- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Aklım sende kaldıydı, eve geçecek olmana çok sevindim, ohKızlar selam. Doktorla görüştük. Sabaha kadar girdiğim bütün nst lerde sancı çıkmış, ama şükür ki artarak devam etmemiş. Dün ve bugün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Birde yarın yapılacak. Doktor istersen bugün de kal bakalım dedi ama istemedim daha çok yoruldum stres oldum hastanede oldukça. Artarak devam eden ağrı kanama suyun gelmesi vs olursa hemen gideceğiz. Onun harici cuma tekrar gel nst bakalım dedi. İnşallah daha iyi olacağızsayfalarca mesaj birikmiş bir sürü şey konuşmuşsunuz okuyamadım her şeyi kendime geleyim biraz en baştan bakacağım
İnşallah canım amin.. bir kaç gün önce buraya da yazmıştım hatta gece inanılmaz kasılmam olmuştu. Ama onda da bebek doğum pozisyonuna girmiş ondan da olabilir. O günden beri de ufak ufak kasılmalarım oluyo ben yalancı sancıya bağlıyordum değilmiş. Ama hep ufak anlık kasılmalardı yani şaşırdım konunun buralara gelmesineÇok geçmiş olsun canım ciğer geliştirici de yapılmış artık gerisi Allaha kalmış inşallah zamanını bekler beklemezse de hiçbir şey olmazsancılarının olduğunu sen hissediyo muydun peki? Rahim ağzı uzunluğu yavaştan kısalmaya başlıcak hepimizde öyle demişti doktorum
Çok zormuş gerçekten hastanede 1 gece bile sanki 1 ay gibi geldi. Sürekli gelip birileri oramı buramı delip delip gidiyor zaten. Günlerce aylarca hastanede yatmak zorunda olanlara Allah yardım etsin, kimseyi düşürmesin oralara. Bi an şubat annesi olacağım sandımAklım sende kaldıydı, eve geçecek olmana çok sevindim, oh
Bir de beklemediğin bir anda gitmek kalmak zorunda kaldın ya, o kendi başına bir stres konusu olmuştur zaten. Neyse geçmiş bitmiş olsunÇok zormuş gerçekten hastanede 1 gece bile sanki 1 ay gibi geldi. Sürekli gelip birileri oramı buramı delip delip gidiyor zaten. Günlerce aylarca hastanede yatmak zorunda olanlara Allah yardım etsin, kimseyi düşürmesin oralara. Bi an şubat annesi olacağım sandım
Evet aslında sorsan hepimizde vardır o ufak kasılmalar ara ara gerçekten nolcağı belli olmuyo sağlıcakla tamamlarsınız inşallah süreciİnşallah canım amin.. bir kaç gün önce buraya da yazmıştım hatta gece inanılmaz kasılmam olmuştu. Ama onda da bebek doğum pozisyonuna girmiş ondan da olabilir. O günden beri de ufak ufak kasılmalarım oluyo ben yalancı sancıya bağlıyordum değilmiş. Ama hep ufak anlık kasılmalardı yani şaşırdım konunun buralara gelmesine
Yok kız ben hiç hissetmiyorum, babası hırt olmadıkça çocuk da hırt olmuyor bence. Çocuk doğruyu yanlışı ölçüyü önce ailesinde görüyor öğreniyor, sonradan o yoldan çıkması zor, o açıdan içim çok rahat. Bununla beraber hayattaki en büyük korkum eşimi kaybetmeye evrilmişti son birkaç senedir, hani büyürken falan en büyük korkun anneni babanı kaybetmektir ya, onun eş versiyonu yüklenmişti. Ben yalnız kalırsam naparımın çocuk naaaapar asıl versiyonunu yaşıyorum bu ara. Şimdi belki çocuk doğduktan sonra o korku güncellenir yine, onun sıkıntısı basıyor arada sırada durduk yere o kadar. Sürekli vuracak tahta arayarak yaşamak da zor beSevgili erkek anaları, siz de bazen omuzlarınızda kocaman bi yük hissediyo musunuz? İnsanlara şöyle bi bakınca sorunlu tiplerin çoğu erkek. Bi kafeye gidersin 3-4 erkek bir aradaysa kahkahaları hohoho diye böğürme şeklinde, iki kelimeden biri küfür falan. Kaba saba hareketler, hoyratlık ay ne bileyim böyle efendi ama özgüvenli erkekler çok az. Biz çocuklarımızı böyle büyütmeyelim dicem ama birçoğunun annesi böyle olmalarını istememiştir. Topluma karışınca böyle olmuşlardır muhtemelen. Hoff düşündükçe hafakanlar basıyo beni.
O kaybetme korkusunu ben de çok yaşıyorum özellikle evlendiğimizden beri. Çocukla ilgili yoktu onu da düşürdün aklıma eyvallahYok kız ben hiç hissetmiyorum, babası hırt olmadıkça çocuk da hırt olmuyor bence. Çocuk doğruyu yanlışı ölçüyü önce ailesinde görüyor öğreniyor, sonradan o yoldan çıkması zor, o açıdan içim çok rahat. Bununla beraber hayattaki en büyük korkum eşimi kaybetmeye evrilmişti son birkaç senedir, hani büyürken falan en büyük korkun anneni babanı kaybetmektir ya, onun eş versiyonu yüklenmişti. Ben yalnız kalırsam naparımın çocuk naaaapar asıl versiyonunu yaşıyorum bu ara. Şimdi belki çocuk doğduktan sonra o korku güncellenir yine, onun sıkıntısı basıyor arada sırada durduk yere o kadar. Sürekli vuracak tahta arayarak yaşamak da zor be
Eve gecmis olmana cok sevindimKızlar selam. Doktorla görüştük. Sabaha kadar girdiğim bütün nst lerde sancı çıkmış, ama şükür ki artarak devam etmemiş. Dün ve bugün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Birde yarın yapılacak. Doktor istersen bugün de kal bakalım dedi ama istemedim daha çok yoruldum stres oldum hastanede oldukça. Artarak devam eden ağrı kanama suyun gelmesi vs olursa hemen gideceğiz. Onun harici cuma tekrar gel nst bakalım dedi. İnşallah daha iyi olacağızsayfalarca mesaj birikmiş bir sürü şey konuşmuşsunuz okuyamadım her şeyi kendime geleyim biraz en baştan bakacağım
Ups pardon, istemsizce yeni endişe konusu açtım hemen siliyoruz unutuyoruz bunuO kaybetme korkusunu ben de çok yaşıyorum özellikle evlendiğimizden beri. Çocukla ilgili yoktu onu da düşürdün aklıma eyvallahya dediğin çoğunlukla doğru, babasıyla ilişkisi iyi olan erkekler düzgün oluyor. Ama o zaman da şöyle bi sorun çıkıyo ortaya, benim düpdüzgün oğlumu ezerler mi?
Dimi? Yani anne babalarımız çok bi şey bilmeden yetiştirmişler işte bizi. Tamam mükemmel değiliz ama yanlışı görüp uzak durabiliyoruz. Mantıksal olarak bizim yetiştirdiklerimizin de daha iyi olması gerekir, yani inşallah öyle olurUps pardon, istemsizce yeni endişe konusu açtım hemen siliyoruz unutuyoruz bunu
Diğer konuyla ilgili olarak da yaklaşım şu şekil olacak, not al söylüyorum. Düpdüzgün oğlumu kim neden ezsin, ne işi var benim oğlumun öyle ortamlarda hanım hanım???!?Şakayı bir yana bırakıyorum, nazik olmak sınırlarını düzgün çizmek ve özgüvenini korumak aynı anda mümkün olabilir şeyler, bizlere büyürken bu çok öğretilmediği için böyle bir endişe taşımanı anlayabiliyorum ama bence bu farkındalığa sahip olduğumuz için aksiyon alabiliriz gibi düşünüyorum.
Evet, hem iyi insanlarla karşılaşsın hem de kendi için iyi olacak seçimler yapsın. Bu ikisini diğer duanın sonuna kombolayarak maksimum güçte çalışan bir ana yüreği koruma kalkanı açabiliriz benceDimi? Yani anne babalarımız çok bi şey bilmeden yetiştirmişler işte bizi. Tamam mükemmel değiliz ama yanlışı görüp uzak durabiliyoruz. Mantıksal olarak bizim yetiştirdiklerimizin de daha iyi olması gerekir, yani inşallah öyle olurhep terbiyeli ahlaklı iyi bi insan olarak yetiştirebilmek için dua ediyodum, artık buna bi de annemin fix duası “iyi insanlarla karşılaşsın”ı eklicem. 9 ay karnımızda bedenini, ömrümüzün sonuna kadar da zihnimizde kaygısını taşıyoruz. Bence onlar için ettiğimiz dualar kabul edilir
Merhabai ben Özel Çınarlı Hastanesinde yapacağım. Ancak fiyat almadım daha.Merhabalar, Haziran annesiyim, İzmir'de doğum yapacak olan var mı? Fiyat aldınız mı doğum için, hangi hastane ne kadar bir ücret bilgisi olan var mı?
Hafta içi çalışanlar çok bizim grupta. Gezentiler geziyodur kesinNisan grubunun hafta sonu sessizleşip kocam da kocam olmasına gülüyom ben bazen ya
Seni merak ediyordum bende ohhh iyi bari Rabbim şifalar versin canım. Peki doktor ne diyor genel olarak bişi dedi mi başka?Kızlar selam. Doktorla görüştük. Sabaha kadar girdiğim bütün nst lerde sancı çıkmış, ama şükür ki artarak devam etmemiş. Dün ve bugün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Birde yarın yapılacak. Doktor istersen bugün de kal bakalım dedi ama istemedim daha çok yoruldum stres oldum hastanede oldukça. Artarak devam eden ağrı kanama suyun gelmesi vs olursa hemen gideceğiz. Onun harici cuma tekrar gel nst bakalım dedi. İnşallah daha iyi olacağızsayfalarca mesaj birikmiş bir sürü şey konuşmuşsunuz okuyamadım her şeyi kendime geleyim biraz en baştan bakacağım
Bebeklerde de kullanılan deniz suyu spreyler var ya, onlardan kullanabilirsiniz iyi geliyor bence bir rahatlatıyor orayı ama artık ödemin arttığı haftalardayız, bundan sonra rahat uyku pek olmayabilirKizlar ben soluma doğru yatamiyorum . Burnum tıkaniyor. Gebelikte burun tıkanikliğı için ne kullanabiliriz ?
Benim kocam cumartesi de yok maalesef hep çalışıyor Allah güç kuvvet versin de bir haftadır evde çalışmıyor onu napcazNisan grubunun hafta sonu sessizleşip kocam da kocam olmasına gülüyom ben bazen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?