2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

I İnsaallah her şey çok güzel hayırlısıyla olcak Rabbimin bize sunduğu güzel bir hediye olcak evlatlarımız tek dileğim imtihanımız onların üzerinden olmasın

Bana da o kramplar 27. Haftamda baş göstermeye başlamıştı çok canımı yakmıyordu. Ama 31 den sonra gelen güncellemeyle beni yataktan kaldırıp ayağa dikiyor geçene kadar da bekletiyor uykuda dönerken gerinince giriyor lanet olasıca

Kızlar bir şey söylemek istiyorum. Burada hepimiz bir şeylerimizi paylaşıyoruz. Bu bir sidik yarışı değil. Kim daha çok acı çekiyor ya da kimin hamileliği daha kötü, kimin doğum sonrası durumu daha kötü diye. Hepimiz hamileyiz ve henüz doğurmadık. Doğumlar geçekleşene kadar da ne olacağını bilemeyiz.

Allah hepimize kalan hamilelik günlerimizi iyi geçirmeyi ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Malum alınganlıklar da tavan bu dönemde. Yazdığıma kırılan olursa kusura bakmasın, ancak canımı sıktı ister istemez ve üstüme alındım.

Sabah acılarımı paylaştım ve sanırım şükretmediğim düşünüldü hamileliğime. Ben çok şükür her gün şükrediyorum bebeğim için ve hamile kaldığım için. Ancak acımı da burada gelip paylaşmak istedim. Bu normal ve doğal bir şey. Gerçekten çok acı çekiyorum kaç haftadır. Bu bebeğimin güzel anlarını, tekmelerini sevmediğim heyecanlanmadığım anlamına da gelmiyor.

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz demekten başka bir şey diyemiyorum çünkü önümüzde uzun haftalar var. Kaç kişide şahit olduk erken doğumlara, sıkıntılı doğumlara. Hepimiz ister istemez tedirginiz ve bebeği kucağımıza almadan da bu tedirginliğin geçeceğini sanmıyorum.

Konuyu uzatmak istemiyorum ancak söylemeden de duramadım. altına konuyu uzatacak yorumlar yapılmazsa da sevinirim.

Benim Kv de almış eline patik örüyordu ilk defa örgü yaparken gördüm sordum eşim eski patiklerini istemiş orda kaldığında bulamamış yeniden örüyormuş kıyamamış ula madem elinden geliyordu torunum oluyor bi şey yapayım diye niye heves etmedin ben bi battaniye istedim puffy ipten yapacam dedi hiç başlamadı ipi bile almadı bi de aldığım kıyafetlere laf ediyor 3 6 ay yazlık bi takım aldim senin bebegin büyük olur bunlar çok küçük diye kendi bir iğne bile almadı ama yorumlar şahaneee

Ayyy keşke bende sağ koltuk prensesi olsammm eşim mart başı gibi gelicek o yüzden kamyon şoförü gibi devam araba kullanmaya sipariş ettim canım sanırım arkadan bağlayıp üstüne oturmam yeterli dimi başka bi yere bağlanmıyor

Ay inan ki hiç bilmiyorum ama benimki bu tarz değil de, önden geçirmeli böyle, eşim bağlamıştı onu arkadan geçirip. Bakarsın muhakkak vardır kurulumu üstünde

İnşallah tez zamanda kavuşursun sevdiceğine sen de

Amin canım inşallah gelsin de bakarım artık kurulumuna kolay bişeye benziyor

Çok şaşırdım ve doğru anladım sanırım, benim mesajıma ithafen yazdığını düşünüyorum bunu.

Hiç kimseyi kastederek yazmamıştım oysa ki, mesajları okuyamadan direkt yazdım, hafta sonu da giremedim hasta olduğum için.

Sadece içimden gelenleri dökmek için yazmıştım. Ben de söylüyorum ağrılarım var, acılarım var diye. Hepimizin var, sadece olaya pozitivist yaklaşmak istedim. Burada böyle yaklaşılan mesajları görünce mutlu oluyorum iyi geliyor bana ben de yazmak istedim.

Hep yazıyorm zaten çoğunlukla kaçırıyorum mesajlarınızı, yoğunum çalışıyorum ben. Arada girip yetişmeye çalışıyorum, Mart annesi olacağım yüksek ihtimal ama gem iki grubu takip etme şansım yok, hem de burayı seviyorum diye buradayım.

Şahsen benim yüzümden böyle yazma gereği hissettiysen kusura bakma, bir daha dikkat ederim tek tek bakarım yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına.

Vesselam haklısın, konuyu uzatmadan bitirmekte fayda var. Kalp kırgınlığı olsun istemem. Hormonlar yüzünden zaten çok üzülüyoruz, herkesin yaşadığı süreç çok farklı. Allah hepimizinkini güzel eylesin.

Teslimiyetin ne güzel maşaAllah kuzum sen elinden geleni haptıktan sonra ne yapabilirsin ki zaten dışardan konuşmak kolay geliyor olabilir ama herkes bir imtihan halinde. Rabbim sana güç kuvvet versin ecirler versin canım bebeğine de güç kuvvet versin Rabbim şifa versin her daim işlerinizi kolaylaştırsın

Dirime pek karışamayınca ölüme karışmak daha kolay geldi sanırım
Vala bazen sinir olsam da artık çoğunlukla gülüp geçiyorum, başka türlü akıl sağlığımızı bozar bunlar
Napcan kuzu eşinin anası olunca işte yapacak bişi olmuyor bazen he he deyip geçiyorsun Allah sabır versin sana da

Ya evet canım ben sporcuyum hayatım boyunca belirli kramplar yaşadım alışığım diyecem de bu başka bir evde güçlü bir şey bebeğin gücünü hissettiriyor resmen inanılmaz bir durum gerçekten insanı tefekkür de ettiriyor bir yandan hamdolsun

Bence böyle şeylere gerek yok kızlar bursa herkes kendi hayatı ölçüsünde bir şeyler yazıyor kimsenin kimseye ne laf çarptığı ne bişey yaptığı var ben şahsen kimseyi öyle algılamıyorum kimseye de öyle yapmıyorum. Herkesin bir üslubu hayata bakış tarzı var. Sadece bir birimize destek olmak veya içimizi dökmek için bir şeyler yazıyoruz. En azından şahsım adına yazılarıma böyle bakarsanız memnun olurum zira hiç birinizi şahsen tanımıyorum. Herkes hamile çünkü özet olarak.

Amin inşallah canım

Sabah sabah ağrılarıma sızılarıma rağmen kendime bir eğlence buldum enerjimi yükseltmeye ve motive olmaya çalışıyorum ama keyfim kaçtı herkesin sorunlarla ve acılarla başa çıkma yöntemi farklıdır sonuçta difembahyaa nın çocuğunun sıkıntısına rağmen böyle bir açıklama yapmak zorunda olmasına da sanırım ekstra üzüldüm. Belki de benle de alakası yok ama sonuçta hep diyoruz ya hepimiz hamileyiz diye. Bende içimi böyle dökmek istedim. Neyse ben kaçar bugünlük yine gelir geyiğime kaldığım yerden devam ederim nasılsa öpüldünüz kızçeler

Kız ismi gıcık. İyi olsa kaynımın anası değil kocamın anası olurdu atalarımız bile o kadar sahiplenmemiş ki kocaana değil kaynana demişler
Aslında kayın akraba, hısım anlamında kaynınla alakası yok da herkese kaynana, kayınbaba, hatta kayınbirader denirken biz niye kaynımıza sadece kayın demişiz acaba o kadar sevilmemiş ki demek gelinlerce Görümceye de görüm demek hatta gör hatta görme hsjdj bu da benim katkım olsun etimolojiye hjdkkd.

Kızlar bugün olası adet gününüz müydü lan Türkçe öğretmeniyim ben, onun yazdığını diğeriyle, en sonkini hiçbiriyle bağdaştıramadım hepsini nasıl birleştirip trip attınız böyle
Şurda ne güzel geyikliyoruz hiç küslük şeylerine girmeyin, herkes klavyesini yavaşça bırakıp suyunu içmeye gitsin.
Hadi gebeşlerim

Canım az da olsa hissediyorsan endişe etme bazen sakin kalıyorlar sen hasta olduğun için o da sakindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…