Keşke birkaç gün sonra çağırsaydın, önceki evde benim de öyle bir oda dolusu ıvır zıvırım vardı buraya taşınınca hepsini attım gitti ya lazım olur dediğim kolileri bile attım lazım olunca düşünürüm dedim, bu evde öyle bir odam yok şükürdün depo odanın üstünden adeta bir fırtına gibi geçtim ama o da benim üstümden geçmiş sanırım fark ettirmeden. kafamı kaldıramıyorum ya sabahtan beri sürekli pardon dalmışım oluyorum durduğum yerde. Evde de temizlik var, kadının başında da duramıyorum allaha emanet yapılıyor bir şeyler işte şu saatte işi bitti kadının ya, kuruldum jfkfkf. Pardon dalmışım.
Benim depo odası eşimin insafına kaldı tek başıma hayatta yapamam oraya fazla eşyaları bi de çamaşırligi koyuyorum savaş alanı gibi geçen eşimin yaşlı bi akrabası geldi tek başına tüm odaları dolaşmış orası kilitliydi kilidi de açmış bakmış burası ne böyle diye kayinpeder zorla kapiyi kapatıp içeriye soktu kadı Benim donlari sütyenleri falan da hep gördüler camasirlikta o günden beri oda kabusum doğumdan önce toplamaliyiz zaten tasincaz gibi tam doğum zamanıdün depo odanın üstünden adeta bir fırtına gibi geçtim ama o da benim üstümden geçmiş sanırım fark ettirmeden. kafamı kaldıramıyorum ya sabahtan beri sürekli pardon dalmışım oluyorum durduğum yerde. Evde de temizlik var, kadının başında da duramıyorum allaha emanet yapılıyor bir şeyler işte şu saatte işi bitti kadının ya, kuruldum jfkfkf. Pardon dalmışım.
Yürü git lenKızlar bugün olası adet gününüz müydü lan Türkçe öğretmeniyim ben, onun yazdığını diğeriyle, en sonkini hiçbiriyle bağdaştıramadım hepsini nasıl birleştirip trip attınız böyle
Şurda ne güzel geyikliyoruz hiç küslük şeylerine girmeyin, herkes klavyesini yavaşça bırakıp suyunu içmeye gitsin.
Hadi gebeşlerim
İki hamileliğimde de adet günüm ne zaman hiç bilmedim nasıl hesaplıyorsunuz be hsjsj.Yürü git lenbakayım benim adet günüm mü ıhhhhhh daha vakti var o zaman buraya çok girmiyorum zaten @alınganstyle07 modundan ne zaman çıkarsam o zaman damlıyorum. Ben geyik modundayım zaten hep annem sikinti yok.
Etimolojine sağlık bebeğimAslında kayın akraba, hısım anlamında kaynınla alakası yok da herkese kaynana, kayınbaba, hatta kayınbirader denirken biz niye kaynımıza sadece kayın demişiz acaba o kadar sevilmemiş ki demek gelinlerceGörümceye de görüm demek hatta gör hatta görme hsjdj bu da benim katkım olsun etimolojiye hjdkkd.
Özür dilerim keyfini kaçırdığıma, sabah da sen benim keyfim kaçırdın. Orada yazdıklarımı sadece difembahyaa için yazmadım, senin için de yazdım. Uzatmak istemediğimi de söylemiştim. Ama belli ki uzatayım diyorsun bunu böyle yazarak. Sanki ona karşı büyük bir suç işlemişim gibi ortaya yazmışsın bir de. Keyfini kaçırmışım kusura bakma.Sabah sabah ağrılarıma sızılarıma rağmen kendime bir eğlence buldum enerjimi yükseltmeye ve motive olmaya çalışıyorum ama keyfim kaçtı herkesin sorunlarla ve acılarla başa çıkma yöntemi farklıdır sonuçta @difembahyaa nın çocuğunun sıkıntısına rağmen böyle bir açıklama yapmak zorunda olmasına da sanırım ekstra üzüldüm. Belki de benle de alakası yok ama sonuçta hep diyoruz ya hepimiz hamileyiz diye. Bende içimi böyle dökmek istedim. Neyse ben kaçar bugünlük yine gelir geyiğime kaldığım yerden devam ederim nasılsa öpüldünüz kızçeler
Ahaha kız hiç bu yandan bakmamıştım ne güzelmis ben bunu kullanırımKız ismi gıcık. İyi olsa kaynımın anası değil kocamın anası olurduatalarımız bile o kadar sahiplenmemiş ki kocaana değil kaynana demişler
Sat belli kuzu zaten 28 -30 günde bir ve düzenli olduğu için zaten her 4 hafta bir adet haftası oluyor zaten 4 ün katına geleceğim hafta ağlamalar çoğalıyor alınganlık sinir kocama katlanamamaİki hamileliğimde de adet günüm ne zaman hiç bilmedim nasıl hesaplıyorsunuz be hsjsj.
İyi iyi aferin
Ben bana yazdığını biliyordum ki hadi gel uzatmayalım tamam öpüşelim bitsin gitsin valla gerilemicem gerçekten sebepsiz çünkü kimseyle sidik yarıştırmıyorum valla bak öyle niyetim yok yaniÖzür dilerim keyfini kaçırdığıma, sabah da sen benim keyfim kaçırdın. Orada yazdıklarımı sadece difembahyaa için yazmadım, senin için de yazdım. Uzatmak istemediğimi de söylemiştim. Ama belli ki uzatayım diyorsun bunu böyle yazarak. Sanki ona karşı büyük bir suç işlemişim gibi ortaya yazmışsın bir de. Keyfini kaçırmışım kusura bakma.
Senin bu olur olmadık yerde tespitlerin komik komik giflerin bir tek beni mi benden alıyor ya çok eğleniyorum senin yazdıklarını okurken bir de E evdekiliyakat ve A Afratafrac ınkileriGece süzme yoğurt yedim yattım, benim bebe ondan mı coştu naptı resmen ayağıyla karnıma sürtüp sürtüp beni deli etti ya insanın içi bi gıcık oluyor elini ayağını dayayıp sürtünce.
İçeriden kuşbakışı bebeğim:
Yav yok zaten bi derdin benimle, benimde kimseyle. Herkes günlerdir ota boka ağlıyorum takıyorum yazıyor. Herkesin alınganlığı üstünde. Benim de bugün takasım gelmiş, alınasım gelmiş. Oraya da yazdım zaten, alınganlığım üstümde büyük ihtimalle diye. Normal zaman olsa okusam alınacak bişi de yok ortada. Büyütecek bişi de yok. Sıkıntı yok yani merak etme.Ben bana yazdığını biliyordum ki hadi gel uzatmayalım tamam öpüşelim bitsin gitsin valla gerilemicem gerçekten sebepsiz çünkü kimseyle sidik yarıştırmıyorum valla bak öyle niyetim yok yaniben böyle hayatla dalga geçen acılarıyla böyle başa çıkan birisiyim bu pencereden bakıp kendi üstüne alınmazsan ekstra sevinirim seni tanımıyorum etmiyorum senle ne derdim olabilir ki?
Ben de çok eğleniyorum hsjsjs.Senin bu olur olmadık yerde tespitlerin komik komik giflerin bir tek beni mi benden alıyor ya çok eğleniyorum senin yazdıklarını okurken bir de E evdekiliyakat ve A Afratafrac ınkileri
Mütevazılıkta da senin gibi ol yaniBen de çok eğleniyorum hsjsjs.
Yok onların yazdıklarına anlamında dedim kızMütevazılıkta da senin gibi ol yani
Hamileyiz biz olur öyle şeyler burada birilerine bişi yazdığım zaman zaten o şeyi genelde bende yaşıyor oluyorum hem karşımdakini hem kendimi motive etmeye çalışıyorum çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yani bu yanlış anlaşılıyorsa bunu böyle açıklayabilirim. Dediğim gibi herkesin avılarla sorunlarla başa çıkma yöntemi farklıdır. İnanki şurda kimseye karşı ne bir düşüncem ne bir gıcıklığım var. Zaten olursa bu çok saçma olur. Değil miYav yok zaten bi derdin benimle, benimde kimseyle. Herkes günlerdir ota boka ağlıyorum takıyorum yazıyor. Herkesin alınganlığı üstünde. Benim de bugün takasım gelmiş, alınasım gelmiş. Oraya da yazdım zaten, alınganlığım üstümde büyük ihtimalle diye. Normal zaman olsa okusam alınacak bişi de yok ortada. Büyütecek bişi de yok. Sıkıntı yok yani merak etme.
Hamileyiz biz olur öyle şeyler burada birilerine bişi yazdığım zaman zaten o şeyi genelde bende yaşıyor oluyorum hem karşımdakini hem kendimi motive etmeye çalışıyorum çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yani bu yanlış anlaşılıyorsa bunu böyle açıklayabilirim. Dediğim gibi herkesin avılarla sorunlarla başa çıkma yöntemi farklıdır. İnanki şurda kimseye karşı ne bir düşüncem ne bir gıcıklığım var. Zaten olursa bu çok saçma olur. Değil miamaaan neyse ya ama bak bana alınırsan özelden ağzıma etsen ağzımı açmam küfürleri kabul ediyorum özelden hadi gel sarılalım sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?