- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay hamilelikte aşerme diyince de kızlar benim canım deterjan aşerdi yaOlur mu, suçlama kendini. Daha önce hiç sigara içmemiş biri hamilelikte sigara aşerebiliyor valla şu an vücudumuz üzerindeki kontrolumuz sıfıra yakın
Aklına gelince kendini başka şeylere yönlendir. Aldığın müslinleri elle falan
Kurtulmuşuz aman donmeyelim ben aklıma gelince bir dakika içinde başka bir şeye yoruyorum kafamı en önemlisi bebeğim aklıma geliyor direk kapatıyorum konuyuAllah bizi muhafaza etsin ne diyem
Ne kadan da hijyen bi insan.Ay hamilelikte aşerme diyince de kızlar benim canım deterjan aşerdi ya
Bildiğin şu Vim toz detrjanı avucuma döküp yalayasım var fhgjklşkjhgn
19 kilo almışımAç gibiyim yedikçe yiyom delirdik iyice
Normalde zayıfım pek yemem
Demin parmagım bence bebişin ayagına geldı cok heycanlandım
BakicamMesuu:)
Hzahshshss ellerim tamamOlur mu, suçlama kendini. Daha önce hiç sigara içmemiş biri hamilelikte sigara aşerebiliyor valla şu an vücudumuz üzerindeki kontrolumuz sıfıra yakın
Aklına gelince kendini başka şeylere yönlendir. Aldığın müslinleri elle falan
Bisi yoh bisi yoh olmaz olmaz acik icersek bisi olmazyanında bişi arıyorum ama tek içemiyorum miğdemi bulandırıyor
vallah kahvaltıda olmazsa olmaz yani inşallah bişi olmaz
Edilir edilir aralıklara dikkat et yani gelip gidiyor ve hep aynı aralıklara geliyorsa dinlendiğinde geçmiyorsa bi git göster eşim bugün diyo doğur artık dedim ne diyon daha28 haftalık olsun
Amin kzuucumAmin canım inşallah başlamayız bu kadar zaman içmediysek içmeyiz ya
Aynen bende ya suya yoneliyorum yada estagfirullah cekiyorumKurtulmuşuz aman donmeyelim ben aklıma gelince bir dakika içinde başka bir şeye yoruyorum kafamı en önemlisi bebeğim aklıma geliyor direk kapatıyorum konuyu
Evet zaten çok içen birisi değildim tüp bebek transferimin yapıldığı gün hemen bıraktım hiç de zorlamadı bu sebeple. Keyfi olarak bi tüttüresi gelir ya insanın öyle oluyo arkadaşların yanında o yüzden ben de başlıcağımı düşünmüyorum vücut istemiyo çünküBüyük ihtimal fiziksel değil o istek. Sigarayı keyifle bağdaştırıyorsun. Arkadaş muhabbetinin eslikcisi gibi kodlamişsin. O yüzden şimdi hamilelik, sonra emzirme derken kolay olur, dönmezsin bi daha. Koyu muhabbetteyken yerine daha saglikli başka bir şey koyarsın olmadı
Oooo ben zayıf kaldım 8 kg daha19 kilo almışım
Bende boyleyim kuru incir kuru kayisi , bir turk kahvesi gunluk ve bol bol su . Baska turlu cok zor ki boyle bile kolay sayilmiyorBEbeğim sabah akşam mutlaka kuru kayısı tüketiyorum. Bir de sabahları küçük bir fincan filtre kahve sayesinde çıkabiliyorum. Bol da su tüketiyorum. Başka da bişi yapmıyorum.
of kesin bir sürü sağlıklı şey yiyip duruyon, ben de kucaklayıcı ve ayrımcılık yapmayan biri olduğum için bugün akşam yemeği olarak dışarıdan kombo tabağı, pizza falan söyleyip ketçapla mayonezle yedim vücuduna saygı duymayan bir liseli gibi. evet.Benim ağzım durmuyor iki gündür. Sürekli bir şey yemek istiyorum. Yiyom da. Ama öyle canim şunu çekti bunu çekti değil. Çok kucaklayıcı ve ayrimcilik yapmayan bir insan olduğum için mutfakta ne gözüme carptiysa yiyom
Valla evet havuc, peynir, kabak çekirdeği, hurma falan sürekli de belki de o yüzden kesmiyor hiçbi şey. Dünden beri de gidip gelip çikolata kopariyorum dolaptan. İşte bir kare, emerek yemek, nefis doyurmak falan derken aksamuzeri bitmiş bi paket gider gelirken sbzbbzhwvwwvof kesin bir sürü sağlıklı şey yiyip duruyon, ben de kucaklayıcı ve ayrımcılık yapmayan biri olduğum için bugün akşam yemeği olarak dışarıdan kombo tabağı, pizza falan söyleyip ketçapla mayonezle yedim vücuduna saygı duymayan bir liseli gibi. evet.
Müslinsiz kimse kalmasın kampanyası mı başlattınız benim haberim yok acabaTamam alma ben yolliyim
Onlara vereceğin en güzel ceza sallamamak canım. Sen neden senle alakası olmayan bir konuda sinirlendin bu kadar eşin gerekli cevapları vermiş nasılsa ama ben yokken benim evime de girilse bende kızabilirdim o konuda haklısın sen varken de girseler neyse de…. Ama onlar nede olsa eşinin ailesi eşinde üzülüyordur sinirleniyordur burda sen konudan ayrısın yani senle çok alakası yok takma kafana yani bunlarıBen sinirlenmeyeyim de kim sinirlensin şimdi kızlar olaya bir bakın ya.. kv kp falan ile görüşmüyoruz eşime yaptıkları bir çok yanlıştan dolayı onları sildi eşim. Görümcem ile de çok nadir yiğenleri için görüşüyor eşim yani çocukları bazen bize bırakıyorlar ya da eşim alıp bir yerlere götürüyor. Ama ben kv kp görümce hiçbiri ile görüşmüyorum (olayların benle pek alakası yok ama kendileri suçlu olduklarını asla kabul etmedikleri için alakam olmayan konuda bile suçlu ben oldum her neyse).
Görümce çocukları getirdiğinde apartmana bile adım atmaz eşim aşağıya iner alır.
Bir kaç gündür şehir dışında ailemin yanındaydım. Duyunca eşimi yemeğe çağırmış görümcem. O da gitti, aynı gün de letgodan anlaştığım beşiğin alınması gerekiyordu bizim aracımız yok. Yemekte beşik almaya gidicem erken kalkayım demiş onlar da arabaları olduğu için biz götürelim istersen yardım edelim vs demişler (hayrettt). Beşiği almaya gitmişler bize getirmişler parçaları çok olduğu için de yukarı çıkmışlar. Eşimi bir aradım naptın diye, getirdik oturuyoruz vs diyor. Dedim siz kim? Kim var? Ablam eniştem falan diyor.. ne alaka ya!? dedim. Sesimi duymuşlar (bana ne!)
Ben evdeyken apartmana adım atmayan insanlar ben şehir dışındayım diye evime girme cesaretinde nasıl bulunabiliyor. Eşim ben ısrar ettim kapıya kadar taşıyınca eşyaları vs diyor ok sen ayıp olmasın diye formaliteden teklif edersin zaten ama onlar nasıl kabul edip giriyor sonuçta benim de evim ve ben varken girmediği eve ben yokken de giremez.
Eşim bebek arabamızı göstermiş (benim kuzenimin hediyesi olduğunu söyleyerek) anakucağını göstermiş (annemin hediyesi olduğunu söyleyerek). İki yıldır falan görüşmüyoruz kendileriyle ve bebeği beni asla sormadılar aylardır. Eşim de utanın demek istemiş anladığım kadarıyla o yüzden göstermiş..
bir de bebeği nasıl göreceğiz biz derlermiş.. hiç güleceğim yoktu.. dedim onu görmeye de ben yokken gelsinler
Eşim de benim ailemin yanına geldi dün, yiğeni arıyor ben ananemdeyim dayı diye. Eee yani!? Kv yolda eşimi görünce geçip gitmişti en son, hangi anne bunu yapabilir? Ve ne ben ne eşim asla kabahatli değiliz bu meselelerde, cümle alem de biliyor çok çok net konular var yani.. Her neyse yiğeninin araması bi tuhaf normalde böyle bir şey asla olmaz. Muhtemelen kv kp arattı (hazır ben şehir dışındayken duygu sömürüsü ile yanlarına çağıracaklardı kesin) bugün de kendi evimize döndük. Eşyaları koridorda görünce tekrar sinirlendim konuyu tekrar açmadım hiç. Konuşmaları bi değişik değişik geliyor bana.. hoş olmayan bir üslup yani. Ya da ben kuruyorum emin değilim. Oturdum ağlıyorum sinirimden.
Üşenmeyip okuyanlara kocaman birgönderiyorum..
Bana sigara demeyin yaarkadaslar benim canim cok fena sifara cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?