2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çikolatadan diş çıktığına inanman ama kendi ağzından çıkmasına inanmamana çok güldüm

Ben birsey yazdiktan sonra hepinizin baska baska konularda da yazmaniz sayflarca ama benim hicbirini okumaya takatim olmamasi bazen okudugumu bile anlamiorum hamile oldugumdan beri

Kızlar bişi sorcam şimdi bizim balkondan sürekli sigara kokusu geliyor ya ben kafayı yeme noktasına geldim o kokunun iğrençliğinden dün evde bi sprey oda parfümü vardı şöyle bi cama balkona aşağıya doğru sıkınca o koku hafifliyor benimde aklıma şimdi şey geldi acaba çamaşır suyu, kireç çözücü falan kombo yapıp aşağı sıksam bunlar beni dava eder mi? sadece çamaşır suyu mu sulandırıp sıksam onda bişi olmaz sanırım hem temizlenmiş olurlar sanki he?

Dip not: Ciddiyim bu arada yapcam kafaya koydum

kız yapma birşey olur felan vebali var

ıhhhh aileye son gelin gelmiş birisi olarak 2 eltim var ve tavsiye etmiyorum. Ayrı bir dava anacım o mevzu
aynen bende en küçük gelinim nefretlikkkkkkkkkk eltilerden
hele büyük eltim oğlum olacağını duydu surat beş karış bitek onun oğlu vardı 4 torunda şimdi benimde olacak diye sinir oldu geçen dedim kızmış aslında denemek için nasıl sevindi dedim şaka yaptım yine bozuldu

kız yapma birşey olur felan vebali var
Rüzgar ters esiyormuş bide hepsi bana geliyormuş çamaşır suyu ne olcak ya üzerlerine dökmicem ki sıkcam az temizlik vurgusu yapmak lazım bunlara konuşunca anlamıyorlar napam herkesin görsel işitsel zekası ayrı demekli bunlar da işitsel yok

Onlar kendi balkonlarında sigara içiyolar koku senin eve mi çıkıyo? O durumda yapıcak hiçbişey yok canım benimde eski evde ebeveyn banyosunda sigara içiyodu komşu benim ebeveyn banyomun havalandırmasından koku geliyodu sabahın köründe o kokuyla uyanıyodum korkunçtu. Sen yine de çamaşır suyu falan sıkma birinin gözüne bişeyine gelir al başına derdi uğraşırsın

Bende bunu anlamıyorum oğlan olunca ne oluyor kız olunca ne oluyor sanki bizim elimizdeymiş gibi. Tek paşacı kendisi olunca borusu mu ötüyordu ay g*tüm yani. Oğlanı doğurda bari şöyle titisini gözüne gözüne sok sende ohhhh titisini yediğim

Ahahahahahhahaah şakana bayıldım eltiler her muameleyi hakediyor ya sevimsiz hepsi nolcakmış acaba tek erkek torun onda olsa vizyonsuz cahil kafalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…