2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol kuzu kuzu en azindan bitaneyle bitircem umarim sanirim fazlasi olursa kotu

Selamlar kızlar 30+1 den ben doktor kontrolünden eve geldim şimdi.
Öncelikle elhamdulillah bebeğimde de bende de bir sorun yok her şey yolunda çok şükür
Ama öyle bir konuşma yaşadık ki doktorumla ağlamaktan için dışıma çıktı ailemle bile konuşmadan önce size bi yazayım istedim. Şimdi benim bu doktorum doçent aydında yaşıyorum buranın en bilineni ve maalesef en tuzlusu özel muayenehanesi var, ben hamile kalamadım diye pcos olduğundan bu doktora gitmiştim ilk yumurta çatlatma tedavisinde hamile kaldım doktor bile şaşırdı ilkinde beklemiyordum diye neyse özetle 30. Haftaya kadar geldik bu doktorumla 27. Haftada gittiğimde yanına yeni operatör bir doktor almış ben yetişemediğimde doktor hanım yardımcı olacak ben haftanın her günlerimiz öğlene kadar izmirdeyim dedi afalladım bu zamana kadar size güvendim sizinle kalmak istiyorum dedim neyse 3 hafta geçti üstünden bugün gittik eşimle her şey iyi hoş gırgır şamata ultrasonda bakarken dedim sizce ne zaman olur doğum çünkü hiç doğum konuşmamıştık en azından 35 hafta geçsin dedi bende ablamın 41. Haftada doğurduğunu zorunlu sezeryan olduğunu söyledim doktor şok oldu sen normali mi bekliceksin dedi ( sanki ne yani sabırr) evet dedim bebişte yüzünü göstermedi hiç uğraşmadan kalktı doktor içeri geçti daha önce de demiştim normal istiyorum diye bu sefer direkt yüzüme dedi 7-8 senedir ben normal yapmıyorum çok meşgulüm sen 2 hafta sonra kontrole gel doktor hanım bakar dedi resmen başından savdı normali denemeden sezeryan istediğim için ( nstye de 36 dan sonra sokuyormuş bu arada ) 7 aydır ilk haftalar kaç sefer gidiyorduk 1250 tl muayene ücretiyle başlamıştık bi kaç aydır 1500 1750 derken birden 2250 ye çıkmıştı ücreti hem böyle pahalı olup hem de böyle savılmak çok canımı sıktı öbür doktorda doçent olmamasına rağmen sırf bu doktorun yanında diye ücreti 1750 lira tanımam etmem bunca hafta alışmışım belli doktora güvenmişim ben napıcam kızlar ya vallahi öylece kalakaldım terk edilmiş gibi

Ay masallah yaaaeee cok sevindim. Benim en cok sevdigim kontrol günü mesajlari <3

Bisi dicem ben her gün kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyom diye utaniyodum demek ki okaymis o ya. Siz hamurlardan baska kimse anlamiyo diye bi burda bunu diyebiliyodum eheheheh

Kac kilo aldin ki öyle dedi? Ben gecen kontrolde (2 hafta önce) +10daydim. Bana hicbi sey demiyor. Alcan tabi normal diyor hatta. 80 kilo olmak üzereyim. Ben de kasmiyorum o yuzden. Doktorlarin kiloya bakis acisi farkli farkli oluyor gözlemledigim kadariyla. Bazisi 6 kiloyu cok buluyor, bazisi benimkisi gibi "olcan tabi guzum" seklinde.

arkadaşlar 28. haftada 1300 gramdı doktor normal dedi ama burdaki kiloları okuyunca moralim bouzldu
Canım bir sıkıntısı yok bence. Sitelerde bile 1350 kg diyo bu haftada en fazla. Bozulmasın hiç moralin. En 27. haftada gittim 1110gr. dı mesela aramızda 1 hafta var.

Doktor seni takip etmiyor, mutlaka 32+0 da doktoruna hatırlatmalısın. Ve doktoruna sor bunu bence. Ben hiç öyle bir şey duymadım ama belki yapılıyordur. Maalesef çok fazla resmi tatil doğum iznimize denk geliyor. Ben de sinir oluyorum o duruma. Ramazan bayramı, kurban bayramı, 23 nissan, 1 mayıs, 19 mayıs, 15 temmuz

arkadaşlar 28. haftada 1300 gramdı doktor normal dedi ama burdaki kiloları okuyunca moralim bouzldu
Canım hiç moralin bozulmasın her bebeğin yapısı bir değil çünkü anne baba farklı gen farklı benim bebeğim de 28. Haftada 1250 gr di haftasıyla uyumluysa hiç sıkıntı etme seninki iri bir bebek olur bir başkasının ki minyon veya senin bebeğin minyon bir başkasının iri olur kilo karşılaştırması yapmak doğru değil

Haydaaa, o nası iş öyle ya. Saçmalık. Ay ne diyim bilemedim. Gerçekten.

Öncelikle 36-37. haftasında bile doktor değiştirenler var. Her işte vardır bir hayır. Sen hemen farklı doktor bakmaya başla randevu alıp git görüş madem. Sonuçta hiç bir doktora gebeliğimiz yok. Hiç hoş davranmamış sinir oldum.

Benim 29. haftamda 1066 kiloydu ve doktor normal dedi. Cetvelinden hafta hesabi yaparak bakti ve normal deger 1044 dedi. Bunu bebelerin kilo ve boyunun dünya ortalamasinin üstünde cikan bir ülkeden yaziyorum.

Anne babanin genetigine de bagli.

bütün hamileliğim boyunca kustum ve hala devam olduğu için korkuyorum çocuğum gelişmiyor diye

evet maalesef cumartesı gıdınce sorcam, tesekkur ederım

Ya çok haklısın. Benim bir arkadaşımın da başına geldi, doktoru bir anda tam da 30lu haftalarda sezeryan demeye başladı. O da doktor değiştirdi. Çok yoğun doktorlar bunu yapıyor ama tıbbi bir sebep yoksa bende sezeryan yapmak istemezdim açıkçası. O yüzden anlıyorum seni. Diğer doktora sorarsın. Senin bu doktorun belli ki yetişemiyor iki şehir olunca, tüp bebekçi falan herhalde. Bende diğer doktoru da denersin, içine sinmezse belki normal için doktor araştırırsın eğer senin için illa şartsa.

vallaha her kafadan ses çıkıyor gelişmemiş diye çok üzülüyorum

Ama sarısını yeme dedi bana kız bende iki tane yiyordum 3 yaptı severim yumurtayı özellikle de beyazını nam nam nam.

13 kilo aldım canım. Canımı sıkıyor pezemenk bunun üzerine hemmencik bir balık ve kadayıf gömdük kocisimlen. Hiç takmamam doktoru.

Bir de bana diyor ki çatlakların çok fazla diyorum umursamıyorum hocam ya öyle deme diyor sonra aynanın karşısına geçip depresyona giriyorsunuz

Terbiyesiz adam oh ettim yedim yerim sanane param var ki yiyom senin de olsun sen de ye aç küpek

Aynen bende senin şaşırdığın gibi öylece kalakaldım.. annemle konuştum o da benim gibi olmuş son 2 ay kala birden doktor değiştirmem gerekti sana hamileyken sende bana çekmişsin dedi.. zaten izmir mi aydın mı doğum olsun derken anca karar verip aydını seçmiştim şimdi her şey başa sardı ..
Afracım sen ya da mesajımı okuyan bacımlarım, Siz hiçbir sorununuz bir olumsuz durumunuz yokken sadece doktorun meşguliyetinden dolayı sezeryan olmayı kabul eder miydiniz

Bende bu aralar çok doğum yaptığımı görüyorum. Resmen olaylı her akşam farklı senaryo Uçuk fln çıkardım stresten hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde süreci bitirsek

Sagol kuzu kuzu en azindan bitaneyle bitircem umarim sanirim fazlasi olursa kotu
Benim de bir buçuk diş gitti çikolatayı ısırdım ilk badem kabuğu sandim bi çıkardım diş dedim dava açicam çikolatanın içinden diş çıktı diye çünkü ben hiçbir şey hissetmedim aynaya bakınca farkettim anlık şu teyze gibiyim

Eklentiler

• Dedeye-Sahip-Cikalim.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…