2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim kolaylaştırsın canım inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz bırdan

Rabbim şifa versin kuzu ya dikkat edin inşaAllah az kaldı

Çok güzel yazmışsın kendi adıma da teşekkür ediyorum yıllarca sigara içmiş bir insanım ve o zamanlarda derdim hamile kalırsam kesinlikle bırakırım diye ama daha erken bırakmak nasip oldu. Ayrıca emzirirken de sütten alacak bebek bir sürü gıdayı. Yani hamilelik bitince bitmiyor bazı yasaklar kızçeler

YA ben bişi fark ettim. Demir ilacı kullanmadan önce hiç de böyle iştahım yoktu. Demir ilacı le birlikte başladı iştah artışım.

Kızlar bugün ‘’lohusa’ filmini izledim. Cok eğlenceliydi bence ama biraz gözüm korkmadı değil doğum sonrası bebek bakma sürecinden sanırım bu son 2-3 ayımız en rahat geçecek zamanımız kıymetini bilelim

Oğlüşime hiç atlet almamışım ya ben arkadaş neyin kafasını yaşamışsam ben uzun zaman sadece tulum giydirmeyi düşünerek hep tulum aldım rahat oluyor diye de, onu da becerememişim gerçi ya çok büyük var ya yenidoğan çocuğa direk tulum giydirmeyi düşünen ben nasıl bir kafa yaşamışım acaba yani nerdeyse çıplak kalcakmış çocccum estağfurullah. İyiki erken yıkama şeysi yapmışız eksiklikleri gördüm tavsiye ediyorum yıkamayanlara anca kendime geldim ama sizi ve müslinlerinizi takipteyim he

Bu arada şunlara bi bakın nooollur ya bu nedir arkadaş yicem babam bütün gün ya ya diye sevdi bunları babam benden daha heyecanlı ya kıyamam

maşaAllah

Eklentiler

• IMG_5067.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5071.webp
    62 KB · Görüntüleme: 82
Sakin ol kuzu

Bu arada şunlara bi bakın nooollur ya bu nedir arkadaş yicem babam bütün gün ya ya diye sevdi bunları babam benden daha heyecanlı ya kıyamam

maşaAllah
Bunlar neeeeeggg yerimmmmmm cok sugarlar hayirlisiyla saglicakla giydirmeyi nasib etsin Yaradan

maşaAllah
Oyyy minişlerim benim
Benim babam dogmadan sevemıyor dogunca yuklenıyor yegenlerımden bellı
Hele bi dogsun saglıklıca ınsallah modunda

YA ben bişi fark ettim. Demir ilacı kullanmadan önce hiç de böyle iştahım yoktu. Demir ilacı le birlikte başladı iştah artışım.
Ben demir ilacini hamilelik öncesinde bir dönem kullanmistim. Cok düsük degildi ama sinirdaydi. O ara istah yapti mi yapmadi mi hatirlamiyorum ama benim kakisko bildigin siyah olmustu valla onu cok iyi hatirliyorum.

Ben de tam tersi. Tam kiyafet olayini bitirdim derken hic tulum almadigimi fark ettim. Simdi ona bakiyorum ben de.

Bunlar neeeeeggg yerimmmmmm cok sugarlar hayirlisiyla saglicakla giydirmeyi nasib etsin Yaradan
Amin kuzum Rabbim cümlemizin evladını korusun sağlıkla afiyetle kolaylıkla buralarda güzel haberlerle kucağımıza alalım hepimiz minnakları amin

Oyyy minişlerim benim
Benim babam dogmadan sevemıyor dogunca yuklenıyor yegenlerımden bellı
Hele bi dogsun saglıklıca ınsallah modunda
Erkekler zaten anlamıyor da babalar geç anlamaz da benim babam duygusal adamdır şimdiden oğlişin eşşeği olcaz diyor üstüne bindircekmiş Rabbim sağlık afiyet versin onlara da başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…