2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kilosuna bişey demedi şuan sadece geriden gelen karın çevresiydi diğer herşey haftasıyla uyumluydu ama gerilemeye devam ederse sorun oluyormuş zaten
Bir iki hafta ileri geri olabilirmiş zaten bilyorsun bu ölçümler de oynamalar oluyor içini ferah tut inşallah çok güzel haberler al

Ben malum markayi boykot etmesem kesin icerdim. Hamileligimin basinda cok içtim valla. Suan onun yerine soda iciyorum karadut özü ile karıştırarak. Bana asit olsun da
Bir yemek yerınde yerel markanın kolası verılıyor boykottan
efsane kola sandım o derece

Valal bilmiorum belki arkadaslar garipsiyordur beni ama icen biri olarak ilk aylardan bu aylara kadar hic istemedim ama simdilerde ne olduysa ariyorum yani napim..
.. tabiki icmiorum ama aramiorda deglm
Ben de kullanıyordum bıraktım şimdi içsem içeceğim sanki içmem de eşim içip gelince gene bi kötü geliyor kokusu

Valla çay demeyin bana. Ben ya kahve ya çay olunca kahveyi tercih ettiğimden çay hiç içmiyorum. Doğumdan sonra hayalim bir demlik çayla kahvalti keyfi yapmak, hatta şeker geçerse börek, kek ne varsa basçam yaninda. Tabi bu uzun kahvalti keyfine küçük hayin tıytıyım izin verir mi bilemem ama işte hayal

Yıllarca sigara içtim, hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç aklıma gelmiyor. Tiksinme de yok ama yani sanki hiç icmemisim gibi oldu. Sigara içmen guzularim.

Gözünüz atiyor mu peki ? Ben bı aralar bi ateş basiyor sol gözüm seğiriyor.

İnşallah canım. Sağlıkla yap doğumunu bu keyfi de sonuna kadar hak ediyorsun

Valal bilmiorum belki arkadaslar garipsiyordur beni ama icen biri olarak ilk aylardan bu aylara kadar hic istemedim ama simdilerde ne olduysa ariyorum yani napim..
Yokluyordur. Bu tür bağımlılıklardan vücudun kurtulması aşırı zor. Ben yıllarca ictim, sen ne kadar içtin bilmiyorum ama. O yüzden zaten hamilelikte kesinlikle yasak, anneler hamileyken bu tarz maddeler kullanırlarsa bebekleri yoksunlukla doğuyor.

Sigara içiyorum hiç de bir şey olmadı diyenler oluyor bazen. Illa bir şey oldu demeleri için düşük olması gerekiyor onlara. Ama sigara bebegin dnasini değiştiriyor, davranış bozukluklarına yol açıyor 7-8 yaşından sonra bile çıkabiliyor. Hele.solunum problemleri falan en basiti. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum, o çocuklar neler çekiyor. Sigara olunca tabi belli olmuyor birçok hamile itiraf etmiyor. Biz suçüstü yakalamadikca bilemeyiz ama mesela alkol almış bebek doktorlar tarafından direkt teşhis edilebiliyor. Ve bebek direkt koruyucu aileye geçiyor.

Hayata böyle başlamak. Çok üzülüyorum ya. Aslında o annelere de üzülüyorum. Bağımlılık öyle bir dereceye geliyor ki yani. Ve psikolojik bir nedeni oluyor arkasında muhakkak.

Ay nerden nereye geldim. Koltukta uyumuş kalmışım. Enerjim geldi çenem düştü.

Bende sigara kullanan biriydim günde 4-5 dal içiyodum ama fazla değil ona rağmen arkadaşlarımla koyu bir sohbetteyken canım istiyo bazen ama asla içmem tabi ki. Tekrar başlamıcam ama kurtulmuşken yoksa bırakmak gerçekten çok zor

Konus kiz haklisin ne diyecegimi bilemedim.ben surmedim.agzima almadim hamileligim boyunca ama su son zamanlarda aklima gelior surekli darlaniyorum dusundugum icin bile kendimi sucluyorum acikcasi..

Ben cok icmedim aslinda 1 sene filandir. Ama iste ne bilim

Hemde nasil Rabbin.dirayetimizi saglam.kilsin dogumdan sobrada baslamayalim.insallah

Olur mu, suçlama kendini. Daha önce hiç sigara içmemiş biri hamilelikte sigara aşerebiliyor valla şu an vücudumuz üzerindeki kontrolumuz sıfıra yakın

Aklına gelince kendini başka şeylere yönlendir. Aldığın müslinleri elle falan

Ben de içiyom da yetmıyor cok istiyor vucut
yanında bişi arıyorum ama tek içemiyorum miğdemi bulandırıyor
Ay bende cay iciom ama sabahlari ozellikle cok mu zararli bilmiodum bak
vallah kahvaltıda olmazsa olmaz yani inşallah bişi olmaz
Karnım agrıyor ya gaz gibi de degıl su sancı nasıl oluyor ayırt edılırdır ınsallah
Edilir edilir aralıklara dikkat et yani gelip gidiyor ve hep aynı aralıklara geliyorsa dinlendiğinde geçmiyorsa bi git göster eşim bugün diyo doğur artık dedim ne diyon daha28 haftalık olsun

Büyük ihtimal fiziksel değil o istek. Sigarayı keyifle bağdaştırıyorsun. Arkadaş muhabbetinin eslikcisi gibi kodlamişsin. O yüzden şimdi hamilelik, sonra emzirme derken kolay olur, dönmezsin bi daha. Koyu muhabbetteyken yerine daha saglikli başka bir şey koyarsın olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…