Sanırım kendileri de inanıyor buna yoksa böyle gerçekçi rol yapılamazYeminle aynılar bak kelimesi kelimesine öyle bir ağlıyorlar ki zekat fitre bu sene buraya verelim dersin
Ara öğün şekilde yiyorum meyvenin büyüklüğüne göre değişiyor genelde orta boy 1 tane yanında mutlaka yoğurt ayran veya süt olacak. İncir muz crnnet hurması böyle çok meyveler tüketmemeye çalış dedi.Meyveye nasıl sınır koydu? Neler yiyebiliyosun mesela günde
Benim anne-baba şeker hastası, dede-babaanne şekerden vefat etti. Ben doktor yönlendirdikten iki gün sonra hemen gittim. Nefret ediyorum diyet listelerinden diyetisyene gitmekten ama mecburum işte. Aslında bende gebelik şekeri çıkacağı belliydi ailede bu kadar şeker hastası varken. Benim en baştan diyetisyenle iletlemem lazımdı ama sanırım cesaret edemedim, yükleme yapılınca öğreniriz diyerek erteledimAaa diyetisyene gittin mi kız sen nasıl gidiyobizim sanırım aynı sıkıntılarımız vardı seninle, doktor beni de yönlendirmişti ama gitmedim bakalım cuma kontrolüm var bi değişiklik oldu mu çok merak ediyorum
Ey Allahim , o ne demek ya sjbdjdj. Kabar anacim hakkindir. Gecen bana da birisi ayyy cok killo almissiaaann dedi tam bir tiki agizli. Icimde insan var her gun daha da buyuyo bi zahmet dedim bozuldu bi de . Tovbe yaa . Sabrediyom son 2 ayin hatrinaKızlar sizlere de iyice kabarmışsın diyen oluyor mu? KV bana sürekli "hımmm iyice kabarmışsın" diyo
Kekim ben kabarıyorum.
Eser miktarda protein benim ilk hamileligimde her kan testimde cikmisti. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu söylemişti ve hicbir sikinti olmadi. İdrar testinde idrar yolu enfeksiyonu bulgulari da varsa ondan olabilir.Kizlar tansiyonunuz kaça kac cikiyor benim iki haftadir 11-12 ye cikiyor . İdrar testinde protein eser miktarda yaziyo. Panik yaptim .
Kabarmak mıKızlar sizlere de iyice kabarmışsın diyen oluyor mu? KV bana sürekli "hımmm iyice kabarmışsın" diyo
Kekim ben kabarıyorum.
Ya aşıyla alakası yok ki onun, çiğ et veriyorsa hayvana riskli sonuçta. Eşim de peşimde dolanıp getir götür yaptı, yardım etti tabi ki bu arada ama fasulyeden, kendi yapsa işler şu saate anca bitmiştiAkşam akşam ya sana eziyet olmuş hakikaten birde gerçekten eşlerimiz 2. Çocuğumuz gibi olabiliyor yani 10 yaşında bir bireye dönüşebiliyorlar sen bunları yaparken merak ettim eşin ne yaptı? Ayrıca o sitedeki bokları temizlemeyen kadına selam olsun iyi küfrettim bende hakka giriyor senin hayvanının dışkısına maruz kalmak zorundamı insanlar ama site içi diyorsun ya hepsi aşılıdır ya yoktur herhalde kimsenin hayvanında diye düşündüm öylr deyince. Ama boku temizlemeyen kadın aşı yaptırıyormu acaba maloş
Sabah sabah gözümden yaş geldi ya gülerken, zaten sinirim bozukKızlar sizlere de iyice kabarmışsın diyen oluyor mu? KV bana sürekli "hımmm iyice kabarmışsın" diyo
Kekim ben kabarıyorum.
Bana yapılan yanlışlar part 2 mdkdkdlEşimin horlamasından saat 4 te uyandım. 3-4 defa tam dalcam yine horladı. E bu seferde uykum kaçtı. Öylece oturuyom 2 saattir.
Bir önceki akşam eşim bana annesini arattırdı. Sen ara sen konuş sevinsin kadın dedi. (Ne alaka) Diretmedim aradım konuştuk. Sanırım eşime göre bu görevi yerine getirmiyorum.
Dün Kv'ye çaya gittik. Kv gitmiş paraya kıymış 1 kalıp peynir almış. İlk defa para verip bir şey aldı tüm hamileliğim boyunca. Ama ne dedi biliyor musunuz. "Oğlum sana peynir aldım" dedi.Kadın onu da sadece oğluna almış. İkinize aldım dese ölür. Bana da o an ne olduysa tutamadım içimde. "Yaaa ne güzel, gerçi annen sadece sana almış ama ben de tadarım" dedim. Eşim kala kaldı, döndü annesine baktı hiç bişi diyemedi.
Dün eşim anne babasına yine sigara içmeyin 2 ay kaldı neredeyse torunun gelmesine dedi.(bu arada bu sigara mezunu eşim diretiyo ben ağzımı bile açmadım hiç)
Bu sefer Kp torunu alırım sizden bizde kalır anca o zaman dedi. (Lan yeter aq uzak durun benim bebemden hayal dünyanızda bile diyesim geldi, çünkü geçen sefer de KV demişti, torunu sizden alırım size göstermem görürsünüz diye. Maalesef bunun ardındaki psikolojiyi anlamıyorlar).
KV beşiğini gösterin de bi göreyim dedi. Fotosunu gösterdim. Sallanıyor mu dedi. Yok sallanmıyo dedim, suratı düştü.(beğenmedi) Sallananlar çok pahalı paramız yetmedi dedim ben de. Eh iyi güle güle yatsın dedi. fghjk
Yolda dönerken eşim annemler kalmak isteyecek bebek doğunca dedi. Tabi ki kalacak 1 ya da 2 gün ama daha fazlası olmaz dedim. Kendi annem bile gece kalmayacak bizde. Sabah gelip akşam eve dönecek, gece senle ben halledeceğiz dedim eşime.
Eyle işte. Haftalık iç boşaltma seansı. Buraya yazınca rahatlıyorum. Ama artık taşıyamıyorum sanırım bana yapılan yanlışları. Kendime şaşırmaya başladım. Artık anında dile getiriyorum. Vay arkadaş 1 kalıp peyniri bile oğluşuna almış.
Yirim. Sağol kuzum.Bana yapılan yanlışlar part 2 mdkdkdl
Senin kayınvaliden apayrı bir model ya, onu anladım ve ben bile idare edemezmişim sanırım. Ama içinde bir yerde üzülüyorsan diye bişiy söyliycem, benim annem öyledir. Bir şey alsın getirsin, oğluma aldım kızıma aldım der, hiç gelinini damadını katarak söylemez. Sevmediğinden değil, aksine eşime bayılıyor ama öyle dan dun bir kadındır yani, hayatının hiçbir noktasında ince düşünmediği için akıl edemez o şekilde söylemeyi. Belki hani seninki de öyledir ve içinde bir yerde bu seni kırmışsa senle alakası yok bil diye söylemek istedim
Yaa şimdi tırstım, benim kedim var aşıları falan tam ama tuvaletini ben temizliyordum, çünkü kocam o poposunu kaldıramıyorşimdi size biraz çirkin bir hikaye anlatıcam. midesi kötü olacaklar okumasın geçsin, mevzu boktan, yani gerçekten bok anlatıcam. ben çok sinir oldum sinirim geçsin rahatlıyim diye yazıyorum. hassas olanlar okumadan geçsin.
akşam yemeğe davetliydik, aşırı keyfim yerindeydi tabi ki ne yiyceğimi düşünmek zorunda olmadığım gibi bulaşık da toplamıycağım için. duble keyifliyim. yedik içtik kalktık eve geldik, eşim dedi ki ben köpüşü de bahçeye çıkarayım sonra kafam rahat ayağımı uzatır dinlenirim. iyi hadi dedim çıkar ben de çok mayıştım bişiyler izler yatarız.
adam eve bir geldi, boka basmış ve ayağında postallar vardı, bok bütün taban boşluğuna yayılmış djdkdk. önce elinde ıslak mendille çubukla bişiyle uğraşıyodu dedim herhalde yapıcak bişiyler tamam müdahale etmiyim, ben antreyi temizleyim yeter. Olaylar botu klozete sokup tuvalet fırçasıyla falan temizlemeye kadar varmış aşırı fikirsiz olduğu için, yani komutan gibi komut versem daha iyiydi gerçekten müdahale etmeme kararı veren aklıma ayrı sıçayım. Kızmadım tabi de ekstra iş çıkmış oldu eldivenli maskeli prodüksiyona girmek zorunda kaldım gece gece, erkekler kısa süreli kapatılsın temizlik dersi gördükten sonra yeniden açılsın fjfnkdk
Neyse yani işin özü bütün hamileliğim boyunca toksoplazma korkusuyla köşe bucak boktan kaçmışken yedinci ayımın baharında, keyfim çok yerindeyken bok beni buldu ve yakama yapıştı arkadaşlar. Önce antreyi temizledim, sonra tuvaleti temizledim, sonra içim rahat etmedi buralara bir tur daha çamaşır suyu döküp yine temizledim, fısfısladım, havalandırdım. sonra da eşimin botunu lavaboya sokup diş fırçasıyla sapık gibi hiçbir yere sıçratmamaya dikkat ederek ince akan su altında temizledim, en son da bütün bir lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim ve bu saat oldu. Bütün ömrüm kediyle kuşla köpekle bok temizleyerek geçtiği için alışkınım, hiç yüksünmüyorum böyle şeylerden ama ya eve toksoplazma bulaştıysa tedirginliği geldi ve bu yüzden çok kızgınım. Sitede oturuyoruz, bir tane biri var kim olduğunu bilmiyorum ama asla kaka toplamıyor. Kim olduğunu bulup ifşa etmeye yemin ettim artık o kadar kızdım ki, dedektif gibi bu işin peşine düşmezsem görürsünüz bak ve rencide ederek de yapıcam bunu. Gerçekten insanlardan tiksiniyorum artık ya, berbat bir ırkız ve çok saygısız. Söyliyceklerim bu kadar. Yazınca sinirim geçmedi ama azaldı. Tşkler.
Aşıları tam ev kedilerinde sıkıntı olmuyor diye yazmıştı birileri zamanında.Yaa şimdi tırstım, benim kedim var aşıları falan tam ama tuvaletini ben temizliyordum, çünkü kocam o poposunu kaldıramıyor
Acaba bulaş riskim olmuş mıdır ya da bulaşmış mıdır acayip korktum şimdi.
Kocam da güya veteriner hiç bişi demiyo, gamsız adam ya. Burdan sonra ona kızmaya gidiyorum
Ahahaha rahatımda olanda bu yani napım:)Peki senin bir kaç günde bir durup duru aynı şeyi yazman dfghjklş Seni bi rahatlatamadık buradakilerle.
Evet onu söylemişlerdi ama tuvalet kısmı yani kaka kısmı biraz korkuttu beni onunla ilgili bi bilgim yok.Aşıları tam ev kedilerinde sıkıntı olmuyor diye yazmıştı birileri zamanında.
E yemek?Bizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok)
5 görümce (benim yok)
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen
Bana doktorum 2 fincan demişti diye hatırlıyorum ama her doktor farklı bişey diyor o yüzden sen kendi doktoruna sormalısınIhlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
Ay yok canım, çiğ et vermiyorsan kedi evden çıkmıyorsa hiçbir şey olmaz şimdi durduk yere korkma. Benim kedilerin tuvaletini ben temizlemiyorum ama ağzımın içinde yatıyor biri sonuçta, köpek de ne kadar ayağını silsek etsek de günde üç kere dışarı çıkıp geliyor. Kolay kolay bulaşan bir şey değil, zaten öyle olsa geçtiğimiz yirmi beş sene içerisinde bulaşırdı bir şekilde diyip avuttum ben kendimi bunca zaman, sen de şimdi rahatla ve eşine de ki belim ağrıyo artık bokları sen toplıycaksınYaa şimdi tırstım, benim kedim var aşıları falan tam ama tuvaletini ben temizliyordum, çünkü kocam o poposunu kaldıramıyor
Acaba bulaş riskim olmuş mıdır ya da bulaşmış mıdır acayip korktum şimdi.
Kocam da güya veteriner hiç bişi demiyo, gamsız adam ya. Burdan sonra ona kızmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?