2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yedim gene aynı:/ var harekette eskıden doner dururdu bisiler olurdu eskıyle kıyas olunca canım sıkıldı
Hareket varsa sıkıntı yoktur canım ama çok endişelenirsen gidersin bi hastaneye

Yalnız diş muhabbetinden o kadar ödüm kopmuş ki iki haftadır hiç yoğurt yemediğimi hatırlayan ben kendimi yoğurda buladım resmen, inşallah dişsiz kalmam canım kendim, bitanem yoğurt. bundan sonra yoğurt ben

Valla bende tırstım yoğurt yiyeyim dedim de evde yokmuş demek hepimizi etkiledi bu olay

Senin oğlandı demi en son topaç gibi olan maşallah sömürmüştür belki de kalsiyum falan ne varsa, aban yoğurtla kefire

Bir de size ne sorucam, ben hala pazar arabamı alıp cengaver gibi markete falan gidip doldurup dönüyom da o zararlı mıdır ya? Tekerlek üzerindeki ağırlık sayılmaz gibi düşündüydüm şimdiye dek hep. Bugün ilk defa hafiften bir yordu gibi geldi de ondan soruyom

Senin oğlandı demi en son topaç gibi olan maşallah sömürmüştür belki de kalsiyum falan ne varsa, aban yoğurtla kefire
Kız du bidakka beni pirelendirme, oğlan olunca mı diş dökülüyo niye öyle cinsiyetinden girdin? Anamın da erkek kardeşimden sonra iliği kemiği kurumuş hep, bak bilip önceden söylemediyseniz hepinizi misafirliğe çağırıp dökülen dişlerimi ikram ederim ha

Hqhahahaahah tek sen rahatsiz degilsen bunlardan cidden toplasip bi ihtiarda bulunulmali oranin yoneticisi yok mu ?

Yok kiz sonucta cekiyorsun.. Ama kacinci kat evin ve sen o agir arabayi tasiyormusun merdivenleri cikarken o onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…