çiğ et vermiyorsan kedi evden çıkmıyorsa hiçbir şey olmaz şimdi durduk yere korkma. Benim kedilerin tuvaletini ben temizlemiyorum ama ağzımın içinde yatıyor biri sonuçta, köpek de ne kadar ayağını silsek etsek de günde üç kere dışarı çıkıp geliyor. Kolay kolay bulaşan bir şey değil, zaten öyle olsa geçtiğimiz yirmi beş sene içerisinde bulaşırdı bir şekilde diyip avuttum ben kendimi bunca zaman, sen de şimdi rahatla ve eşine de ki belim ağrıyo artık bokları sen toplıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…