2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Asgari ücreti yanlış yazmışım 17 bin 2 TL

Ay bu arada herkese iyi Pazar'lar.

1 hafta daha bitiyor. Mıhtişim bir yeni hafta olsun inşallah hepimiz için Mart anneleri patır patır alıyorlar sezaryen tarihlerini. Hatta içlerinden biri ikiz annesi ve bu Cuma'ya kadar suyun gelir demiş doktoru, doğumu gerçekleşecek 34. haftasında Heyecan sardı beni iyice

Ben de her şeye aynı cevabı vermiş gibi olcam ama, aynı öyle penguen gibi yürüyodum bi yerden kalkarken bacaklarımı iyice açıp anca kalkabiliyodum ve hafif bi yokuş çıkarken bile nefes nefese kalıyodum. Egzersize başlayınca yürüyüşüm de normale döndü oturup kalkmam da sanki şu an hamile değil gibiyim. Ki öyle ağır egzersiz de yapmıyorum ama bacaklarım güçlendi yani.

Heee kendi beben için mi. Ben çok küçükken kulağını deldirmeyi düşünmüyorum kızımın. Biraz büyüsün, kendi istesin küpe takmak istiyorum diye.
Kız olsaydı bu konu benim de kafamı çok karıştırıyodu ya. Benim kulaklarımı 1 aylıkken deldirmişler ve asla kapanmıyo. Evlenmeden önce takı takmayı hiç sevmezdim kulağıma da küpe takmadığım için iltihaplanıp dururdu. Daha geç yaşta delinse iltihaplanmak yerine direkt kapanıyo. O zaman hep diyodum niye deldirmişler ki diye. Ama başka bi arkadaşım da geç deldirmiş o da kısacık süre takmadığında deliğin kapanmasından şikayetçiydi keşke bebekken deldirselerdi benim de diyodu

Heee kendi beben için mi. Ben çok küçükken kulağını deldirmeyi düşünmüyorum kızımın. Biraz büyüsün, kendi istesin küpe takmak istiyorum diye.
Benim bebise kiz ama hayallerim suya dustu caktirma cok pahaliymis xidden ama kupe deldircem ins

Link var.mi veya site adi kuzu bana da atta bende yapayim

Ravbbim sifa versin cnm bnm..
Amin cnm hepimize
Sonuçlarını da yazarmisin cnm umarım basit birsey çıkar. Rabbım hepimize şifa versin

Kızlar hayırlı pazarlar herkese umarım hepiniz çok iyisinizdir
Ben ölüyorum boğaz ağrısından tüm gece uyutmadı resmen bundan 1-2 hafta önce herkes hastaydı keşke ekran resmi alsaydım neler kullanabiliyorduk pastil vs izin var mıydı hamilelikten mi hastalıktan mı bilmiyorum gitti okuduklarımın hepsi sadece yutkunamıyorum acı çekiyorum yavaştan da ateş geliyor sanki geceleri uyumak göbekten zordu bir de hastalık olunca hepten gitti yani
En iyi ne geldi size ne tavsiye edersiniz

Canım gelmiş geçmiş olsun
Pekmezli limon içebilirsin
Ballı süt
Elmaa karabiber limon kaynatıp bir bardak içebilirsin
Pekmez tereyağ limonu Az kaynatıp İçebilirsin canım
Ball yiyebilirsin bir kaşık mesela
Sırtına sıcak bez koyup değiştirebilirsin canım
Soğanıda ikiye bölüp üstüne karanfil 6 7 tanee yattın oturduğun odaya koyabilirsin canımm
Şifaa niyetine
İNŞALLAH en kısa sürede iyii olursun Şifaa bulursun canımm

Valla ben anyibiyotık iciyorum gecmıyor enfrksıyonlu enfeksıyonlu her yerım

İkizleri erken alıyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…