- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Hahahah of hiç beklemiyodum rüyanın gelişme kısmını, hepBu arada kızlar gerçekten burda konuşulanlar rüyama giriyor rüyamda doğuma giriyorum herkes doğuruyor ben kalıyorum dışarıya yürümeye çıkıyorum acilmam olsun diye aniden bi altıma mıçıyorum hemşireler iyi doğum başlamış diye seviniyorlar ama öyle bi rahatlıyorum ki sanki göbeğim hiç olmamış şişkinlikler geçmiş ohh misti uyandım göbek öylece duruyor dönemiyorum
Evet çok iyi oldu keyifciklerim yerine geldiOy maşallah tosuncuğacanını sıkan konunun böylece kapanmasına da ayrıca sevindim
Diğer konularla ilgili yorumsuz kalıyom çünkü kelin merhemi olsa başına sürer heheh
Evet resmen hayatımı elimden aldı toprak atın üstümeÇok şey istemiş ama güzel bakmişsın bebitoya maşallah
MaşaAllah minnaka bak sen 2 kilolara gelmişSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi.
Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti
Sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni.Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Kaç haftalıksınki 32 saycanAy okudugum kadariyla cevap veriyorumm misafirim vardı
Benimde haftaya randevummm , oglusumu ozledimm 32 ye sayiyo olcam doktora gittigimizde asiri heyecanliyim. Bazen benimde cocugum az hareket ediyor ama sonra geri basliyor gun icinde kendi yogunlugumdan anlamiyorum bence . Agri sizi gece uykusuz kalma hepsi mevcut sadece dun siz uyuyamamissiniz agirlikli olarak ben baya guzel uyudum masallah diyim
Biraz istah artmasi yasiyorum gibi son zamanlarda ama tutmaya calisiyorum .
Bol bol su iciyom meyveye dustum geri bi kac gun halsiz gibiydim.
Bebemin eksiklerini halletmeye calisiyorum tam tamam diyorum bi sey cikiyor.
Bende bu aralar biraz alinganim kocama karsi galiba burda daha birine catmadim ama her an her sey olasi sjdjfjfjf hepimizin hormonlar burnumuza kadar geldiDayanin kiz kardeslerim.
Saglikla , huzurla , mutlulukla gelsin bebelerimiz.
Yol arkadasiyiz hepimiz . Sakinleyelim. Destekle , ite kaka 8. Aya giriyoz. Birbirimizin koluna girelim ha gayret diyip bitirelim su yolu.
Ben bu koca gobegi dee , hamisligi de , bu deneyimi sizinle paylasmayi da cok sevdim.
Hepinizi kucakliyom. Durun aglicam sjbdjfjf
A ashley2737373 kaç haftalıksınki canımMaşaAllah minnaka bak sen 2 kilolara gelmişhamdolsun ya bu karbonhidratı da kapatsınlar ya başımıza bela oluyor alın bunları önümüzden
Ay duygulandım 8 mekiz deyince bi hoş oldum ya bazen inanamıyorum, bugünleri de gördük çok şükürAy okudugum kadariyla cevap veriyorumm misafirim vardı
Benimde haftaya randevummm , oglusumu ozledimm 32 ye sayiyo olcam doktora gittigimizde asiri heyecanliyim. Bazen benimde cocugum az hareket ediyor ama sonra geri basliyor gun icinde kendi yogunlugumdan anlamiyorum bence . Agri sizi gece uykusuz kalma hepsi mevcut sadece dun siz uyuyamamissiniz agirlikli olarak ben baya guzel uyudum masallah diyim
Bende bu aralar biraz alinganim kocama karsi galiba burda daha birine catmadim ama her an her sey olasi sjdjfjfjf hepimizin hormonlar burnumuza kadar geldiDayanin kiz kardeslerim.
Yol arkadasiyiz hepimiz . Sakinleyelim. Destekle , ite kaka 8. Aya giriyoz. Birbirimizin koluna girelim ha gayret diyip bitirelim su yolu.
Ben bu koca gobegi dee , hamisligi de , bu deneyimi sizinle paylasmayi da cok sevdim.
32+0 oldum bugün canımA ashley2737373 kaç haftalıksınki canım
Doktor gunu 31+4 oluyorumm . Doktorumun dedigine gore bu hafta sayma kararsizligi benim acimdam 31. Bitmis 32 ye sayiyor olcamKaç haftalıksınki 32 saycan
YerimmmmSelam kızlar muayeneden çıktım ölçümlerin hepsi haftasıyla uyumlu doktorum bazen hızlı ölçebiliyorlar devlette o yüzden yanlış çıkabiliyor dedi çok önemseme dedi oğluşum 2 kg olmuş ona maşallah dedi.
Bana da ne varsa onu söyledigörmeyeli cozutmussun dedi karbonhidrat şeker hamur işi yasakladı çok mutsuzum ben mutluyum kilolarımla desem de sallamadı beni neymiş efendim ödem tutacakmisim az yemem gerekmiş peh günde 3 yumurta haşlamamı 1 ini tüm ikisinin beyazını yememi istedi bol bol ot ye dedi(otu sen ye dedim) sonra et balık tavuk haftada bir kilo ye dedi neyseki bu durum çok hoşuma gitti
Sonracik vitaminlerimi değiştirdi 5555 tane vitamin verdi bir hapı 10 bardak suyla içen ben bunları nasıl içeceğini geçirdi o an aklından. Sonracigima günde 4 litre su iç dedi su samuru sandı galiba beni.Çatlaklarima bile laf söyledi hain adam. Aysel silahımı getir
Ana ne guzel gorcenAy okudugum kadariyla cevap veriyorumm misafirim vardı
Ay 32 gün kaldı sandım erken alcak sandmDoktor gunu 31+4 oluyorumm . Doktorumun dedigine gore bu hafta sayma kararsizligi benim acimdam 31. Bitmis 32 ye sayiyor olcam
Ya evet valla bizimde 3 hafta oldu gormeyeli. Haftaya 1 ay dolmus olcakAna ne guzel gorcenbeni 1 ay sonraya cagirdi kizcemi cok ozledim ama dayanicam artik Sen bal oglusunu gor bakalim kac kilo suan acep hehe.
Yokkk kizzzzAy 32 gün kaldı sandım erken alcak sandm
Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Benim ebemde her gebe mutlaka 1 dişini kaybediyor demişti bana. Çok sıklıkla olan bir durum belli ki. İyi ki en arkadaki gitmiş. Çok sıkıntı olursa implant falan yaptırırsın belki.Arkadaşlar an itibariyle en arka dişimi kaybetmiş bulunmaktayımUn ufak olup agzima dokuldu bilemedim afiyetlede yedim. Deniz gecen kanal tuneli gibi bombos arasi suan arkanin shshj Kalsiyum ve magnezyum vitanin ve diger destekleri alsam da ( süt bana yasak gaz yapior gazman gibiyim zaten icince 3x gazim oluyor agliyorum icemedim gardaslarim ) olmadi. Kayip verdim. Tek tesellim gulunce gozukmucek tabi 32 dis gulen ben icin buda zorbence Bebemin camasirlarini yikattim derecesi dusukte 20 idi sanirim ama çektirdim mi bilmiyorum bisi olmus ama neyse çaktirmadan utuleyip germeye caliscam iste boyle
sonraya eklenmiyor resmi tatillerkızlar belkı sacma bır soru olacak ama aklıma bısı takıldı. sımdı doktor 32. haftada calısır raporu verecek ya onu kendısı otomatık hazırlıyor mu yanı bılıyor mu yoksa bız mı hatırlatcaz ? bız söyleyeceksek mesela 33. haftada rapor yazın desek 32 dıye yazıp verır mı ? bunu şu acıdan soruyorum nısanın ılk haftası 1 hafta tatıl ya aslnda o 1 haftam bosa gececek sonraya eklensın ıstıyorum. normalde 37. haftam tatılın basladıgı gune gelıyor cunku .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?