- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Hemen panik olma. Benim hafta döngülerinde, yani yeni haftaya girerken oglumda yavaslama oluyor hep. Cumartesi, pazar, pazartesi günleri bir agirlasma, sakinlesme oluyor, sonra yine balik gibi oluyor. Ben bu düzenine alistim. Büyüdügünü düsünüyorum, hic de dürtmem. Cünkü onun kendi düzeni oldugunu düsünüyorum icerde. Uyuyordur, belki sakinlesiyordur. Hem hasta oldum demissin. Belki sen uyudugunda daha cok hareket ediyordur.Günaydın kızlar,
31+0 olarak başladığımız haftadan selamlar
Dün gece uyuyamayanlar kervanına bizde katıldık. Çok dişim ağrıdı, 20'lik çıkarıyorum. Ayrıca hafta sonu hasta oldum, ishal falan derken hep yattım.
Bebeğim hiç hareket etmedi, uzun uzun ağladım, hala da çok az hissediyorum, eğer böyle giderse acile gideceğim
Kız bide dün ben seni andım. Akşam yürüyüşe çıktık eşimle işte biranda doğurmadan işte genital böyle temizliğinden falan açıldı mevzu. İşte ben uzun bir kızım kolum uzun yetişirim herhalde galan diye gülerken senin bu kılları doğru düzgün alamazsak tüyleri yolunmuş tavuk mu horoz mu ne paylaşmışsın o aklıma bi geldi başladım gülmeye ben eşim bakıyor tabi anlamadı ama ben zaten yürüyorum nefes alamıyorum birde kriz geldi hıkkatanak gidecektim gülmekten. Sonra eşime anlattım böyle böyle diye fazla mı andım acaba seni
Ahahahaha yirim.Kız bide dün ben seni andım. Akşam yürüyüşe çıktık eşimle işte biranda doğurmadan işte genital böyle temizliğinden falan açıldı mevzu. İşte ben uzun bir kızım kolum uzun yetişirim herhalde galan diye gülerken senin bu kılları doğru düzgün alamazsak tüyleri yolunmuş tavuk mu horoz mu ne paylaşmışsın o aklıma bi geldi başladım gülmeye ben eşim bakıyor tabi anlamadı ama ben zaten yürüyorum nefes alamıyorum birde kriz geldi hıkkatanak gidecektim gülmekten. Sonra eşime anlattım böyle böyle diye fazla mı andım acaba seni
Yani işte bilemiyoruz ki bu karın nasıl şişcek ne kader şişcek iç karnımız nasıl geniş mi kafamda deli sorular benim kol uzun ama şimdiden yani hafiften zorlamaya başladı uzanamıyorum falan. Bu ay mı daha çok şişiyoruz ne yapıyoruz onu da anlamadım ki benim ablamın kızında tövbe estağfurullah bi göbek vardı yani o beni korkutuyor ki ablamda uzundur. İç karın yokmu acaba deyince o karın öyle şişerse kolum boru olsa aynada koysam yetişmez diye düşünüyorum ama bakalım. Eşim alsa dicem kan revan içinde kalır kanamaz denen yerlerim o derece beceriksizAhahahaha yirim.
Ben çözümü buldum. Makyaj aynasını koyuyorum altıma. Her şey çok güzel gözüküyor ama 9. ayda işe yarar mı bilmiyorum.
Ya evet eşime ben de güvenemiyorum. Olduğu kadar ya artık.Yani işte bilemiyoruz ki bu karın nasıl şişcek ne kader şişcek iç karnımız nasıl geniş mi kafamda deli sorular benim kol uzun ama şimdiden yani hafiften zorlamaya başladı uzanamıyorum falan. Bu ay mı daha çok şişiyoruz ne yapıyoruz onu da anlamadım ki benim ablamın kızında tövbe estağfurullah bi göbek vardı yani o beni korkutuyor ki ablamda uzundur. İç karın yokmu acaba deyince o karın öyle şişerse kolum boru olsa aynada koysam yetişmez diye düşünüyorum ama bakalım. Eşim alsa dicem kan revan içinde kalır kanamaz denen yerlerim o derece beceriksizbakalım yaşayıp görcez
çünkü baza kaldırmaHey baza kaldırma soruma neden cevap vermediniz
Senin o foto aklıma geliyor olduğu kadar deyinxe etmeYa evet eşime ben de güvenemiyorum. Olduğu kadar ya artık.
Ben kaldırıyorum canım valla ama yatağın ağırsa kaldırma benim ki çok ağır değilHey baza kaldırma soruma neden cevap vermediniz
Kimse o topa girmek istemiyo askoHey baza kaldırma soruma neden cevap vermediniz
ben de yer olmasa elime geçtikçe atarım ama yer var nasıl olsa diye tutma eğilimi gösteriyorum istemsiz, bir de benim adam gerçek bir çöp sevdalısı her yer ıvır zıvır yok koleksiyon yok hobi malzemesi yok oyuncak kutusu valla bezdim ha, adanaya yanına taşıncamKeşke birkaç gün sonra çağırsaydın, önceki evde benim de öyle bir oda dolusu ıvır zıvırım vardı buraya taşınınca hepsini attım gitti ya lazım olur dediğim kolileri bile attım lazım olunca düşünürüm dedim, bu evde öyle bir odam yok şükür
kilitli kapıyı açmak neymiş ya, ne ayıp şeyBenim depo odası eşimin insafına kaldı tek başıma hayatta yapamam oraya fazla eşyaları bi de çamaşırligi koyuyorum savaş alanı gibi geçen eşimin yaşlı bi akrabası geldi tek başına tüm odaları dolaşmış orası kilitliydi kilidi de açmış bakmış burası ne böyle diye kayinpeder zorla kapiyi kapatıp içeriye soktu kadı Benim donlari sütyenleri falan da hep gördüler camasirlikta o günden beri oda kabusum doğumdan önce toplamaliyiz zaten tasincaz gibi tam doğum zamanı
Çok şükür bugün de utanacak birini buldum. Ya sabır. Kapıyı açtığın karşısında fifty shades of grey filmi odası bulmayı mı ümit etti nedir.Benim depo odası eşimin insafına kaldı tek başıma hayatta yapamam oraya fazla eşyaları bi de çamaşırligi koyuyorum savaş alanı gibi geçen eşimin yaşlı bi akrabası geldi tek başına tüm odaları dolaşmış orası kilitliydi kilidi de açmış bakmış burası ne böyle diye kayinpeder zorla kapiyi kapatıp içeriye soktu kadı Benim donlari sütyenleri falan da hep gördüler camasirlikta o günden beri oda kabusum doğumdan önce toplamaliyiz zaten tasincaz gibi tam doğum zamanı
Yiaaa yiri 2 kg olmuş sıpa maşallahSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi.
Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti
Sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni.Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Evet ya 1900 olsa yeter diyordum ama 2 olmuş annesinin tospikisiYiaaa yiri 2 kg olmuş sıpa maşallah
Eğilip kalkamıyorum artık adam da yorgun geliyor bakicaz artık bi şekilde.. taşınma korkutuyor işime karisilmasini sevmem ama mecbur tek başıma yapamam hayat zorluyorben de yer olmasa elime geçtikçe atarım ama yer var nasıl olsa diye tutma eğilimi gösteriyorum istemsiz, bir de benim adam gerçek bir çöp sevdalısı her yer ıvır zıvır yok koleksiyon yok hobi malzemesi yok oyuncak kutusu valla bezdim ha, adanaya yanına taşıncam
kilitli kapıyı açmak neymiş ya, ne ayıp şeyben eşimsiz girdim odaya, artık iki adım atınca götümden soluduğum için kıyamayıp peşimden geldi köşeye bir yere oturup aldım bir poşet elime hadi çöp ayıklayalım diyerek başladık gerisi geldi, yarıladık çıktık. öteki yarısını da bu hafta sonu yapar konuyu kaparız. insafını beklersen olmaz, bir girizgah yapman lazım. taşınmak da en korktuğum şeylerin başında gelir, sana bol kolaylıklar ve sabır diliyorum. inşallah eş dost yardıma gelir de hemencecik halledersiniz
Ahaha yatak odasına da girmiş habersiz kesin bi heyecan arıyorduÇok şükür bugün de utanacak birini buldum. Ya sabır. Kapıyı açtığın karşısında fifty shades of grey filmi odası bulmayı mı ümit etti nedir.
Oy maşallah tosuncuğaSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi.
Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti
Sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni.Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Çok şey istemiş ama güzel bakmişsın bebitoya maşallahSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi. Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?