Yalnız diş muhabbetinden o kadar ödüm kopmuş ki iki haftadır hiç yoğurt yemediğimi hatırlayan ben kendimi yoğurda buladım resmen, inşallah dişsiz kalmam canım kendim, bitanem yoğurt. bundan sonra yoğurt ben
Yalnız diş muhabbetinden o kadar ödüm kopmuş ki iki haftadır hiç yoğurt yemediğimi hatırlayan ben kendimi yoğurda buladım resmen, inşallah dişsiz kalmam canım kendim, bitanem yoğurt. bundan sonra yoğurt ben
Bir de size ne sorucam, ben hala pazar arabamı alıp cengaver gibi markete falan gidip doldurup dönüyom da o zararlı mıdır ya? Tekerlek üzerindeki ağırlık sayılmaz gibi düşündüydüm şimdiye dek hep. Bugün ilk defa hafiften bir yordu gibi geldi de ondan soruyom
Kız du bidakka beni pirelendirme, oğlan olunca mı diş dökülüyo niye öyle cinsiyetinden girdin? Anamın da erkek kardeşimden sonra iliği kemiği kurumuş hep, bak bilip önceden söylemediyseniz hepinizi misafirliğe çağırıp dökülen dişlerimi ikram ederim ha
Bende 5 duyu organın fazla gelişmesine bağlı sıkıntılar var kuzum. Koku duyma gibi aşırı hassasiyetlerim var tıpta buna bir hastalık ismi bile koymuşlar hatırlamıyorum tabi yeteneğe çevrilirse harika bişidir muhakkak ama bizim gibi insanlar için gerçekten insanın hayatını zindan edebiliyor. Taaa 5 kat aşağıda yapılan bir gürültüyü duyabiliyorum ama bu beynimi tırmalıyor bir ara kulaklık almıştım uyuyabilmek için şimdi onu aştım çok şükür ki bu alttaki öküz sigarası yetmiyor gibi birde bağırıyordu sürekli… Annem hep şey derdi av köpeği gibisin evde bozulduğundan şüphe edilen herşey bana koklatılırdı. Velhasıl O nedenle yaz kış evimi hep havalandırırım kedinin kumunu bile çok soğuk değilse balkona koyarım sürekli şimdi eşime tabi temizletirim kokmasın diye aşırı hassasım zaten bu temiz hava konusunda. Şimdi ise bununla imtihan oluyorum. Birde hamilelik ekstra ekstra o nedenle aşağı alsak sanki bana ve komşulara daha hayırlı olcak gibi danaya girer gibi kaliteli havalandırma sistemine girelim lojmancak da bunlara verelim herkes rahatsız çünkü
Bir de size ne sorucam, ben hala pazar arabamı alıp cengaver gibi markete falan gidip doldurup dönüyom da o zararlı mıdır ya? Tekerlek üzerindeki ağırlık sayılmaz gibi düşündüydüm şimdiye dek hep. Bugün ilk defa hafiften bir yordu gibi geldi de ondan soruyom