Sen = Ben demektirKızlar bana hamilelikte herkesten nefretlik geldi
Zaten full kusuyorum bide bu insanların yaptıklarını görünce felan iyice kötü oluyorum
Yok canım, olası komplikasyonlarını okudum vazgeçtim cesaret edemiyorumSen ssvd düşünüyor musun peki canım
ohhhhhh be benim gibi kadınların olduğunu bilmek moral verdi resmenSen = Ben demektir
İnşallah en güzel en hayırlı en sağlıklı şekilde alırız evlatlarımızı kucağımıza içine nasıl siniyorsa o yolda devam edersin canım ben merak ettim sadeceYok canım, olası komplikasyonlarını okudum vazgeçtim cesaret edemiyorum
Aramızdaki fark ben gebelik öncesi de ailem hariç pek insan sevmezdim canımohhhhhh be benim gibi kadınların olduğunu bilmek moral verdi resmen
biz insan sevmiyoruz dgjksgndpngAramızdaki fark ben gebelik öncesi de ailem hariç pek insan sevmezdim canım
Ahahshdhhshs Allah seni güldürdün beni, bende koca tarafımla sadece kocamla görüşmeyi diliyorum Rabbimdenbiz insan sevmiyoruz dgjksgndpng
baba tarafımdan sadece babamla görüşüyorum
Çikolatadan diş çıktığına inanman ama kendi ağzından çıkmasına inanmamana çok güldümBenim de bir buçuk diş gitti çikolatayı ısırdım ilk badem kabuğu sandim bi çıkardım diş dedim dava açicam çikolatanın içinden diş çıktı diye çünkü ben hiçbir şey hissetmedim aynaya bakınca farkettim anlık şu teyze gibiyim
kızzzzzzzzzzzzz keşke keşke kocamdan keşke kocamla görüşsem o yılan eltilerim defolsaAhahshdhhshs Allah seni güldürdün beni, bende koca tarafımla sadece kocamla görüşmeyi diliyorum Rabbimden
Keşke eltilerim olsaydı da iki tane görümcem olmasaydıkızzzzzzzzzzzzz keşke keşke kocamdan keşke kocamla görüşsem o yılan eltilerim defolsa
kızzzzz kuma kuma üstüne olurmuş elti elti üzerine olmazmış eltiden kaç kurtarKeşke eltilerim olsaydı da iki tane görümcem olmasaydı
ıhhhh aileye son gelin gelmiş birisi olarak 2 eltim var ve tavsiye etmiyorum. Ayrı bir dava anacım o mevzuKeşke eltilerim olsaydı da iki tane görümcem olmasaydı
kız yapma birşey olur felan vebali varKızlar bişi sorcam şimdi bizim balkondan sürekli sigara kokusu geliyor ya ben kafayı yeme noktasına geldim o kokunun iğrençliğinden dün evde bi sprey oda parfümü vardı şöyle bi cama balkona aşağıya doğru sıkınca o koku hafifliyor benimde aklıma şimdi şey geldi acaba çamaşır suyu, kireç çözücü falan kombo yapıp aşağı sıksam bunlar beni dava eder mi?sadece çamaşır suyu mu sulandırıp sıksam onda bişi olmaz sanırım hem temizlenmiş olurlar sanki he?
Dip not: Ciddiyim bu arada yapcam kafaya koydum
aynen bende en küçük gelinim nefretlikkkkkkkkkk eltilerdenıhhhh aileye son gelin gelmiş birisi olarak 2 eltim var ve tavsiye etmiyorum. Ayrı bir dava anacım o mevzu
Rüzgar ters esiyormuş bide hepsi bana geliyormuşkız yapma birşey olur felan vebali var
Onlar kendi balkonlarında sigara içiyolar koku senin eve mi çıkıyo? O durumda yapıcak hiçbişey yok canım benimde eski evde ebeveyn banyosunda sigara içiyodu komşu benim ebeveyn banyomun havalandırmasından koku geliyodu sabahın köründe o kokuyla uyanıyodum korkunçtu. Sen yine de çamaşır suyu falan sıkma birinin gözüne bişeyine gelir al başına derdi uğraşırsınKızlar bişi sorcam şimdi bizim balkondan sürekli sigara kokusu geliyor ya ben kafayı yeme noktasına geldim o kokunun iğrençliğinden dün evde bi sprey oda parfümü vardı şöyle bi cama balkona aşağıya doğru sıkınca o koku hafifliyor benimde aklıma şimdi şey geldi acaba çamaşır suyu, kireç çözücü falan kombo yapıp aşağı sıksam bunlar beni dava eder mi?sadece çamaşır suyu mu sulandırıp sıksam onda bişi olmaz sanırım hem temizlenmiş olurlar sanki he?
Dip not: Ciddiyim bu arada yapcam kafaya koydum
Bende bunu anlamıyorum oğlan olunca ne oluyor kız olunca ne oluyor sanki bizim elimizdeymiş gibi. Tek paşacı kendisi olunca borusu mu ötüyordu ay g*tüm yani. Oğlanı doğurda bari şöyle titisini gözüne gözüne sok sende ohhhh titisini yediğimaynen bende en küçük gelinim nefretlikkkkkkkkkk eltilerden
hele büyük eltim oğlum olacağını duydu surat beş karış bitek onun oğlu vardı 4 torunda şimdi benimde olacak diye sinir oldu geçen dedim kızmış aslında denemek için nasıl sevindi dedim şaka yaptım yine bozuldu
Ahahahahahhahaah şakana bayıldımaynen bende en küçük gelinim nefretlikkkkkkkkkk eltilerden
hele büyük eltim oğlum olacağını duydu surat beş karış bitek onun oğlu vardı 4 torunda şimdi benimde olacak diye sinir oldu geçen dedim kızmış aslında denemek için nasıl sevindi dedim şaka yaptım yine bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?