2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim en son 10 küsur bir sey cikmis ama ne ebe ne de doktor düsük dedi. Demir de vermedi. Sorayim bari gelecek randevuda.
Ferritin değer benim 18 doktor günde 2 kez kullan dedi solgar vitamin olan formundan. Ama cogu zaman unutuyorum

Kızlar Aranızda demir kullananların demiri kaç çıkıyor?
Benim 16 çıkmış referans 13-150 yazıyor günde bir demir hapı içiyorum doktor düşük falan demedi ama yaptıralı 1 ay olmuş ne halde şuan bilemiyorum

Amin ecmainn Allah razı olsun canım hakkını helal et denicem hemen dediklerini nefes bile zor alıyorum çünkü

Kizlar sürekli enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotık almişim . Vicdan azabi cekiyorum artik. Gebelikte antibiyotik kullanan var mi

Kizlar sürekli enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotık almişim . Vicdan azabi cekiyorum artik. Gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Ben su an ilk kez kullanıyorum aşırı enfeksiyonlu balgam ve burun akıntım var burnumda kanıyor bazen mecbur doktor onerısıyle ıctım 2.gunum bir sey olmaz ınsallah 30.haftadayım

Amin ecmainn Allah razı olsun canım hakkını helal et denicem hemen dediklerini nefes bile zor alıyorum çünkü
Aminnn senden de ALLAH RAZI OLSUN canım benim helal olsun ne yaptımki hepimizin birbirimize helaldir arkadaşım yeterki Şifaa olsun ALLAH ın izniyle

Benimde iki gundur assiri bir kasik agrim var bazen icten bazen alttan degisik bi agri korkuttu beni ya ama dinlenince geciyir yoruyomuyum kendimi acaba bilmiyorum ki

Canımm gelmiş geçmiş olsun bende 3 keree monurol kullandım idrar yolları içinn Haftaya tekrar gidicem Nasipse büyük ihtimalle genee monurol yadaa başka antibiotik vericektir içiyorum mecbur diğer günde bol su tüketiyorum ALLAH cümleten Şifaa versin hepimize

Ben iki kere kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu için, augmentin ve başka bir antibiyotik daha. İkincide geçmişti. Vicdan azabı çekecek bir şey yok, sizdeki enfeksiyon bebek için daha zararlı öyle düşünün. Geçmiş olsun

Benimde iki gundur assiri bir kasik agrim var bazen icten bazen alttan degisik bi agri korkuttu beni ya ama dinlenince geciyir yoruyomuyum kendimi acaba bilmiyorum ki
Benim de oluyor ama normal dedi doktor, zaten dinlenince azaldığı ve geçtiği için ciddiye bile almıyorum. Muhtemelen artık ağırlıklarını daha çok hissediyoruz, daha çok geriliyor karındaki ve pelvik alandaki kaslar

Kızlar sizde de cabuk yorulma var mi? Bacaklarimda derman kalmıyor
Şöyle bir şey gördüm bir iki gün önce ne kadar doğru bilmiyorum, hamileliğin üçüncü mü dördüncü mü ne ayından itibaren vücudumuz her gün maraton koşmuş kadar efor sarfediyormuş. Maraton hayatımızda hiç koşmadığımızı varsayıyorum, kıyaslayamıyorum ama bence epey iyiyiz çoğumuz normal işimize gücümüze devam ediyoruz tüm bu metabolik artışa rağmen. Çabuk yorulmamız falan çok normal, o kadar olur. İşleri güçleri artık dinlene dinlene yapıcaz, arada ağzımıza bir şeyler atıp enerji depolıycaz, suyumuzu eksik etmiycez bitti gitti, zaten iki ay var önümüzde hallederiz bence ya

İki saat dolaştım geldim temiz hava alayım dedim eşimle çıktık yorucu olmaya başladı yürüyüşler ve çiş problems maalesef
Ya ben de sürekli yürüyüşe çıkmak istiyorum ama çişimi nereye yapıcam diye gerilmekten kısa kesiyorum yürüyüşü mürüyüşü, dönüyom evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…