2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hamilelikte aşerme diyince de kızlar benim canım deterjan aşerdi ya

Bildiğin şu Vim toz detrjanı avucuma döküp yalayasım var fhgjklşkjhgn

Benim ağzım durmuyor iki gündür. Sürekli bir şey yemek istiyorum. Yiyom da. Ama öyle canim şunu çekti bunu çekti değil. Çok kucaklayıcı ve ayrimcilik yapmayan bir insan olduğum için mutfakta ne gözüme carptiysa yiyom

Hzahshshss ellerim tamam
Bisi yoh bisi yoh olmaz olmaz acik icersek bisi olmaz
Amin canım inşallah başlamayız bu kadar zaman içmediysek içmeyiz ya
Amin kzuucum

Kurtulmuşuz aman donmeyelim ben aklıma gelince bir dakika içinde başka bir şeye yoruyorum kafamı en önemlisi bebeğim aklıma geliyor direk kapatıyorum konuyu
Aynen bende ya suya yoneliyorum yada estagfirullah cekiyorum

Evet zaten çok içen birisi değildim tüp bebek transferimin yapıldığı gün hemen bıraktım hiç de zorlamadı bu sebeple. Keyfi olarak bi tüttüresi gelir ya insanın öyle oluyo arkadaşların yanında o yüzden ben de başlıcağımı düşünmüyorum vücut istemiyo çünkü

BEbeğim sabah akşam mutlaka kuru kayısı tüketiyorum. Bir de sabahları küçük bir fincan filtre kahve sayesinde çıkabiliyorum. Bol da su tüketiyorum. Başka da bişi yapmıyorum.
Bende boyleyim kuru incir kuru kayisi , bir turk kahvesi gunluk ve bol bol su . Baska turlu cok zor ki boyle bile kolay sayilmiyor

of kesin bir sürü sağlıklı şey yiyip duruyon, ben de kucaklayıcı ve ayrımcılık yapmayan biri olduğum için bugün akşam yemeği olarak dışarıdan kombo tabağı, pizza falan söyleyip ketçapla mayonezle yedim vücuduna saygı duymayan bir liseli gibi. evet.

Vallahı bana detaycı perinatolog 12 yi gecme dedı korktum az dıkkat edıyordum su da sınır dıyordu benım doktor ondanda karbonhıdrata dıkkat ettım
son gidisimde kg haftayla uyumlu ama onceden 3 5 gun onde gıdıyordu kendı haftasına gelmıs
nolur nolmaz dıye 2 hafta sonra cagırdı geri duser mı dıye bakcak doktor
tırstım ne varsa yiyom kg 65 kusurdu 66 olmus bakalım kacla kapatacaz

Valla evet havuc, peynir, kabak çekirdeği, hurma falan sürekli de belki de o yüzden kesmiyor hiçbi şey. Dünden beri de gidip gelip çikolata kopariyorum dolaptan. İşte bir kare, emerek yemek, nefis doyurmak falan derken aksamuzeri bitmiş bi paket gider gelirken sbzbbzhwvwwv

Oooff cok iyi kızım ya şeker olmasa var ya yerdim ben de valla. Afiyet olsun. Ben destekliyorum

Şu minnnak kıyafetler insanı ne kadar yorabilirdi yahu çamaşırlar yıkandı yarından devam artık bu günlük yeter

Onlara vereceğin en güzel ceza sallamamak canım. Sen neden senle alakası olmayan bir konuda sinirlendin bu kadar eşin gerekli cevapları vermiş nasılsa ama ben yokken benim evime de girilse bende kızabilirdim o konuda haklısın sen varken de girseler neyse de…. Ama onlar nede olsa eşinin ailesi eşinde üzülüyordur sinirleniyordur burda sen konudan ayrısın yani senle çok alakası yok takma kafana yani bunları

arkadaslar benim canim cok fena sifara cekiyor
Bana sigara demeyin ya hamilelikte midem hiç bulanmadı benim normalde ilk aylarımda aşağı komşularda zaten yoktu ama bunlar ne zaman geldi midem bulanıyor Antalya’nın göbeğinde aşağı katımızda bir ahır var resmen öküzler. Sigara deyince görünce bile ne hale geliyorum artık sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…