2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahah of hiç beklemiyodum rüyanın gelişme kısmını, hep Meine Sterne ’nin bilinçaltımıza attığı tohumlar bunlar

Oy maşallah tosuncuğa canını sıkan konunun böylece kapanmasına da ayrıca sevindim
Diğer konularla ilgili yorumsuz kalıyom çünkü kelin merhemi olsa başına sürer heheh
Evet çok iyi oldu keyifciklerim yerine geldi
Çok şey istemiş ama güzel bakmişsın bebitoya maşallah
Evet resmen hayatımı elimden aldı toprak atın üstüme

Ay okudugum kadariyla cevap veriyorumm misafirim vardı
Benimde haftaya randevummm , oglusumu ozledimm 32 ye sayiyo olcam doktora gittigimizde asiri heyecanliyim. Bazen benimde cocugum az hareket ediyor ama sonra geri basliyor gun icinde kendi yogunlugumdan anlamiyorum bence . Agri sizi gece uykusuz kalma hepsi mevcut sadece dun siz uyuyamamissiniz agirlikli olarak ben baya guzel uyudum masallah diyim
Biraz istah artmasi yasiyorum gibi son zamanlarda ama tutmaya calisiyorum .
Bol bol su iciyom meyveye dustum geri bi kac gun halsiz gibiydim.
Bebemin eksiklerini halletmeye calisiyorum tam tamam diyorum bi sey cikiyor.
Bende bu aralar biraz alinganim kocama karsi galiba burda daha birine catmadim ama her an her sey olasi sjdjfjfjf hepimizin hormonlar burnumuza kadar geldi Dayanin kiz kardeslerim.
Saglikla , huzurla , mutlulukla gelsin bebelerimiz.
Yol arkadasiyiz hepimiz . Sakinleyelim. Destekle , ite kaka 8. Aya giriyoz. Birbirimizin koluna girelim ha gayret diyip bitirelim su yolu.
Ben bu koca gobegi dee , hamisligi de , bu deneyimi sizinle paylasmayi da cok sevdim.
Hepinizi kucakliyom. Durun aglicam sjbdjfjf

MaşaAllah minnaka bak sen 2 kilolara gelmiş hamdolsun ya bu karbonhidratı da kapatsınlar ya başımıza bela oluyor alın bunları önümüzden

Kaç haftalıksınki 32 saycan

Ay duygulandım 8 mekiz deyince bi hoş oldum ya bazen inanamıyorum, bugünleri de gördük çok şükür ağlicam sanırım bende Rabbim sağlık afiyet versin cümlemize

Yerimmmm bal tosuncuk oh tombik severim bebeleri guzel etli dogcak Rabbim korusun sizi balım . Valla bi kere hamile kalioruz senede 1 degil salin daktirlar biziiii

Ana ne guzel gorcen beni 1 ay sonraya cagirdi kizcemi cok ozledim ama dayanicam artik Sen bal oglusunu gor bakalim kac kilo suan acep hehe.

Ana ne guzel gorcen beni 1 ay sonraya cagirdi kizcemi cok ozledim ama dayanicam artik Sen bal oglusunu gor bakalim kac kilo suan acep hehe.
Ya evet valla bizimde 3 hafta oldu gormeyeli. Haftaya 1 ay dolmus olcak artik sonra siklasir herhalde yavas yavas soma yaklasirken

Arkadaşlar an itibariyle en arka dişimi kaybetmiş bulunmaktayım Un ufak olup agzima dokuldu bilemedim afiyetlede yedim. Deniz gecen kanal tuneli gibi bombos arasi suan arkanin shshj Kalsiyum ve magnezyum vitanin ve diger destekleri alsam da ( süt bana yasak gaz yapior gazman gibiyim zaten icince 3x gazim oluyor agliyorum icemedim gardaslarim ) olmadi. Kayip verdim. Tek tesellim gulunce gozukmucek tabi 32 dis gulen ben icin buda zorbence Bebemin camasirlarini yikattim derecesi dusukte 20 idi sanirim ama çektirdim mi bilmiyorum bisi olmus ama neyse çaktirmadan utuleyip germeye caliscam iste boyle

Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Benim ebemde her gebe mutlaka 1 dişini kaybediyor demişti bana. Çok sıklıkla olan bir durum belli ki. İyi ki en arkadaki gitmiş. Çok sıkıntı olursa implant falan yaptırırsın belki.

kızlar belkı sacma bır soru olacak ama aklıma bısı takıldı. sımdı doktor 32. haftada calısır raporu verecek ya onu kendısı otomatık hazırlıyor mu yanı bılıyor mu yoksa bız mı hatırlatcaz ? bız söyleyeceksek mesela 33. haftada rapor yazın desek 32 dıye yazıp verır mı ? bunu şu acıdan soruyorum nısanın ılk haftası 1 hafta tatıl ya aslnda o 1 haftam bosa gececek sonraya eklensın ıstıyorum. normalde 37. haftam tatılın basladıgı gune gelıyor cunku .

sonraya eklenmiyor resmi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…