2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sistem tamamen parasal olmuş bu doktorda tüp bebeğe tam zamanlı geçiş yapmış odasındaki ultrason cihazını bile kaldırmış asistanına vermiş kendisi zaten normal gebe takibini bırakmış geçen gittiğimde de asistanına geçirmek istedi kabul etmedim bu sefer resmen bariz dedi 2 hafta sonra o doktorda kontrol olursun diye sanki onların muayenehanesine bağımlılığım varmış gibi ki bu saatten sonra kapılarının önünden geçmem

35 cok erken ya daha bir ay oluyor normalde doguma. Bebek kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin. Bir komplikasyon, acil durum yoksa delirmislik bu yani baska bir sey degil. Sanki bakkaldan sakiz aliyor, direkt alirim ney.

İzmir de olsaydım seçeneğim çok daha fazla olabilirdi doktor konusunda ama Aydın küçük bir yer şimdiye kadar tek doktorla gelmiştim sadece cinsiyet zamanı nipt testi miydi ne ona baya zorlamıştı cinsiyeti gördüğü halde söylememişti doktorum o zaman bi şüphe girmişti içime burda başka bayan bi doktor bulmuştum o şak diye söylemişti cinsiyeti aklımda sadece o var 2 hafta sonra sanırım ondan randevu alıcam

35 cok erken ya daha bir ay oluyor normalde doguma. Bebek kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin. Bir komplikasyon, acil durum yoksa delirmislik bu yani baska bir sey degil. Sanki bakkaldan sakiz aliyor, direkt alirim ney.
Ben sordum ya ona ne zaman olur doğum diye sanırım o yüzden öyle bir cevap verdi hani en erken 36da isteğinle alırım gibisine ay yok benim bu doktoru değiştirmem gerçekten şart oldu

Hepsi güzel ama ben Mert ismini aşırı severim

Yaman ismi çok asil geldi bi an gözüme geçen gün nevresim takımı bakarken görmüştüm bence çok hoş canım

Eklentiler

• IMG_3109.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 56
için rahat olsun o doktordan zaten iş çıkmazmış. içine sinecek yeni bir doktor bulacağına eminim. ben de 27.haftadayım hala doktor arıyorum ısrarla :) önemli olan benim isteklerime saygı duyan ve bu işi paraya dökmemiş birisi

Aaa tipe bak neden normal doğum yapabilecek bir insanı sezaryen yapmak istiyor ki çok ilginç ekstra para mı alıyor doktor canım eskiden bıçak parası derlerdi? Bak sana bişi diiim mi vardır bunda da bir hayır iyiki böyle olmuş diyeceğin günler gelir inşaAllah sende dersin ki ayyyy o zaman çok üzülmüştüm ama iyiki böyle olmuş dersin. Evet bugünde birilerine kurduk hamdolsun doktorunu şuan ağız burun dalasım var

Önceden gittiğim bir doktor var çok kibar sakin Allah inancı olan ve bunu mesleğinde de sürdürebilen birisiydi ona gidicem nasipse 2 hafta sonra inşallah canım .. umarım sende ve bu durumda olan kim varsa hayırlısıyla en kolay şekilde içine sinen doktorunu bulur

Ben sordum ya ona ne zaman olur doğum diye sanırım o yüzden öyle bir cevap verdi hani en erken 36da isteğinle alırım gibisine ay yok benim bu doktoru değiştirmem gerçekten şart oldu
Kız senin mesajına yazıcaktım araya isim girdi dikkatim dağıldı djdkk.

Doktorda yaşadığın olay seni ağlatacak kadar üzdüyse zaten konuyu kendi içinde kapadın bence, yeni doktor bakarsın belki de İzmir olur, hayırlısı böyleymiş diyip geçiceksiniz. Şu an çok kafana taktığın büyük bir mesele bu ama son haftasında doktor değiştiren tanıdıklarım var, hiçbiri de ay çok pişman oldum demedi iyi ki değiştirmişim daha rahat ettim dedi. Benim doktorum da aşırı sezaryenci bir adam tüp bebek uzmanı olduğu için ama her şeyi söylemenin bir usulü yolu yordamı var, öyle tersler gibi söylemek ve tek bir seçeneğin varmışçasına konuyu devam ettirmek nedir, o kadar haklısın ki kızmakta üzülmekte. Valla ben de çok sinir olurdum.

Afiyetle mi yedin kız ne yaptın

ay çok geçmiş olsun canım ya

laktozsuz sütte mi gaz yapıyor canım ona yapmıyor diyorlar ama tabi bilmiyorum çok?

arkadaşlar 28. haftada 1300 gramdı doktor normal dedi ama burdaki kiloları okuyunca moralim bouzldu
Yooo normal canım bu kiloların alt sınırı ile üst sınırı arasında baya fark var yani doktor şöyle diyor düşün bir bebek 2500 kilo doğsa da normal 4 kilo doğda da normal. Herkesin genetiği gelişimi farklı gayet alıyor kilo belli. Tek korkmamız gereken anladığım kadarıyla mesela 2 hafta geri sonra 3 hafta sonra 4 hafta sonra gelişimi duruyor falan Allah korusun o kötü ki onda bile mevzu yapmıyorlar kafana takma bebin kilosu şuan gayet iyi doktor uyarıyor zaten aksi durumda

tam olarak dediğin gibi bıçak parası alıyor çünkü 50 bine anlaşmıştık hastane de 20-30 ekstra alıyor tabi yine de gidecektim doğum diye .. aşırı üzdü beni ben sonuçta kontrole bebeğim için heyecanlanarak gitmiştim adam akıllı sorularımı bile soramadan ağlayarak döndüm Allahıma şükürler olsun oğluş iyi o da tüpçü doktora sinir oldu 30 haftada ilk defa yüzünü göstermedi 5 parmağı da yüzündeydi çocumun görmek dahi istemedi doktoru.. tüpçü olmuş doktorlardan Allah hepimizi korusun

Valla kuzum ben oldum olası vajinal ya da sezaryen fark etmez, bebek de ben de sağlıklı olalım kafasındaydım. Ancak önceliğim benim de vajinal doğum açıkçası. Ha olmaz derse de ısrar dahi etmem tamam derim. Çünkü doktorumu biliyorum normal doğurtuyo her gün.

Ama böyle bir durum yaşasaydım mutlaka başka doktorlarla görüşürdüm.

Kahkaha attım

Tüpçüler böyle oluyor sanırım ama bu bildiğin benden önce beni bıraktı çokta tınnn Her şerde bir hayır varmış derler ya öyle olacak sanırım napalım beklicem 2 hafta 32 haftalıkken gidicem artık yeni doktora

Etmezdim, sezaryenliyim bu arada, senin yerinde olsam ne o adama ne de yanındaki kadına gidip 1 kuruşumu vermem artık başka doktor bulurdum tabii açık açık sorarak “normal doğum istiyorum, yapıyor musunuz?” diye. Sen otomatiğe bağlayıp para kazanacaksın diye hiç sebebim yokken sezaryen olacam oldu canım.

Canım bu doçentler falan özel kliniği olan çoğu doktor bir havalarda oluyor üslupsuz konuşuyorlar hiç hâlden anlamıyorlar emin ol devletteki çoğu doktor bunlardan daha ilgili senin yerinde olsam özel hastanede bir doktora giderim madem bu kadar ücret ödüyorsun ve istediğin hizmeti alamıyorsun çık yani boşversene doktor değiştirmekten korkma ben 40 doktor gezdim herhalde

Evet öncelikleri sezaryen oluyor ama benim doktor neden öyle olduğunu açıklayıp istersen normal de doğurturuz bekleriz diyip içimi de rahatlattı mesela, öyle de olması lazım zaten senin doktorun tavrına o yüzden aşırı şaşırdım, baştan söyle gebelik takibi yapmak istemiyosan insanlar da ona göre gelsin gitsin di mi yani. Neyse aynen dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, içine sindiği gibi ilerle de gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…