Ben kardiyolojiye gittim bisi yok dedi riskli deglmiskm troitten nefes darligi yasancaginu dusunmuyorum ya ben troit hastasiyim.kendimi bildim bileli ne zaman 8 ay a girdim sık sık nefes darligi basladiGündüz bir şey yok yatınca nefes alamıyorum bugün dr sormayı unuttum ama nabız yüksekliğini sordum kendime tahlili yaptır demir veya tiroitten olabilir onlar temizse kardiyolojiye git dedi. Pazartesi tahlil yaptiricam bakalim.
63Şafak 65
oh misBizim 2 tarafın da torunları var, ilk değiliz ve zamanında onlara cumhuriyet takmışlarhaksızlık olmasın diye de mecbur aldılar önceden babam diyor ki ilk torunda gaza geldik böyle olcanı ne bilem ben
Oh misssssBizim tarafın ilk torunu ve babam aynı gaza gelmiş durumda cumhuriyet altını bi de koç hediyesi hazır oğlanın sjdkkdkd inşallah sonraki torunlarda pişman olmazlar
Benim de 7 aya girdikten sonra her gün daha zorluyor. Bende demirden olduğunu düşünüyorum benim demir hep düşük pazartesi anlaşılacak.Ben kardiyolojiye gittim bisi yok dedi riskli deglmiskm troitten nefes darligi yasancaginu dusunmuyorum ya ben troit hastasiyim.kendimi bildim bileli ne zaman 8 ay a girdim sık sık nefes darligi basladi
Ravbbim sifa versin cnm bnm..Benim de 7 aya girdikten sonra her gün daha zorluyor. Bende demirden olduğunu düşünüyorum benim demir hep düşük pazartesi anlaşılacak.
Erkek bebekmiArkadaslar benim bel agrim sol sag orta farketmeksizin cok fazlalasti ve cidden sirtima da vuruyordemin kalkarken wc ye tutuldum kaldim aglicaktim az kalsin kalsiyimum da magnezyum destegimde var ama nafile sanrim
Ben oğluma hamileyken çok bel ağrısı çekiyordum simdi kızımda sadece kasıklarımda rahimde ağrı hissediyorum oda aşağıda taşıyorum ondan sanırımArkadaslar benim bel agrim sol sag orta farketmeksizin cok fazlalasti ve cidden sirtima da vuruyordemin kalkarken wc ye tutuldum kaldim aglicaktim az kalsin kalsiyimum da magnezyum destegimde var ama nafile sanrim
Yo kizim olacak ama masallahi var cok yogunlasiyor ve geceleri cok kipirikErkek bebekmi
Diyetisyene git demişti gitmemiştim o yüzden baya kızdı. Diyetle devam edip bakacağız bi değişiklik olacak mı diye ama biraz geç kaldın tarzı konuştu ilk canımı sıktı biraz. Hazırlıklı ol ama çokta stres yapma açılması olup kaç hafta sonra doğurttuğum hastalarım oldu sende açılma yok en azından diyor. Doktorum biraz değişik bi sert yapıp moralimi bozuyor bi sakinleştirmeye çalışıyorSeni merak ediyordum bende ohhh iyi bari Rabbim şifalar versin canım. Peki doktor ne diyor genel olarak bişi dedi mi başka?
Gece uyku tutmayınca gruba girdim, onda bu saatte yazıyorumBilgili olanlara bişi sormak istiyorum tansiyon konusunda… tansiyondan sorumlu bir bakanımız yok ama neyyyyse yine de sorayım
Gebelikte tansiyon normalimizin (zira sayı vermek yanlış herkesin vücudunun alışık olduğu bir tansiyon değeri var) kaç üstü çıkınca endişe etmemiz lazım? Mesela benim gebeliğinin başlarında 10-6 çıkarken sonra 11-7 sabitledi uzun zamandır de hep bu şekilde. 3 gündür ise 124-125-75-76 çıkıyor. Bu değerlerin aşırı yüksek olmadığının farkındayım ama bi artış da var çünkü sürekli gözlem yapıyorum. Ben genel manada amaaaaan purtçok abartmayalım tarzı bir insan olduğum için bazen işin ayarları kaçıyor. Hastayken ateşimi önemsememem gibi. O nedenle şimdiden bi fikir alışverişi yaparsam ayağımı da denk alırım diye düşündüm. Fazla takmak da iyi değil fazla rahat olmak da ya orta yolu tutturmak lazım.
Ben bugün göğüse kardoyolojiye farkli kadin doğum doktoruna gittim sırf bu gece uykusuzluk nefes alamama problemi için. Şuan bana bir günlük şu kalp ritmini ölçen şeyden takti. Göğüs doktoru tsh yüksek ile kan değerlerinin düşük olduğunu ondan olabileceğini söyledi. nebülizatör verdi. Dedi psikolojikmen de seni rahatlatir. Çok kötü olduğun zaman kullan.Benim de 7 aya girdikten sonra her gün daha zorluyor. Bende demirden olduğunu düşünüyorum benim demir hep düşük pazartesi anlaşılacak.
Bu daktırların diyetisyen takıntısı nedir arkadaş anlamadımDiyetisyene git demişti gitmemiştim o yüzden baya kızdı. Diyetle devam edip bakacağız bi değişiklik olacak mı diye ama biraz geç kaldın tarzı konuştu ilk canımı sıktı biraz. Hazırlıklı ol ama çokta stres yapma açılması olup kaç hafta sonra doğurttuğum hastalarım oldu sende açılma yok en azından diyor. Doktorum biraz değişik bi sert yapıp moralimi bozuyor bi sakinleştirmeye çalışıyor
Sana da kolaylıklar diliyorum herkesin bir arızası çıkmaya başladı baksanaGece uyku tutmayınca gruba girdim, onda bu saatte yazıyorum
Benim de aynı senin gibiydi. İlk 4 ay 10/6 düşüp duruyordu. Sonra 11/7 oldu rahatladım. Hala 11/7 ama arada hastanede 12 çıktı fakat son 2 haftadır arada gözüm kararıyor başım dönüyor. Düşüyor ama anlık yakalayamadım.
Tansiyonunu en az 20 dk uzanırken ölçmen lazım. Konuşmuyorken falan. Bir ona dikkat ederbilirsin. İkincisi de tuza. Sen diyetisyeni bırsktın ya, acaba istediklerini yerken fazla mı tuzlu yedin? Bir anda tuz miktarı arttıysa tansiyon yükselir. Bence tuzu azaltıp bir bak. Ödemde artış yoksa çok endişe etmeye gerek yok ama doktoruna gidince bu hafif artışını söylersin.
Geçmiş olsun canım bebek ağırlaştıkça ve kilo alımı artıkça bunlara normal demişlerdi videolarda hafif egzersiz öneriyorlar belini rahatlatacak yada eşin o bel bağlara zorlamadan masaj yapabilir demişlerdi. Göbek ileri doğru gittikçe belde bir kıvrım oluyor bende fark ettim yürüyüş yapıp gelince iyi geliyor banada onu da tavsiye ederim zorlamadanArkadaslar benim bel agrim sol sag orta farketmeksizin cok fazlalasti ve cidden sirtima da vuruyordemin kalkarken wc ye tutuldum kaldim aglicaktim az kalsin kalsiyimum da magnezyum destegimde var ama nafile sanrim
Ay o yuruyus kismi paytak paytak yuruyorum o kadar komikkiGeçmiş olsun canım bebek ağırlaştıkça ve kilo alımı artıkça bunlara normal demişlerdi videolarda hafif egzersiz öneriyorlar belini rahatlatacak yada eşin o bel bağlara zorlamadan masaj yapabilir demişlerdi. Göbek ileri doğru gittikçe belde bir kıvrım oluyor bende fark ettim yürüyüş yapıp gelince iyi geliyor banada onu da tavsiye ederim zorlamadanzaten yürüyüşlerimiz de değişti sanki kendimi penguen gibi hissediyorum bu bel durumlarından dolayı
Ay birine mi alacaksın. Çok pahalı.Bugun kiz bebek kelepcesi baktim 14 ayarmis 7 bin 500 tl dedi
Heee kendi beben için mi. Ben çok küçükken kulağını deldirmeyi düşünmüyorum kızımın. Biraz büyüsün, kendi istesin küpe takmak istiyorum diye.Sorma kuzum ama hevesim vardi oda gitmis oldu bu vesile ileben kupe icin para biriktiriyim guccuk kulaciklarini deldirip takarim
Ya aslında şöyle bir şey var. Ben mesela bundan 8 yıl önce çeyrek yapıp vermiştim arkadaşıma. O zamanki maaşım 1000TL di. Çeyrek altına 250TL vermiştim yani 4 te 1 fiyat. Yani değişen hiç bir şey yok aslında. Altın uçmadı, altın değerini koruyor. Asgari ücret şu anda 17.500 ve 4 te 1 ine baktığımızda çeyrek ucuz bile kalıyor.Valla benimde Babam bi kunye yaptiracak annemde ceyrek takacak . Esim tarafini bilmiyorum pek onlarin ilk degilde bizim tarafin ilk torun bu arada saglikla insallah.insanlari da anlarim
Her sey ucuyor kimseden bi beklentim yok valla altin vs anlaminda . Kimse gelip gidip cocugumu minciklamasin en buyuk hediye valla sjdnjfjf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?