Ben kullanıyorum günde ikiye çıkardı doktor 11 değerim baştan beri artmadı düşmedi de ama doktora göre düşükmüş canım. Doğum öncesi kan takviyesi gerekebilir dedi
Ağır vasıta gibiyim sanki ya biraz iş yapıp tıkanıyorum, otobüsün tıslaması gibi nefes alıp veriyorum 73 kilo olmuşum, 150 hissediyorum yamuldum resmen 30 yaşımda çöktüm ya Neyse çok şükür Rabbim, yıkılmadım dinleniyorum
Canım gelmiş geçmiş olsun
Pekmezli limon içebilirsin
Ballı süt
Elmaa karabiber limon kaynatıp bir bardak içebilirsin
Pekmez tereyağ limonu Az kaynatıp İçebilirsin canım
Ball yiyebilirsin bir kaşık mesela
Sırtına sıcak bez koyup değiştirebilirsin canım
Soğanıda ikiye bölüp üstüne karanfil 6 7 tanee yattın oturduğun odaya koyabilirsin canımm
Şifaa niyetine
İNŞALLAH en kısa sürede iyii olursun Şifaa bulursun canımm
Ben su an ilk kez kullanıyorum aşırı enfeksiyonlu balgam ve burun akıntım var burnumda kanıyor bazen mecbur doktor onerısıyle ıctım 2.gunum bir sey olmaz ınsallah 30.haftadayım
Ben su an ilk kez kullanıyorum aşırı enfeksiyonlu balgam ve burun akıntım var burnumda kanıyor bazen mecbur doktor onerısıyle ıctım 2.gunum bir sey olmaz ınsallah 30.haftadayım
Benimde iki gundur assiri bir kasik agrim var bazen icten bazen alttan degisik bi agri korkuttu beni ya ama dinlenince geciyir yoruyomuyum kendimi acaba bilmiyorum ki
Canımm gelmiş geçmiş olsun bende 3 keree monurol kullandım idrar yolları içinn Haftaya tekrar gidicem Nasipse büyük ihtimalle genee monurol yadaa başka antibiotik vericektir içiyorum mecbur diğer günde bol su tüketiyorum ALLAH cümleten Şifaa versin hepimize
Ben iki kere kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu için, augmentin ve başka bir antibiyotik daha. İkincide geçmişti. Vicdan azabı çekecek bir şey yok, sizdeki enfeksiyon bebek için daha zararlı öyle düşünün. Geçmiş olsun
Benimde iki gundur assiri bir kasik agrim var bazen icten bazen alttan degisik bi agri korkuttu beni ya ama dinlenince geciyir yoruyomuyum kendimi acaba bilmiyorum ki
Benim de oluyor ama normal dedi doktor, zaten dinlenince azaldığı ve geçtiği için ciddiye bile almıyorum. Muhtemelen artık ağırlıklarını daha çok hissediyoruz, daha çok geriliyor karındaki ve pelvik alandaki kaslar
Şöyle bir şey gördüm bir iki gün önce ne kadar doğru bilmiyorum, hamileliğin üçüncü mü dördüncü mü ne ayından itibaren vücudumuz her gün maraton koşmuş kadar efor sarfediyormuş. Maraton hayatımızda hiç koşmadığımızı varsayıyorum, kıyaslayamıyorum ama bence epey iyiyiz çoğumuz normal işimize gücümüze devam ediyoruz tüm bu metabolik artışa rağmen. Çabuk yorulmamız falan çok normal, o kadar olur. İşleri güçleri artık dinlene dinlene yapıcaz, arada ağzımıza bir şeyler atıp enerji depolıycaz, suyumuzu eksik etmiycez bitti gitti, zaten iki ay var önümüzde hallederiz bence ya