2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamileliğimde benimde başıma gelmişti arka dişimin yarısı kırılıp çıktı hamileliğimin son haftalarında. Doğumdan bir süre sonra çektiler bütün dişlerimi kontrolden geçirip dolgularımı yaptırmıştım hiç unutmam. Kalsiyum çok önemli

Çok sevindim canım karın çevresi 2 hafta geriden geliyo demişlerdi dimi sana valla böyle güzel haber duyunca çok rahatlıyorum senin rahatlamanı bile hissettim içimde sağlıcakla doğururuz inşallah hepimiz hiiiç bizi üzücek haberler almadan

Belki İzmir’i düşünürsün, bir sürü İzmirli var. Bende izmirliyim ama istanbulda olduğum için İzmirde doktor bilmiyorum. Araştırıp orada yaparsın. Doğum hastanesine gidenler vardı, bence mesela öyle dal hastaneleri iyi. Benim bir arkadaşım Kentte bir tanesi medicanada doğum yaptı, ikisi de memnunlardı. Daha fazla seçenek olabilir. Aydında tıp fakültesine bakarsın, izmirde dokuz eylül egede hocalar olabilir belki.

Keşke geçen haftalarda normal dediğimde deseymiş Aynen canım tüpçü bu doçent bey.. diğer doktoru deneyesim yok çünkü aydın merkezde toplam 2 özel hastane var birinde çalışan bir doktormuş yeni doktor ve tüpçüyle bu anlaşıp yanına gelmiş muayenehanesine patron usta başı gibi bi şey oldular gözümde benim için normal sezeryan zerre fark etmiyor zaten 37. Haftada çatı muayenesi olunuyormul orda uygunluğum çıkarda normali denemek isterim sıkıntılıysa da sezeryana okeyim sadece sezeryancı doktorlara kızgınım

Sezaryen kendi tercihin veya bi zorunluluk dahilinde olmalı sırf doktor uğraşamaz diye değil seni müşteri olarak görmeyen bi doktor bulmalısın bence

doğru mu anladım, normal doğum istiyorsun ve doktor seni sezaryana alırım mı diyor? hem de ortada şu an herhangi bir sağlık sorunu yokken. arkana bile bakmadan o doktordan uzaklaş. içinin sineceği başka bir doktor bul. zaten senelerdir normal doğum yapmaması bile o doktora şüphe ile yaklaşmaya yeterli. bir de yanına asistan doktor almış bu ne saçmalık. böyle doktorlar prim yapmamalı ya

Ya ben Türkiye'deki sistemi pek bilmedigimden yorum yapmak cok istemiyorum. Ama burda da böyle sacma sapan sanki kendisini orada zorla tutuyormusuz gibi davranan doktor var yani. Ya hadi diyeyim burada ekstra para ödemiyoruz özel klinige de parasini verip de böyle muamele görmek, hele hamileyken yanlis yani bildigin yanlis. Ayrica cok da sistematik bir sorun ama simdi socialworker damarimi ortaya cikarmayayim.

Doktora bir bagliligin yok. Dogum cok kritik bir durum, psikolojimizin cok yerinde olmasi gereken bir sürec ve olay. O yüzden seni süpheye düsürecek ve rahat hissettirmeyecek bir doktorda kalmani önermem. Üstelik parasini veriyorsun. Bu senin hakkin. Söyle düsün sen artik bir hasta degil, müsterisin. Doktorun sagladigi hizmettir. Ben napicam diye simdiden stres oluyorsan sana tavsiyem yeni bir doktor arayisina girmen. Bu cok normal. Bir de cok duygusalliga girme, isini iyi yapiyor, saygi duyuyor mu buna bak. Isine saygisi olan insanla gönül rahatligiyla calisabilirsin.

arkadaşlar 28. haftada 1300 gramdı doktor normal dedi ama burdaki kiloları okuyunca moralim bouzldu
Yok kız gayet iyi benimkisi 26.haftada 1025 gramdı her hafta 150 gram alıyolar artık seninkisi gibidir muhtemelen hiç sıkma canını zaten en ufacık bir terslikte hemen söylüyo doktorlar

Bende kızardım
Sezaryen kendi tercihin veya bi zorunluluk dahilinde olmalı sırf doktor uğraşamaz diye değil seni müşteri olarak görmeyen bi doktor bulmalısın bence
ben de böyle düşünüyorum ama direk söyleyip çok da etkilemek istemem açıkçası kimseyi. Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz ve esas annenin ne hissettiği önemli bence.

vallaha her kafadan ses çıkıyor gelişmemiş diye çok üzülüyorum
Ben seker hastasiyim valla bebek cok büyümesin diye herkes canla basla takipte Bebegin cok büyük olmasi da komplikasyon yaratiyor. Doktor bir sey demiyorsa ki bu durumda demez cünkü anormal bir sey yok her sey yolundadir. Rahat ol.

Dava acmaya kadar yükselip megerse dis cikmis diye fark etmek. Ya gecmis olsun ama ben güldüm adhcbgfajdhsfcbjahdsvcj

Canım anlıyorum seni güvenmişsin. Bende ani bir kararla doktorumu 27. Haftada değiştirdim. Hiç de pişman olmadım. Haa kolay olmuyor sonuçta alıştığın bir ritüel var, güvende hissediyorsun falan ama aklımı karıştıran bir olay vardı riske atmak istemedim. İyi ki de değiştirmişim bana çok iyi geldi. İnşallah sende kafana uygun bir doktor bulursun için rahat eder. Çok daha sonraları da bu kararı almak zorunda kalabilirdin. Şimdi olması daha iyi olmuş.
Diğer soruna gelecek olursak da ben sırf doktorumun tarzı yüzünden normal denemeden direkt sezaryen düşünmezdim.

Bende izmirliyim doğma büyüme karşıyakalıyım benim için %100 izmirdi zaten ta ki doğum için 80 bin fiyat alınca evlenince aydına geldim ben evim burda tüm sülalem ailem izmirde, izmirde doğursam 1 saati geçkin yol sürüyor annem kaç sefer teklif etti gel bende kal diye ama ben kendi düzenimi istiyorum eşiminde çok sevgili anası babası kardeşleri burda olduğunda aydın istedi o ( istersen kendin aydında doğur desem de .. neysee ) aydında tıp fakültelerini hiiç bilmiyorum izmirde de üniversite hastaneleri denekmiş gibi görüyor hastaları o yüzden hiç yanaşmadım devlete ALLAHIM KEŞKE ERKEKLER DOĞURSA

Öyle haklısın ki ekran resmi çekip tüpçü doçent doktoruma atasım var gerçi o artık doktorum da değil sanırım..

Doğru anladın canım daha 30. Haftadayım ve şak diye 35 i bitir direkt alırım dedi bende normali de denemek istiyorum deyince asistanına şutladı.. tüp bebek uzmanı ama sonuçta bu yola onunla girmiştim öncesinde de normali denemek istediğimden bahsetmiştim

28+5 ten bildiriyorum burada kalsın arada geçmişe dönüp bakmak güzel oluyor

Ne zamandır yazamıyordum yine oğlumun hastalığı fln derken bu hamilelik nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Resmen hamilelik 2. Çocukta jet gibi geçiyormuş ilk çocuktaki prenses halimi özledim Gece olunca baldır krampları, kabuslar, birden uyanıp uyuyuyama sorunlar, göbekten eğilip iş yapmakta zorlanma , 3. Trimester ile birlikte başladı Bu aralar biraz hamilelik depresyonu yaşıyor olabilirim. Neyse kendimize geleceğiz bi şekilde. 4,5 kilo almışım toplamda.

Yarın doktor randevum var 1 ay olacak görmeyeli
maşallah kıpır kıpır içerde bakalım son durumlar ne. Belki sezeryan için konuşulur. En son 11-18 Nisan arası olabilir demişti ama her an her şey değişebiliyor.

Birde isim bulabilsek süper olcak. Sizede aklımızdaki 4 lüden sorayım hatta.

Yaman, Sarp, Mert, Kaan

Eşimle oğlum Yaman diyor aslında Mert koymak istiyordum ama eşimin sevmediği bir arkadaşı var maalesef adı Mert bu duruma çok takılmasak mı diyor geçiyor arada aklımdan. Ay bu işler keyifli ama zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…