2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabai ben Özel Çınarlı Hastanesinde yapacağım. Ancak fiyat almadım daha.
Merhaba bende Nasip olursa Doktor Egepolle çalışıyor amaaa hiç konuşmadım Çınarlıyı biliyorum Ahmet Bey Ve Barış Bey vardı Çınarlıda Doğum yaptırıyorlardı Sağlıkla gelsinlerde bunuda öğrenicez ALLAH ın izniyle

Ya kızlar bizim kedinin kumu maması ve suyu arka balkonda orası daha kapalı bir balkon aşırı soğuk olmayınca orada duruyor genelde herşeyi normalde rüzgar yoksa yaz kış o balkon hep açık kalır ama bu alt komşu taşındığından beri o balkonu sadece kedi uyanıkken açar oldum, yazın ne yapacağız bilmiyorum, ne zaman o balkonu açsam ahır gibi kokuyor, yemek kokusu, sigara kokusu birleşiyor birde küllüğümü koyuyor anlamıyor ahır ya bildiğin, altımızda ahır var yani…. şuan kedi uyandı ve açtım mecburen balkon kapısını ve içim dışıma çıktı. Bizim lojman hep ağaçlarla çevrili, orman yani her taraf denize kadar önü açık, bunlar gelmeden, kuş sesleri, ıhlamur ağaçlarının kokusu, çam ağaçları, evimiz inanılmaz huzur vericiydi… bunlar geldi resmen leş resmen leş. Gidin ahırda yaşayın daha uygun gerçekten. Adam herhalde bi uyurken sigara yok ağzında, emzik gibi taşıyor iğrendim yemin ediyorum iğrendim artık. Şu güzelim yeri bize zehir ediyorlar. Yazıklar olsun boğazlarında kalsın zıkkımın kökünü içsinler. Artık beddua ediyorum ya.

Ben üç haftadir uykusuzum . Sağima yatiyorum ayakalrim uyuşuyor soluma yatiyorum nefesiz kaliyorum . Gelmediğim doktor kalmadi .
Ben de 2 haftadır uykusuzum sabahlıyorum Otursam da nefes alamıyorum yatsam da çift yastıkla yatmama rağmen halbuki karnım öyle çok büyükte değil kaburgalarım batıyor sanki. Burada da okuyunca demekki böyleymiş herkes yaşıyor bunu diyorum

Şeker bakanı düzeyinde bilgim yok ama küçük 8 büyük 13 üstünün yüksek sayıldığını biliyorum. Genel manada çok abartmayalımın da bir ölçüsü var, kendini vücudunu en iyi sen tanıyorsun. Örneğin benim için tansiyonum 13-8, son bir saattir yatıyorum ve düzelmedi, ödemim de var bence doktoru gecenin körü aramalık bir konudur, veya tansiyonum 13-8 ve beynim zonkluyor ilaç aldım geçmiyor kombinasyonu da yine endişelendirir ve doktoru aratır gibi. En iyi yönlendirmeyi doktorun yapar bu konuda düzenli olarak artıyormuş ya, öğren bakalım bir

Sık dişini evi alıp çıkıyorsunuz o bataktan, yaptık bir totem hadi

Ben üç haftadir uykusuzum . Sağima yatiyorum ayakalrim uyuşuyor soluma yatiyorum nefesiz kaliyorum . Gelmediğim doktor kalmadi .
Bizler de öyle kuzum 3. trimester e hepimiz hoşgeldik. Doktorlar da hepimize yapçak bişi yok doğal falan diyip duruyolar. Az daha sabır kaldı 2 ayımız nasipse

Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin. Evet bir sıkıntım yok şuan belirtim de yok çok şükür ben bir süre daha kendim gözlemleyeyim en iyisi. Çentik var çünkü bende uyarmıştı önceden. Şimdilik stabil ama geliyor gelmekte olan gibi de geliyor sinsi çaktırmadan bak bide yapıyor diyorum. Tansiyon problemi hiç yaşamadığım için işte bakalım

Burun bantlarından denediniz mi? İlaç içermiyo zaten

Kulaniyorum cnm gece. Sabah uyandiğimda sol burnum kanamiş oluyor gebelikten öncede vardi gerçi . Ama şimdi sol tarafa uzanmak bile beni kötü ediyor
Bende çok kötüydüm burnum hep tıkalıydı kbb ye gittim bana alerji ilacı ve spreyi verdi. Kadın doğumcumda kullanabilirsin dedi öyle rahatlamıştım bi de işte burun bandı takarak. Odaya hava temizleyici bile aldım çok lanet bişey tıkanıklık. Kbb ye gitmediysen hamilelikte kullanılan spreyler de var bi sor istersen

Cnm bugün üç doktora sordum bunu. Benimde seninkiyle ayniydi evde ölçe ölçe kafayi yiyecektim . Ölctüğün tansiyon aletiyle alakali olabiliyor . Zaten gebelik zor bir süreç en iyi ölçümü manuel olarak yaptir . Ben manuel yaptirinca 11 lerde cikti hep digital de 12 13 . Doktora sordum gebelik te 14 te kadar normal 14 ten sonra takip etmek gerekiyor .15 16 larda artik ilaç risk başliyor . Zaten vücüt kendini belli ediyor . Baş dönmesi. Ensede ağrilik ..Sakin ol tansiyonun böyle daha çok artar .

Hangi spreyler bu okyanus tuzu mu aldin cnm

Hangi spreyler bu okyanus tuzu mu aldin cnm
Hangi makineyi aldin cnm ?

Anladım canım bu bilgi de değerli oldu şuan benim için daha doktor randevum 14 şubatta doktor zaten idrarda protein kaçağına bakıyor sürekli önlem amaçlı. Muhtemelen nts lere de başlanır. Artık önlem tedbir aylarına girdik nede olsa. Yok ben sakinim hatta başıma genelde ne gelirse fazla sakinlikten geliyor az endişe yüklemem benim hayrıma

Ayyyy şimdi antalya da yağmur yağdı mis gibi toprak kokusu heryer ağaçlardan gelen koku tabi ben bunu artık evden alamadığım için eşime hadi aşağıya inelim dedim tabi bu eşime birde tatlı almaya mal oldu ama neyse sütle yedim sikinti yok 5 duyu organlarımızla keyfimiz bir anda yerine de geliyor eziyette olabiliyor gerçekten. Missss gibi oğlişime anasından huzur yüklemesini yapıldı çok şükür

Dip not: eve geldim size ciddi söylüyorum bizim kedinin sıçtığı kum kabı (ki hep düzenli temizler eşim) bu alttakilerden güzel kokuyor…. bokunu yediğim sen onlardan daha temizsin anam benim. Yawrum. Bebeğim diye sıkıştırdım çocuğu da ne olduğunu da anlamadı durup dururken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…