2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızzzzzzzzzzz bende bende kütük olayında üstüme alsam keşkem ne güzel kütüğüm istanbuldu
Ben napayım İzmir olan kütüğüm Denizliyle değişti ki babannem rahmetli denizliliydi tam bi kv o da ömrüm boyunca annem ve onun polemiğiyle büyüdüm annemin denizli nefretiyle geldi yine bizi buldu denizli

Koku sıkıntısını en iyi ben anlarım 3 ay koku hassasiyeti yüzünden hayatım cehenneme dönmüştü bende hava temizleyici var xiaomi 4 lite olandan 5bin küsür fiyatı var kuzum alabiliyosan bundan al sürekli odayı temizle koku falan kalmaz bebek içinde kullanırsın çok faydalı. Bütün gece uyku modunda açıktı bizde elektrik faturasına etkisi bile yok mükemmel bişey

Kiz hahaha en senn icin dedm ahahshshsjs
Bende 5 duyu organın fazla gelişmesine bağlı sıkıntılar var kuzum. Koku duyma gibi aşırı hassasiyetlerim var tıpta buna bir hastalık ismi bile koymuşlar hatırlamıyorum tabi yeteneğe çevrilirse harika bişidir muhakkak ama bizim gibi insanlar için gerçekten insanın hayatını zindan edebiliyor. Taaa 5 kat aşağıda yapılan bir gürültüyü duyabiliyorum ama bu beynimi tırmalıyor bir ara kulaklık almıştım uyuyabilmek için şimdi onu aştım çok şükür ki bu alttaki öküz sigarası yetmiyor gibi birde bağırıyordu sürekli… Annem hep şey derdi av köpeği gibisin evde bozulduğundan şüphe edilen herşey bana koklatılırdı. Velhasıl O nedenle yaz kış evimi hep havalandırırım kedinin kumunu bile çok soğuk değilse balkona koyarım sürekli şimdi eşime tabi temizletirim kokmasın diye aşırı hassasım zaten bu temiz hava konusunda. Şimdi ise bununla imtihan oluyorum. Birde hamilelik ekstra ekstra o nedenle aşağı alsak sanki bana ve komşulara daha hayırlı olcak gibi danaya girer gibi kaliteli havalandırma sistemine girelim lojmancak da bunlara verelim herkes rahatsız çünkü

Bu kokuları da mı çözüyor kuzum bu cihazlar? Öyle ise benim için gerçekten muazzam olacak ay iyiki yazmışım bak yine ağlicam çözüm bulursam hayra girceniz kız hepinize dua etcem tek tek

Bebem 2 3 gundur cok sessız ama bu gece ılk kez uyandım hareketıne gündüz mu sessız acaba aman ne zor analık kafa yanıyor totosunu yedigim

Açtım göbegi beklıyom tık yok gün icinde iste tabi hareket ettı de ne bilim

eczaneden nazal burun temizleme seti alabilirsin her gün yaparsın. Baya güzel açıyor burnu. Ya da evde 1lt suya 1 çay kaşığı karbonat 2 çay kaşığı tuz ekleyip o suyla burnunu temizleyebilirsin.

eczaneden nazal burun temizleme seti alabilirsin her gün yaparsın. Baya güzel açıyor burnu. Ya da evde 1lt suya 1 çay kaşığı karbonat 2 çay kaşığı tuz ekleyip o suyla burnunu temizleyebilirsin.
septum ameliyatı oldugunda almıştım pompası duryor serum alıp denemeyi düşünüyorum sanrıım aynı sey içerikleri

Bu kokuları da mı çözüyor kuzum bu cihazlar? Öyle ise benim için gerçekten muazzam olacak ay iyiki yazmışım bak yine ağlicam çözüm bulursam hayra girceniz kız hepinize dua etcem tek tek
Aaa tabi kız koku hassasiyetimin olduğu dönemler bunun sayesinde hayatta kaldım koku falan kalmıyo bunu kullanınca ve 5 dk içinde havayı temizliyo zaten otomatik moda alıyosun havanın kirlendiğini gördükçe devreye giriyo al bundan sen çok rahat ediceksin bi duanı alırız

Hemen bir tatlı ye kahve iç ve ondan sonra seyret içindeki halay başını

Canım bende gittim bugün doktora. Oldum olası alerjiğim zaten. Geceler bana da haram oldu çok tıkanıyorum bende. Ve benim o kadar burnum kanıyor ki yerimde başkası olsa acile koşar. Alerji kuruluk, kuruluk da damarlarımı çatlatıyor. Kan fışkırıyor bir yanda korkunç yani.
Bana bunları verdi doktor. Serumla da yıkama yapacağım öncesinde jinekologumda kullanabilirsin dedi. Sana ne verdiler?

Eklentiler

• 807D453B-04FE-40E9-803C-A3855FAC258F.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 38
septum ameliyatı oldugunda almıştım pompası duryor serum alıp denemeyi düşünüyorum sanrıım aynı sey içerikleri
Serum dediğin nasıl bir şey bilmiyorum. Burun için şişe veriyolar yanında da minik paketlerde tuz var.

Sen Elazığ'lı mısın canım

Bence Sarp en güzeli ama anlamı zor demek ondan bilelemedim. Diğerleri de Mert ve Yaman olunca, sizin oğlan çetin ceviz olacak galiba Bence de mert yamandan daha güzel ama sevmediği birisi varsa zor sanki.
Evet ya denk gelince anlamları o şekilde bende aynı yorumu yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…