Demek ki farklı taraflarda olmak zorunda değiller. Bizimki rahatına düşkün müdür nedirCanım benim plasenta solda ve bebeğim hep sol tarafta, dün söyledi doktor oradaymış plasenta
Artmaması çok iyi gerçekten. İğne de yapıldıysa hiç tedirgin olma. Aniden böyle hazırlamadan gelen bebişler bile sağlıkla büyüyor, senin bebeğin sana kavuşmakta pek aceleci çıktı ama bence sürecin gayet kontrol altındaKızlar selam. Doktorla görüştük. Sabaha kadar girdiğim bütün nst lerde sancı çıkmış, ama şükür ki artarak devam etmemiş. Dün ve bugün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Birde yarın yapılacak. Doktor istersen bugün de kal bakalım dedi ama istemedim daha çok yoruldum stres oldum hastanede oldukça. Artarak devam eden ağrı kanama suyun gelmesi vs olursa hemen gideceğiz. Onun harici cuma tekrar gel nst bakalım dedi. İnşallah daha iyi olacağızsayfalarca mesaj birikmiş bir sürü şey konuşmuşsunuz okuyamadım her şeyi kendime geleyim biraz en baştan bakacağım
Şafak 78Hanımlar sizin şafak kaçbu programda bebeğin gözleri renkli kızım diyo annekardesimib gözleri renkli mi ana kara baba Kara he kızım he dedim
Ya anlamadığım 3 hafta önce gittiğimde suyu sınırda rahim boyu kısalmış vs demişti progestana tekrar başlatmıştı. Bu süre boyunca da sürekli yattım diyebilirim. Yediklerime de elimden geldiğince dikkat ettim. Şimdi çok şükür rahim boyu düzelmiş o kurtarıyor zaten bizi, suyu da sınırı bir tık geçmiş. Yani nerden çıktı bu sancı anlayamıyorum. Neyse hayırlısı böyleymiş demek ki. 35. Haftayı geçsek rahatlayacağım daArtmaması çok iyi gerçekten. İğne de yapıldıysa hiç tedirgin olma. Aniden böyle hazırlamadan gelen bebişler bile sağlıkla büyüyor, senin bebeğin sana kavuşmakta pek aceleci çıktı ama bence sürecin gayet kontrol altında
Rahim ağzı açıldığında bile müdahale edip 1-2 hafta geciktirebiliyolar doğumu. Senin rahim ağzı kapalı ve yeterli uzunluktaysa germe kendini. Bu haftalarda rahim kasılma alıştırmaları yapıyormuş belki de o tarz bi şeydi seninki ama herkesten daha uzun sürdü. Hastaneden de çıktıysan şöyle kafanı rahatlatacak bi şeyler yap. Eve gidip kendini dinleme yapılacak her şey yapılmış bundan sonrası Allah’a kalmış inşallah sağlıkla ve en güzel zamanda doğar hepsiYa anlamadığım 3 hafta önce gittiğimde suyu sınırda rahim boyu kısalmış vs demişti progestana tekrar başlatmıştı. Bu süre boyunca da sürekli yattım diyebilirim. Yediklerime de elimden geldiğince dikkat ettim. Şimdi çok şükür rahim boyu düzelmiş o kurtarıyor zaten bizi, suyu da sınırı bir tık geçmiş. Yani nerden çıktı bu sancı anlayamıyorum. Neyse hayırlısı böyleymiş demek ki. 35. Haftayı geçsek rahatlayacağım da
85Hanımlar sizin şafak kaçbu programda bebeğin gözleri renkli kızım diyo annekardesimib gözleri renkli mi ana kara baba Kara he kızım he dedim
Şafak 80Hanımlar sizin şafak kaçbu programda bebeğin gözleri renkli kızım diyo annekardesimib gözleri renkli mi ana kara baba Kara he kızım he dedim
Ay benim eşim ela gözlü ve çok beğeniyorum. Vurulmuştum gözlerine ve kızımızın da gözleri ona çeksin çok istedim ama bakalım85bu uygulamada bence herkesin göz rengi aynı kız olsa bana çeksin ela olsun isterdim ama bence erkeğe ela göz gitmiyo
Ayy hadi bakalım ilk kızların babaya çekmek gibi huyları oluyoAy benim eşim ela gözlü ve çok beğeniyorum. Vurulmuştum gözlerine ve kızımızın da gözleri ona çeksin çok istedim ama bakalım
Hanımlar sizin şafak kaçbu programda bebeğin gözleri renkli kızım diyo annekardesimib gözleri renkli mi ana kara baba Kara he kızım he dedim
Kızlar selam. Doktorla görüştük. Sabaha kadar girdiğim bütün nst lerde sancı çıkmış, ama şükür ki artarak devam etmemiş. Dün ve bugün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Birde yarın yapılacak. Doktor istersen bugün de kal bakalım dedi ama istemedim daha çok yoruldum stres oldum hastanede oldukça. Artarak devam eden ağrı kanama suyun gelmesi vs olursa hemen gideceğiz. Onun harici cuma tekrar gel nst bakalım dedi. İnşallah daha iyi olacağızsayfalarca mesaj birikmiş bir sürü şey konuşmuşsunuz okuyamadım her şeyi kendime geleyim biraz en baştan bakacağım
Çok geçmiş olsun canım ciğer geliştirici de yapılmış artık gerisi Allaha kalmış inşallah zamanını bekler beklemezse de hiçbir şey olmazKızlar selam. Doktorla görüştük. Sabaha kadar girdiğim bütün nst lerde sancı çıkmış, ama şükür ki artarak devam etmemiş. Dün ve bugün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Birde yarın yapılacak. Doktor istersen bugün de kal bakalım dedi ama istemedim daha çok yoruldum stres oldum hastanede oldukça. Artarak devam eden ağrı kanama suyun gelmesi vs olursa hemen gideceğiz. Onun harici cuma tekrar gel nst bakalım dedi. İnşallah daha iyi olacağızsayfalarca mesaj birikmiş bir sürü şey konuşmuşsunuz okuyamadım her şeyi kendime geleyim biraz en baştan bakacağım
Seninle aramızda 1 gün varmış bende 27+6 şafak 85Hanımlar sizin şafak kaçbu programda bebeğin gözleri renkli kızım diyo annekardesimib gözleri renkli mi ana kara baba Kara he kızım he dedim
Ben sarışın mavi gözlüyüm. Eşim esmer kahverengi gözlü.Şafak 78bizimde
Bizimse gözler mavi eşimle beklentimiz önce sağlıklı olması elbette ki mavi gözlü de olursa hoştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?