2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Nisan grubunun hafta sonu sessizleşip kocam da kocam olmasına gülüyom ben bazen ya
Bugün ben kocacıcıyım bugün doğum günüm çok giremedik buralara kızımda bu güne özel bi zıpırlaştı sağ sol dans ediyor herhalde parti veriyor içerde

Hafta içi çalışanlar çok bizim grupta. Gezentiler geziyodur kesin
Ben de aşırı yoruldum bugün, çok aksiyonlu bir gündü ama güzeldi Hafta sonu eşim çalışmadığı için gündüzleri hep onla vakit geçirmeye çalışıp burayı boşluyom, sonra cılkım çıkmış şekilde koltuğa geçip gevşek gevşek buraya yazıyorum ehueh.
Naptın kolayladın mı odayı? Bir iki kişi daha vardı oda düzeltecek olan naptınız kız, gösterin paylaşın da teşvik olsun

Kız o nerden çıktı şahsen ben hiç öyle bişi düşünmedim. Ben elimden geleni yaparım ama çocuğun arkadaş çevresi var, zaman var, çağ var pnlara müdahale edemem. O nedenle de kendi sorumluluğumdan mesulüm o çocuğun nasıl olacağından değil. Kalpleri eviren de çeviren de Allah’tır. Biz üzerimize düşeni yapıp, dua edip, tefekkür edeceğiz. Çok şey yapma yani şimdiden bunları düşünme

Benim şafakta 73 ay çok heyecanlanıyorum haftaya hava güneşli gösteriyor bebişkonun kıyafetlerini yıkama ütüleme yapcam sonra temizliğe girerim ay bide geceleri uyuyamıyorum eşimde uyumuyo bana diyo gözlerin cin gibi açık psikolojim bozuluyor uykum kaçıyor dedim iyi işte bebiş ikimize birden alıştırma yapıyor

Bugün ben kocacıcıyım bugün doğum günüm çok giremedik buralara kızımda bu güne özel bi zıpırlaştı sağ sol dans ediyor herhalde parti veriyor içerde
İyi ki doğdun güzelim, kızınla beraber nice mutlu yaşlara

İyi yapmışsın, kocayla vakit de önemli eheheh.

Ya odaya niyet ettik benim koca da ben de uyumuşuz dfhgjlkşkjh. Gözümüzü bir açtık saat 3 olmuş. Karnımız acıktı yemek yedik vs derken saat 4 oldu. Eşim dedi ben en iyisi sadece banyoyu temizleyim bugün. Akşama kadar banyoyu temizledi sağolsun. Bizim oda yine kaldı Neyse zaten dolap da yok hala. En kötü haftaya hallederiz.

Haklısın ya. Aslında başkası aynı şeyden tedirginliğini dile getirse ben de bunları söylerdim ama insan bazen kendini sakinleştiremiyo hep iyi olsunlar iyilikle karşılaşsınlar inşallah

Bilgili olanlara bişi sormak istiyorum tansiyon konusunda… tansiyondan sorumlu bir bakanımız yok ama neyyyyse yine de sorayım

Gebelikte tansiyon normalimizin (zira sayı vermek yanlış herkesin vücudunun alışık olduğu bir tansiyon değeri var) kaç üstü çıkınca endişe etmemiz lazım? Mesela benim gebeliğinin başlarında 10-6 çıkarken sonra 11-7 sabitledi uzun zamandır de hep bu şekilde. 3 gündür ise 124-125-75-76 çıkıyor. Bu değerlerin aşırı yüksek olmadığının farkındayım ama bi artış da var çünkü sürekli gözlem yapıyorum. Ben genel manada amaaaaan purt çok abartmayalım tarzı bir insan olduğum için bazen işin ayarları kaçıyor. Hastayken ateşimi önemsememem gibi. O nedenle şimdiden bi fikir alışverişi yaparsam ayağımı da denk alırım diye düşündüm. Fazla takmak da iyi değil fazla rahat olmak da ya orta yolu tutturmak lazım.

Haklısın ya. Aslında başkası aynı şeyden tedirginliğini dile getirse ben de bunları söylerdim ama insan bazen kendini sakinleştiremiyo hep iyi olsunlar iyilikle karşılaşsınlar inşallah
Amin canım amin. Çocuk zaten senden örnek alacak. En güzel tebliğ hareketlerdir. İstediğin kadar çocuğa brifing ver çocuk gözlemlediğini hayata geçirecek o nedenle anne ile vakti çok geçeceği için bizim düzgün olmamız, olaylardaki tavırlarımız önemli olan. Ben bu nedenle kendi çocuğumu kendim yeriştirmek istiyorum belki de… Ahlak aileden geliyor çünkü. Sonradan çok zor kazanılıyor. Bizler duruşumuzu güzel yaptıktan sonra sorumluluklarımızı da yerine getirdikten sonra ben gerisini hiiiiç düşünemem sadece dua ederim. Etmek de lazım zaten. Kocama da aynı şeyi söylüyorum çocuğa yap deme, sen yap…. Bu kadar basit. Onu da az eğitmem lazım ama kocam zaten elhamdulillah düzgün bir insan. Çok şükür o konuda da gönlüm rahat. maşaAllah diiim de

Ben de takipteyim kızlar yazmasam da birkaç gündür hastalık vs şimdi şimdi kendime geldim. bu ara başa sardım sanki hep bir uyku hali anam var mı benim gibi uykucu şirinler

Bebem de tam tersim sürekli dön dur yavrum başın dönmedi mi be çocum evladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…