- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Asgari ücreti yanlış yazmışım 17 bin 2 TLYa aslında şöyle bir şey var. Ben mesela bundan 8 yıl önce çeyrek yapıp vermiştim arkadaşıma. O zamanki maaşım 1000TL di. Çeyrek altına 250TL vermiştim yani 4 te 1 fiyat. Yani değişen hiç bir şey yok aslında. Altın uçmadı, altın değerini koruyor. Asgari ücret şu anda 17.500 ve 4 te 1 ine baktığımızda çeyrek ucuz bile kalıyor.
Geçmiş olsun canım bebek ağırlaştıkça ve kilo alımı artıkça bunlara normal demişlerdi videolarda hafif egzersiz öneriyorlar belini rahatlatacak yada eşin o bel bağlara zorlamadan masaj yapabilir demişlerdi. Göbek ileri doğru gittikçe belde bir kıvrım oluyor bende fark ettim yürüyüş yapıp gelince iyi geliyor banada onu da tavsiye ederim zorlamadanzaten yürüyüşlerimiz de değişti sanki kendimi penguen gibi hissediyorum bu bel durumlarından dolayı
Ben de her şeye aynı cevabı vermiş gibi olcam ama, aynı öyle penguen gibi yürüyodum bi yerden kalkarken bacaklarımı iyice açıp anca kalkabiliyodum ve hafif bi yokuş çıkarken bile nefes nefese kalıyodum. Egzersize başlayınca yürüyüşüm de normale döndü oturup kalkmam da sanki şu an hamile değil gibiyim. Ki öyle ağır egzersiz de yapmıyorum ama bacaklarım güçlendi yani.Ay o yuruyus kismi paytak paytak yuruyorum o kadar komikkiesim diyor ki yesil ördek geliyor haahhssj bence benim kizce tosun tobalak bisi yada benim bedenime gore buyuk ahahs bilemedim .. Tansiyon konusunu azcik daha ustte okudumda bana doktor yuksek olmadigi surece dusuk olmasi tehdit degil gebelikte dedi. Tabi yerlerde surundurcek dusuklukten bahsetmiorum 8 e 5 , 9 a 5 filan
Kız olsaydı bu konu benim de kafamı çok karıştırıyodu ya. Benim kulaklarımı 1 aylıkken deldirmişler ve asla kapanmıyo. Evlenmeden önce takı takmayı hiç sevmezdim kulağıma da küpe takmadığım için iltihaplanıp dururdu. Daha geç yaşta delinse iltihaplanmak yerine direkt kapanıyo. O zaman hep diyodum niye deldirmişler ki diye. Ama başka bi arkadaşım da geç deldirmiş o da kısacık süre takmadığında deliğin kapanmasından şikayetçiydi keşke bebekken deldirselerdi benim de diyoduHeee kendi beben için mi. Ben çok küçükken kulağını deldirmeyi düşünmüyorum kızımın. Biraz büyüsün, kendi istesin küpe takmak istiyorum diye.
Benim bebise kizHeee kendi beben için mi. Ben çok küçükken kulağını deldirmeyi düşünmüyorum kızımın. Biraz büyüsün, kendi istesin küpe takmak istiyorum diye.
Link var.mi veya site adi kuzu bana da atta bende yapayimBen de her şeye aynı cevabı vermiş gibi olcam ama, aynı öyle penguen gibi yürüyodum bi yerden kalkarken bacaklarımı iyice açıp anca kalkabiliyodum ve hafif bi yokuş çıkarken bile nefes nefese kalıyodum. Egzersize başlayınca yürüyüşüm de normale döndü oturup kalkmam da sanki şu an hamile değil gibiyim. Ki öyle ağır egzersiz de yapmıyorum ama bacaklarım güçlendi yani.
Bu seriyi yapıyorum ben şu an 2,3,4,5,6 ve 7.ay videolarını peş peşe yapıyorumLink var.mi veya site adi kuzu bana da atta bende yapayim
Yarin basliyayim insallah tesekkur ettimBu seriyi yapıyorum ben şu an 2,3,4,5,6 ve 7.ay videolarını peş peşe yapıyorum
Amin cnm hepimizeRavbbim sifa versin cnm bnm..
Sonuçlarını da yazarmisin cnm umarım basit birsey çıkar. Rabbım hepimize şifa versinBen bugün göğüse kardoyolojiye farkli kadin doğum doktoruna gittim sırf bu gece uykusuzluk nefes alamama problemi için. Şuan bana bir günlük şu kalp ritmini ölçen şeyden takti. Göğüs doktoru tsh yüksek ile kan değerlerinin düşük olduğunu ondan olabileceğini söyledi. nebülizatör verdi. Dedi psikolojikmen de seni rahatlatir. Çok kötü olduğun zaman kullan.
Canım gelmiş geçmiş olsunKızlar ölüyorum boğaz ağrısından tüm gece uyutmadı resmen bundan 1-2 hafta önce herkes hastaydı keşke ekran resmi alsaydım neler kullanabiliyorduk pastil vs izin var mıydı hamilelikten mi hastalıktan mı bilmiyorum gitti okuduklarımın hepsi sadece yutkunamıyorum acı çekiyorum yavaştan da ateş geliyor sanki geceleri uyumak göbekten zordu bir de hastalık olunca hepten gitti yani
En iyi ne geldi size ne tavsiye edersiniz
Valla alt sinir 11 ama benim 8/9 cikiyorKızlar Aranızda demir kullananların demiri kaç çıkıyor?
12.7 çıkmış benim en sonKızlar Aranızda demir kullananların demiri kaç çıkıyor?
İkizleri erken alıyolar amaAy bu arada herkese iyi Pazar'lar.
1 hafta daha bitiyor. Mıhtişim bir yeni hafta olsun inşallah hepimiz içinMart anneleri patır patır alıyorlar sezaryen tarihlerini. Hatta içlerinden biri ikiz annesi ve bu Cuma'ya kadar suyun gelir demiş doktoru, doğumu gerçekleşecek 34. haftasında Heyecan sardı beni iyice
Benim en son 10 küsur bir sey cikmis ama ne ebe ne de doktor düsük dedi. Demir de vermedi. Sorayim bari gelecek randevuda.Valla alt sinir 11 ama benim 8/9 cikiyordoktor normal dedi icmeme ragmen ama her gun almiyorum hatirladikca al dedi 2-3 gune bir iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?