2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bebe doğunca sünnet kirveliğini eltin yapsın seni seçtim de

ıhhhh aileye son gelin gelmiş birisi olarak 2 eltim var ve tavsiye etmiyorum. Ayrı bir dava anacım o mevzu
Bizde elti olmaz 3 kardeşler eşim 25 yaşında görümcelerde 20 16 yaşındalar küçüğü yurtta kalıyor uzakta o iyi de 20 yaşında olan var ya Allahım melahat bildiğin gece 11 1 2 kaç olursa abisini arar instagrama atcağı fotoyu bile eşime sorar eşimle yaşıyorlar bildiğin başlarındaki dan bahsetmeme gerek yoktur sanırım benimde abim var yani haftada konuştuğum sınırlıdır bunlar her gün ne yapsalar haberdarlar sürekli mesajlaşma sürekli mıçmıç kaç kez kavga ettim hamileliğim boyunca bunlar yüzünden

Allah allah ya bu sigara kokusu nasıl bu kadar gelebiliyor sana aşağıdan bi de bunlar farklı bir şey içiyor olabilir mi dicem ama lojmanlarda yaşıyorum diyorsun ona da cesaret edemezler bence o evdeki oğlan bi araştırılmalı

Balkonda içmiyorlar canım evlerinden yükselen duman ve koku maalesef o akşam özellikle aşağı inince baktım evin balkon kapasından duman bize çıkıyor. Ama durum şu adam emekli sürekli evde ve sigarakolik eşimle geçen tartışırken eşim diyorkü ağzında sigara vardı ev leş gibiydi duramadım önünde bile diyor kadın işten geliyor 24-25 yaşında oğlu var oda sürekli evde ve sigara içiyor banyodan mutfaktan havalandırmadan balkondan her yerden evimize sigara dumanı geliyor yani iki gün sonra yaz gelince ne olacak hiç bir fikrim yok oğlumu da zehirlemeseler bari dumanıyla geliyor çünkü. Dün evde yoktuk eve bi geldim duman ve kokudan eve girer girmez şok oldum. Havalandırmak için cam açıyorsun oda işe yaramıyor. Tam sıyırmalık mevzu bakma sen. Ben bu parfüm şeysini şuan anlasınlar artık diye yapıyorum ama o çamaşır suyunu yapcam kafaya koydum sanırım

Canım bak abartıyorsam ne olayım bunlar gelmeden apartman mis gibi çok çok yemek kokardı şimdi apartmanın içine girince bile leş. Kapılarının önünden geçip yukarı çıkıyorsun ya kapıdan geçerken bildiğin ahır kokuyor. Abartmıyorum inan ki günde net 6 paketleri vardır bunların en az.

Çikolatadan diş çıktığına inanman ama kendi ağzından çıkmasına inanmamana çok güldüm
O kadar ihtimal vermedim çünkü 2 gün öncesinden dişçiye gittim dedi sağlam dişlerin dogumdan sonra dolgu yapariz inandım beklemiyordum ve hiçbir şey hissetmedim o an dava açıp acaba kaç para verirler veya kaç kutu çikolata diye düşünüyordum

kızz öyle yapacağım yılana yılana bakacağım zaten hastalıktan öldüm bi arayıp sormadılar yılanlar ben hergün arardım onları hiç unutmayacağım yaptıklarınıu

ıyyyyyyyyyyyyyyy iğrenç o ne ya görümce görmeyeyim ömrümce ben tek çocuğum hiç bir şeyim yok üvey ablalarım var ama onlar bizi biz onları sildik keşke e devletten de silebilsem Allahım nolursun akraba silme özelliği gelsin

Bence sen su oda havasini temizleyen filtreli makinalar var ya ondan al

Allah sabır versin canım evet hatırladım sanırım bir kez daha mı bahsetmiştim bundan sanki? Anası danası arama demiyorlar mı anlamadım ki evli adam rahatsız edilir mi? Eşin de alınmasın diye tabi bişi diyemiyor demi ne diyeyim kuzu kendisi evlense yaptırır mı acaba?

ıhhhh aileye son gelin gelmiş birisi olarak 2 eltim var ve tavsiye etmiyorum. Ayrı bir dava anacım o mevzu
Kiz ben den sonra bitane eltim olcak esimin kardesi evlenirse ama kesin tam tersi olur o kucugu el ustunde tutup beni ezerler kv kp gorumce sjsjsj

Oha soba bacası gibi sigara tüttürüyolar demek ki böyle hayvanların çölüne dönmesi lazım ya bunlar apartmanda yaşamamalı seninde bebeğin için endişelenmen çok normal tabi ama işte eğitimsiz insana laf geçiremezsin allah yardımcınız olsun

Bence sen su oda havasini temizleyen filtreli makinalar var ya ondan al
Onlar işe yarar mı kız bende acaba bu dumanı ne savuşturur onu araştırcam var mı acaba bunun bir çözümü bi bakmak lazım. Araştırayım sağol canım iyi dedin

Kiz ben den sonra bitane eltim olcak esimin kardesi evlenirse ama kesin tam tersi olur o kucugu el ustunde tutup beni ezerler kv kp gorumce sjsjsj
Sen şimdiden kafala ikiniz ailenin anasını ağlatın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…