2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım bende asla ısrarcı değilim ki zaten normalde de ısrar asla edilmemesi lazım arkadaşım doktor olduğu halde normal olsun diye ısrar etti sonrasında baya sıkıntılı süreç yaşadı pişman oldu sezeryan olmadığına .. ben sadece yaradılış olarak normale uygunsam denemek istiyorum kafasındaydım en başından beri tabi bilmiyordum gittiğim doktorun 7-8 senedir normal doğum yapmadığını
Herkesin hamileliği doğumu kendine has bir süreç zamana bırakılmalı diye düşünüyorum sonuçta bir şekilde çıkacaklar içimizden bugün bi ara bu çocuğu kim çıkarıcak nasıl çıkıcak içimden diye ağlıyordum kontrolden sonra hormonlarda tavan yapmıştı tabi sonra eve gelince oturdum o halime güldüm hepimizin hakkında en hayırlısı en sağlıklısı en kolaylıkla olsun inşallah

Dini imanı para olmuş diye bir laf var ya gerçekten bazı insanlar bu tanıma çok uyuyor. Tabi doktoruna zanda bulunmak istemem neden yaptı etti ama şu yaptığı çok ayıp gerçekten. Bu seçenek eğer şartlar el veriyorsa kesinlikle anne adaylarına bırakılması gereken bir konu tartışmaya bile kapalı. Anne kendisi tercih yapar sonuçlarına da kendisi katlanır. Bir sağlık problemin yoksa çatın uygunsa şartlar uygunsa sende istiyorsan tabiki normal doğum yapacaksın derdi ama ne koyduğumun doktorunun para… o acıyı sen çekiyorsun sezaryen kolay bişi mi Allah aşkına! Birde tavrının değişmesi nedir ya sen doktor olsan ne prof olsan ne aylık 1 milyon kazansan ne adam olamamışsın.

Bir doktor var önceden gitmiştim şimdi bi instagramda bakayım dedim ssvd dahil olmak üzere normale çok yönelmiş bir doktor ama olmazsa da sezeryana geçebilen biriymiş sanırım aranan kan bulundu

değiştiricem canım olucak gibi değil zaten

Yalnız bizde hamileliğin verdiği hormonlarla burda birisi gömülecekse hiç kaçırmıyoruz bütün hıncımızı o kişiden çıkarıyoruz ya çok gülüyorum buna ben şimdi doktora sövdüm ya bi ferahlık esenlik rahatlama geldi inceden

Açıklama falan asla yok bu doktorda canım direkt yüzüme dedi ben çok meşgulüm izmire gidip geliyorum burda olmuyorum bir şekilde sezeryan olursa olmaya çalışırım ama normalde yokum ben dedi şimdiye kadar hiç böyle konuşmamıştı yazıklar olsun gerçekten …
2 hafta sonra güncellerim artık nasipse

değiştiricem canım olucak gibi değil zaten
Benim doktorum aşırı tatlı, anaç, mükemmel bir kadın ama kaç aydır takip ediyorum bütün doğumları sezaryen. Eğer ilk hamileliğim olsaydı o tatlılığına rağmen normal yapmıyor diye direkt bırakırdım, şimdi öyle bir sorunum zaten yok diye takmıyorum o özelliğini.

Hamileliğin getirdiği ağrılar artık idare edicez 30lu haftalara geldik gerçekten şaka gibi. Ben de 28 oldum 4 kilo aldım toplamda. 62 yim.Ama bel ağrılarım başladı iki gündür iş yaptırmıyor.bebisimi artık cok yukarda hissetmeye başladım ondan sanırım midem cayır cayır yanıyor.Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin anne olmak kolay degil

Ya ben ama takviyelerimin hepsini aliyorum daha ne yapabilirdim ki

Afiyetle mi yedin kız ne yaptın

ay çok geçmiş olsun canım ya

laktozsuz sütte mi gaz yapıyor canım ona yapmıyor diyorlar ama tabi bilmiyorum çok?
Sagolll kuzummm valla yedim ahahahah

Hepsini denedim olmuyor Zaten su gaz yuzunden esimle gulmekten krize giriyoruz artik alistik gulmeye vuruyoruz hahahahs

Bende de tam arkalarda o yuzden pek bu goruntu olusmadi aman aman ondende kaybedersem dis yaptirmasi da pahali anammm

Haklısın canım sezeryanı bu kadar ilk seçenek olmamalı ülkemizde.. ticarethane olmuş resmen tüpçüler Allah sonumuz hayretsin sen sakin ol takılmaaa ben hallettim gibi doktor meselesini 2 hafta sonra nasipse güncellerim yeni doktora gidince

Sen ssvd düşünüyor musun peki canım

Kızlar bakın şimdi aklıma geldi iyice deliricem A Afratafrac canım seninle konuşmuştuk ya kaşıntı konusunu doktora gidince sor falan dedi ultrasondan önce ben bunu doktora sordum tamam karaciğer enzimlerine bakalım dedi dedim hamilelik kolestazı olabiliyormuş evet evet dedi sonra ultrasona geçtik normal doğum muhabbeti derken konuyu bile unuttu umursamadı doktor öyle savdı beni yazıklar olsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…