Rabbim kolaylaştırsın canım inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz bırdanKızlar yarın kontrolüm var umarım bebeğim kilo almıştır. Geçen hafta karın çevresi 2 hafta geriydi. Başka bir doktora gideceğim. Geçen hafta kilosu 1780 gr dı bu sefer 1900 bekliyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin
Rabbim şifa versin kuzu ya dikkat edin inşaAllah az kaldıBen çay içiyorum ya. Çok açık içtiğim için vicdan yapmadım açıkçası. Eskiden her akşam mutlaka demlerdim. Şimdi çok canım isterse demliyorum sadece öyle bir sınır koydum. Türk kahvesi de bazı günler üst üste içiyorum denk geliyor bazen hafta da bir iki.
Kızlar bu arada sesimi tamamen kaybettim dün akşamdan beri çıkmıyor. Yarın kbb ye gideceğim. Büyük ihtimalle rapor verir. Okulda açılıyor yarın ters gibi bu zamana denk geldirapor almayı hiç sevmiyorum
Amin canım sağolasın. Evet az kaldıRabbim şifa versin kuzu ya dikkat edin inşaAllah az kaldı
Çok güzel yazmışsın kendi adıma da teşekkür ediyorumYokluyordur. Bu tür bağımlılıklardan vücudun kurtulması aşırı zor. Ben yıllarca ictim, sen ne kadar içtin bilmiyorum ama. O yüzden zaten hamilelikte kesinlikle yasak, anneler hamileyken bu tarz maddeler kullanırlarsa bebekleri yoksunlukla doğuyor.
Sigara içiyorum hiç de bir şey olmadı diyenler oluyor bazen. Illa bir şey oldu demeleri için düşük olması gerekiyor onlara. Ama sigara bebegin dnasini değiştiriyor, davranış bozukluklarına yol açıyor 7-8 yaşından sonra bile çıkabiliyor. Hele.solunum problemleri falan en basiti. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum, o çocuklar neler çekiyor. Sigara olunca tabi belli olmuyor birçok hamile itiraf etmiyor. Biz suçüstü yakalamadikca bilemeyiz ama mesela alkol almış bebek doktorlar tarafından direkt teşhis edilebiliyor. Ve bebek direkt koruyucu aileye geçiyor.
Hayata böyle başlamak. Çok üzülüyorum ya. Aslında o annelere de üzülüyorum. Bağımlılık öyle bir dereceye geliyor ki yani. Ve psikolojik bir nedeni oluyor arkasında muhakkak.
Ay nerden nereye geldim. Koltukta uyumuş kalmışım. Enerjim geldi çenem düştü.
Tövbe estağfurullah o neydi gızAy hamilelikte aşerme diyince de kızlar benim canım deterjan aşerdi ya
Bildiğin şu Vim toz detrjanı avucuma döküp yalayasım var fhgjklşkjhgn
YA ben bişi fark ettim. Demir ilacı kullanmadan önce hiç de böyle iştahım yoktu. Demir ilacı le birlikte başladı iştah artışım.Valla evet havuc, peynir, kabak çekirdeği, hurma falan sürekli de belki de o yüzden kesmiyor hiçbi şey. Dünden beri de gidip gelip çikolata kopariyorum dolaptan. İşte bir kare, emerek yemek, nefis doyurmak falan derken aksamuzeri bitmiş bi paket gider gelirken sbzbbzhwvwwv
Oooff cok iyi kızım ya şeker olmasa var ya yerdim ben de valla. Afiyet olsun. Ben destekliyorum
Sakin ol kuzuBana sigara demeyin yahamilelikte midem hiç bulanmadı benim normalde ilk aylarımda aşağı komşularda zaten yoktu ama bunlar ne zaman geldi midem bulanıyor Antalya’nın göbeğinde aşağı katımızda bir ahır var resmen öküzler. Sigara deyince görünce bile ne hale geliyorum artık sen düşün
Bunlar neeeeeggg yerimmmmmmBu arada şunlara bi bakın nooollur ya bu nedir arkadaş yicembabam bütün gün ya ya diye sevdi bunları babam benden daha heyecanlı ya kıyamam
maşaAllah
Oyyy minişlerim benimBu arada şunlara bi bakın nooollur ya bu nedir arkadaş yicembabam bütün gün ya ya diye sevdi bunları babam benden daha heyecanlı ya kıyamam
maşaAllah
Ben demir ilacini hamilelik öncesinde bir dönem kullanmistim. Cok düsük degildi ama sinirdaydi. O ara istah yapti mi yapmadi mi hatirlamiyorum ama benim kakisko bildigin siyah olmustu valla onu cok iyi hatirliyorum.YA ben bişi fark ettim. Demir ilacı kullanmadan önce hiç de böyle iştahım yoktu. Demir ilacı le birlikte başladı iştah artışım.
Ben de tam tersi. Tam kiyafet olayini bitirdim derken hic tulum almadigimi fark ettim. Simdi ona bakiyorum ben de.Oğlüşime hiç atlet almamışım ya ben arkadaş neyin kafasını yaşamışsamben uzun zaman sadece tulum giydirmeyi düşünerek hep tulum aldım rahat oluyor diye de, onu da becerememişim gerçi ya çok büyük var ya yenidoğan çocuğa direk tulum giydirmeyi düşünen ben nasıl bir kafa yaşamışım acaba yani nerdeyse çıplak kalcakmış çocccum estağfurullah. İyiki erken yıkama şeysi yapmışız eksiklikleri gördüm tavsiye ediyorum yıkamayanlara anca kendime geldim ama sizi ve müslinlerinizi takipteyim he
Amin kuzum Rabbim cümlemizin evladını korusun sağlıkla afiyetle kolaylıkla buralarda güzel haberlerle kucağımıza alalım hepimiz minnaklarıBunlar neeeeeggg yerimmmmmmcok sugarlar hayirlisiyla saglicakla giydirmeyi nasib etsin Yaradan
Ben gördükce sarilip öpüyorum valla ^^Bu arada şunlara bi bakın nooollur ya bu nedir arkadaş yicembabam bütün gün ya ya diye sevdi bunları babam benden daha heyecanlı ya kıyamam
maşaAllah
Erkekler zaten anlamıyor da babalar geç anlamaz da benim babam duygusal adamdır şimdiden oğlişin eşşeği olcaz diyor üstüne bindircekmişOyyy minişlerim benim
Benim babam dogmadan sevemıyor dogunca yuklenıyor yegenlerımden bellı
Hele bi dogsun saglıklıca ınsallah modunda
AminnnnnnnAmin kuzum Rabbim cümlemizin evladını korusun sağlıkla afiyetle kolaylıkla buralarda güzel haberlerle kucağımıza alalım hepimiz minnaklarıamin
BendéeeeBen gördükce sarilip öpüyorum valla ^^
Oyy ne tatlılarmışBu arada şunlara bi bakın nooollur ya bu nedir arkadaş yicembabam bütün gün ya ya diye sevdi bunları babam benden daha heyecanlı ya kıyamam
maşaAllah
BitmiyorduBen de tam tersi. Tam kiyafet olayini bitirdim derken hic tulum almadigimi fark ettim. Simdi ona bakiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?