Anası danası işin içinde olunca o aratıyordur kuzum zaten ben arayan olmayım sen ara öğren bize söyle gibisineAllah sabır versin canım evet hatırladım sanırım bir kez daha mı bahsetmiştim bundan sanki? Anası danası arama demiyorlar mı anlamadım ki evli adam rahatsız edilir mi? Eşin de alınmasın diye tabi bişi diyemiyor demi ne diyeyim kuzu kendisi evlense yaptırır mı acaba?
Ben yanlarında da diyorum görümce görmeyim ömrümce diye ama şaka yapıyorum sanıyorlarıyyyyyyyyyyyyyyy iğrenç o ne ya görümce görmeyeyim ömrümce ben tek çocuğum hiç bir şeyim yok üvey ablalarım var ama onlar bizi biz onları sildik keşke e devletten de silebilsem Allahım nolursun akraba silme özelliği gelsin
Sağol kuzum cümlemizin yardımcısı olsun zor süreçler zatenOha soba bacası gibi sigara tüttürüyolar demek ki böyle hayvanların çölüne dönmesi lazım ya bunlar apartmanda yaşamamalı seninde bebeğin için endişelenmen çok normal tabiama işte eğitimsiz insana laf geçiremezsin allah yardımcınız olsun
Bence Sarp en güzeli ama anlamı zor demek ondan bilelemedim. Diğerleri de Mert ve Yaman olunca, sizin oğlan çetin ceviz olacak galiba28+5 ten bildiriyorum burada kalsın arada geçmişe dönüp bakmak güzel oluyor
Ne zamandır yazamıyordum yine oğlumun hastalığı fln derken bu hamilelik nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Resmen hamilelik 2. Çocukta jet gibi geçiyormuş ilk çocuktaki prenses halimi özledimGece olunca baldır krampları, kabuslar, birden uyanıp uyuyuyama sorunlar, göbekten eğilip iş yapmakta zorlanma , 3. Trimester ile birlikte başladı Bu aralar biraz hamilelik depresyonu yaşıyor olabilirim. Neyse kendimize geleceğiz bi şekilde. 4,5 kilo almışım toplamda.
Yarın doktor randevum var 1 ay olacak görmeyeli
maşallah kıpır kıpır içerde bakalım son durumlar ne. Belki sezeryan için konuşulur. En son 11-18 Nisan arası olabilir demişti ama her an her şey değişebiliyor.
Birde isim bulabilsek süper olcak.Sizede aklımızdaki 4 lüden sorayım hatta.
Yaman, Sarp, Mert, Kaan
Eşimle oğlum Yaman diyor aslında Mert koymak istiyordum ama eşimin sevmediği bir arkadaşı var maalesef adı Mertbu duruma çok takılmasak mı diyor geçiyor arada aklımdan. Ay bu işler keyifli ama zor ya
Bahanen de var. Benim de canım toz deterjan Vim aşermişti fhghjklşkjhg Öyle savunursun kendini.Rüzgar ters esiyormuş bide hepsi bana geliyormuşçamaşır suyu ne olcak ya üzerlerine dökmicem ki sıkcam az temizlik vurgusu yapmak lazım bunlara konuşunca anlamıyorlar napam herkesin görsel işitsel zekası ayrı demekli bunlar da işitsel yok
ıyyy sende kombo olmuş hepsi var bende çıngıraklı görümce yok AllahtanKiz ben den sonra bitane eltim olcak esimin kardesi evlenirse ama kesin tam tersi olur o kucugu el ustunde tutup beni ezerler kv kp gorumce sjsjsj
Bak ya çakal carloslara sonra pis gelinler gıcık gelinler b*k gelinler herşeyi yapıyorlar yapıyorlar suçlu biz oluyoruz sonraAnası danası işin içinde olunca o aratıyordur kuzum zaten ben arayan olmayım sen ara öğren bize söyle gibisineteşkilat bunlar babalarından göremedikleri ilgiyi sevgiyi eşimden bekliyorlar eşimde o yoksunlukla büyüdüğünden baba figürü oluyor onlara , oğlum hele bi doğsun da o zaman dananın da çikin buzağılarının kuyruğunu koparıcam ben
kız benim büyük eltimde öyle bak ne anlatayımElti =benden 1 2 yaş küçük erken evlenmişler eşide benimkinden küçük biz daha evleneli 1 yıl oldu ben büyük eltiyim diye dolanıyor dediler sen küçük kardesle evlisin olmaz diye yok tutturmuş o kadar yıllık evliyim ben büyük eltiyim diye tamam anam sen büyük elti ol en büyük sen ol banane madalya takacaklar sanki daha neler neleri var
Ahahahah bak çok mantıklı şuan buBahanen de var. Benim de canım toz deterjan Vim aşermişti fhghjklşkjhg Öyle savunursun kendini.
kızzzzzzzzzzz bende bende kütük olayında üstüme alsam keşkem ne güzel kütüğüm istanbulduBen yanlarında da diyorum görümce görmeyim ömrümce diye ama şaka yapıyorum sanıyorlarohoo öyle olsa ben direkt eşimin kütüğünü kendi üstüme alırım
Cidden en azindan odanin kokusunu temizler tazeler var oyle cihazlar buyukcene boyleOnlar işe yarar mı kız bende acaba bu dumanı ne savuşturur onu araştırcam var mı acaba bunun bir çözümü bi bakmak lazım. Araştırayım sağol canım iyi dedin
Hahaah gprumce bozdu zaten benim.kv arami hepıyyy sende kombo olmuş hepsi var bende çıngıraklı görümce yok Allahtan
Beyaz kokulu deterjan aseriyorum hala heryeri onla siliorum 1 haftadr xdddBahanen de var. Benim de canım toz deterjan Vim aşermişti fhghjklşkjhg Öyle savunursun kendini.
Alıp onlara mı hediye etmek lazım acaba bi temizliğe ihtiyaçları olduğu kesin deCidden en azindan odanin kokusunu temizler tazeler var oyle cihazlar buyukcene boyle
Valla bunlar bana evlenmeden çektirdi evlendikten sonra da ben bi iki mesafemi koydum hiç görüşmedim eşim üzülünce görüştüm samimi de oldum sonra arkamdan bi şeyler konuştuklarını duyunca çelikten duvar ördüm arada bi mecburiyetten görüşüyorum onda da istemeden mesafeli oluyorum abilerine şeyma bize çok soğuuuuk diye vıngıldıyolarmış yeni duydum en sonunda senin o çamaşır suyunu kahvelerine koyup içirip yollucam öbür tarafa o olcakBak ya çakal carloslara sonra pis gelinler gıcık gelinler b*k gelinler herşeyi yapıyorlar yapıyorlar suçlu biz oluyoruz sonra
kız benim büyük eltimde öyle bak ne anlatayım
o zaman sevgiliyiz eşimle instagramdan anneler günün kutlu olsun yazdım böyle gitmiş beni kaynanama şikayet etmiş vay efendim abla yazmamışım ulan yılan insan yerine koyup kutlamışım abla yazsam ne yazmasam ne yılan sinsi nefret ediyorum malatyalı değil mi hepsi aynı
bu arada babamda malatyalı genel nefretim var
Kiz hahaha en senn icin dedm ahahshshsjsAlıp onlara mı hediye etmek lazım acaba bi temizliğe ihtiyaçları olduğu kesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?