- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Yastığı yükselterek yatıyor kimisi. Ben de başladım oturarak uyumaya bu hafta.Kizlar ben soluma doğru yatamiyorum . Burnum tıkaniyor. Gebelikte burun tıkanikliğı için ne kullanabiliriz ?
Bugün ben kocacıcıyım bugün doğum günüm çok giremedik buralara kızımda bu güne özel bi zıpırlaştı sağ sol dans ediyor herhalde parti veriyor içerdeNisan grubunun hafta sonu sessizleşip kocam da kocam olmasına gülüyom ben bazen ya
Ben de aşırı yoruldum bugün, çok aksiyonlu bir gündü ama güzeldiHafta içi çalışanlar çok bizim grupta. Gezentiler geziyodur kesin
Kız o nerden çıktıSevgili erkek anaları, siz de bazen omuzlarınızda kocaman bi yük hissediyo musunuz? İnsanlara şöyle bi bakınca sorunlu tiplerin çoğu erkek. Bi kafeye gidersin 3-4 erkek bir aradaysa kahkahaları hohoho diye böğürme şeklinde, iki kelimeden biri küfür falan. Kaba saba hareketler, hoyratlık ay ne bileyim böyle efendi ama özgüvenli erkekler çok az. Biz çocuklarımızı böyle büyütmeyelim dicem ama birçoğunun annesi böyle olmalarını istememiştir. Topluma karışınca böyle olmuşlardır muhtemelen. Hoff düşündükçe hafakanlar basıyo beni.
İyi ki doğdun güzelim, kızınla beraber nice mutlu yaşlaraBugün ben kocacıcıyım bugün doğum günüm çok giremedik buralara kızımda bu güne özel bi zıpırlaştı sağ sol dans ediyor herhalde parti veriyor içerde
İyi yapmışsın, kocayla vakit de önemli eheheh.Ben de aşırı yoruldum bugün, çok aksiyonlu bir gündü ama güzeldiHafta sonu eşim çalışmadığı için gündüzleri hep onla vakit geçirmeye çalışıp burayı boşluyom, sonra cılkım çıkmış şekilde koltuğa geçip gevşek gevşek buraya yazıyorum ehueh.
Naptın kolayladın mı odayı? Bir iki kişi daha vardı oda düzeltecek olan naptınız kız, gösterin paylaşın da teşvik olsun
Mutlu yıllar bebekBugün ben kocacıcıyım bugün doğum günüm çok giremedik buralara kızımda bu güne özel bi zıpırlaştı sağ sol dans ediyor herhalde parti veriyor içerde
Haklısın ya. Aslında başkası aynı şeyden tedirginliğini dile getirse ben de bunları söylerdim ama insan bazen kendini sakinleştiremiyoKız o nerden çıktışahsen ben hiç öyle bişi düşünmedim. Ben elimden geleni yaparım ama çocuğun arkadaş çevresi var, zaman var, çağ var pnlara müdahale edemem. O nedenle de kendi sorumluluğumdan mesulüm o çocuğun nasıl olacağından değil. Kalpleri eviren de çeviren de Allah’tır. Biz üzerimize düşeni yapıp, dua edip, tefekkür edeceğiz. Çok şey yapma yani şimdiden bunları düşünme
Teşekkür ederim bebişimİyi ki doğdun güzelim, kızınla beraber nice mutlu yaşlara
Teşekkür ederim bebişimMutlu yıllar bebek
Amin canım amin. Çocuk zaten senden örnek alacak. En güzel tebliğ hareketlerdir. İstediğin kadar çocuğa brifing ver çocuk gözlemlediğini hayata geçirecek o nedenle anne ile vakti çok geçeceği için bizim düzgün olmamız, olaylardaki tavırlarımız önemli olan. Ben bu nedenle kendi çocuğumu kendim yeriştirmek istiyorum belki de… Ahlak aileden geliyor çünkü. Sonradan çok zor kazanılıyor. Bizler duruşumuzu güzel yaptıktan sonra sorumluluklarımızı da yerine getirdikten sonra ben gerisini hiiiiç düşünemem sadece dua ederim. Etmek de lazım zaten. Kocama da aynı şeyi söylüyorum çocuğa yap deme, sen yap…. Bu kadar basit. Onu da az eğitmem lazım ama kocam zaten elhamdulillah düzgün bir insan. Çok şükür o konuda da gönlüm rahat.Haklısın ya. Aslında başkası aynı şeyden tedirginliğini dile getirse ben de bunları söylerdim ama insan bazen kendini sakinleştiremiyohep iyi olsunlar iyilikle karşılaşsınlar inşallah
Kimler böyle el kaldırsın
Ahahahah dimi bakasım gelmiyor pekSeninle aramızda 1 gün varmış bende 27+6 şafak 85aynı bebek fotosu bende de tip de bi tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?