2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anası danası işin içinde olunca o aratıyordur kuzum zaten ben arayan olmayım sen ara öğren bize söyle gibisine teşkilat bunlar babalarından göremedikleri ilgiyi sevgiyi eşimden bekliyorlar eşimde o yoksunlukla büyüdüğünden baba figürü oluyor onlara , oğlum hele bi doğsun da o zaman dananın da çikin buzağılarının kuyruğunu koparıcam ben

Elti = benden 1 2 yaş küçük erken evlenmişler eşide benimkinden küçük biz daha evleneli 1 yıl oldu ben büyük eltiyim diye dolanıyor dediler sen küçük kardesle evlisin olmaz diye yok tutturmuş o kadar yıllık evliyim ben büyük eltiyim diye tamam anam sen büyük elti ol en büyük sen ol banane madalya takacaklar sanki daha neler neleri var

Ben yanlarında da diyorum görümce görmeyim ömrümce diye ama şaka yapıyorum sanıyorlar ohoo öyle olsa ben direkt eşimin kütüğünü kendi üstüme alırım

Sağol kuzum cümlemizin yardımcısı olsun zor süreçler zaten

sürekli oturduğum yerden sigara kokusu geliyor ve artık o kokuyu heryerde almaya başlıyorum bu konuda psikolojik olarak beni zorluyorlar kafaya takmamaya çalışıyorum ama yani duyu organlarım hassas olunca kokusunu aldığım birşeyi nasıl takmam onuda çözemedim. Sürekli sabah öğle akşam gece bir şekilde adamlar uyumadığı sürece buna maruz kalıyorum. Hamileliğimde bana yaşattıkları şey için katiyen hakkımı helal etmiyorum ama.

Bence Sarp en güzeli ama anlamı zor demek ondan bilelemedim. Diğerleri de Mert ve Yaman olunca, sizin oğlan çetin ceviz olacak galiba Bence de mert yamandan daha güzel ama sevmediği birisi varsa zor sanki.

Bahanen de var. Benim de canım toz deterjan Vim aşermişti fhghjklşkjhg Öyle savunursun kendini.

Bak ya çakal carloslara sonra pis gelinler gıcık gelinler b*k gelinler herşeyi yapıyorlar yapıyorlar suçlu biz oluyoruz sonra

kız benim büyük eltimde öyle bak ne anlatayım
o zaman sevgiliyiz eşimle instagramdan anneler günün kutlu olsun yazdım böyle gitmiş beni kaynanama şikayet etmiş vay efendim abla yazmamışım ulan yılan insan yerine koyup kutlamışım abla yazsam ne yazmasam ne yılan sinsi nefret ediyorum malatyalı değil mi hepsi aynı
bu arada babamda malatyalı genel nefretim var

Onlar işe yarar mı kız bende acaba bu dumanı ne savuşturur onu araştırcam var mı acaba bunun bir çözümü bi bakmak lazım. Araştırayım sağol canım iyi dedin
Cidden en azindan odanin kokusunu temizler tazeler var oyle cihazlar buyukcene boyle

kızlar merhaba gebelikte burun tıkanıklığı ile uğrasıyorum kbb doktoruna gittim. hap ve sprey verdi. kendi kadın doğum doktorum kullanma dedi. alerjik rinit var. ne yapacagımı sasırdım geceleri yatarken oluyor gün içinde bir şey yok. özellikle sol tarafıma yatamıyorum hemen tıkanıyor. aynı durumu yasayan ve önerisi olanlardan bekliyorum yorumları

Bak ya çakal carloslara sonra pis gelinler gıcık gelinler b*k gelinler herşeyi yapıyorlar yapıyorlar suçlu biz oluyoruz sonra
Valla bunlar bana evlenmeden çektirdi evlendikten sonra da ben bi iki mesafemi koydum hiç görüşmedim eşim üzülünce görüştüm samimi de oldum sonra arkamdan bi şeyler konuştuklarını duyunca çelikten duvar ördüm arada bi mecburiyetten görüşüyorum onda da istemeden mesafeli oluyorum abilerine şeyma bize çok soğuuuuk diye vıngıldıyolarmış yeni duydum en sonunda senin o çamaşır suyunu kahvelerine koyup içirip yollucam öbür tarafa o olcak

Malatyalılara bağlaman da güzel oldu yaranamazsın hep bi üstünlük çabası ay yalan dunya ne gerek var herkes kendi kendine yaşasın işte ama yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…