2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynısı ı bende yaptım reflüden yemediğim yoğurdu yedim, evde yemek olmasına rağmen buzluktan et çıkardım

Hayırlısı bakalım
Ben bu hareketi çözdüm. Benim kızın da hareketleri değişti; azalmadı ama değişti. Eskiden her saat hareket ederdi, artık belli saatler ediyor belli saatler etmiyor. Sonra dün happy mom yollamış, bebeğinizin uyku ve uyanıklık zamanı daha net artık o yüzden uyurken hareket etmicek uyanıkken de edecek diye. Bence sana da o oluyor. Son ultrasonda da bir büyümüştü. Eskiden sürekli kıpır kıpır irkilme gibi hareketleri varken artık daha bilinçli hareketleri var, mesela el açıp kapatma gibi, beyin gelişimine bağlı.

Ben hep kaldırıyorum bi şey olmuyor diyecek bir cengaver aradım da
Ben kaldırıyorum ya. Hem de baya erken haftalardan beri. Bana çok ağır gelmedi hiç ama dikkatli olmakta fayda var yine de. Yükü beline vermezsen bence bi şeycik olmaz

Kızlar ben çok sinirliyim içim sinir dolu böyle sizdede oluyor mu?
Olmaz mı, hepimize oluyordur zaman zaman. Bir şeye mi canın sıkıldı? Durduk yere sinir bastıysa, kendini doldurup duruyosan suya gir, su rahatlatır.

Ben kaldırıyorum ya. Hem de baya erken haftalardan beri. Bana çok ağır gelmedi hiç ama dikkatli olmakta fayda var yine de. Yükü beline vermezsen bence bi şeycik olmaz
Aranan kan yokluğunda atılmış mesajları okumaktan kör oldu, o yüzden geç bulundu ama bulundu be Karusel yarın kaldırırsın bazayı artık hadi

Genelde kocami gorunce gelior o.sinir bana
Hahaha bende dademin vurdum eşime kızdım seni parçalarım dedim aayy neler yapiyoruumm benin oğlumun tikleri var ve acayip sinir oluyorum bu duruma oldum olası sevmem tikli insanları beni çok kızdırıyor geldi benim oglumubuldu en sevmediğim şey ona çok kızıyorum göz kırpmadan boyun eymeye boğaz temizlemeden hi hi sesler çıkarmaya hersey var yani çıldırmak üzereyim

Agzını acıp kapıyordu cumartesi doktor ıyı dedı zaten rahatım şükür ama dusunuyor ınsan bir de calısıyorum tam dınleyemıyorum ondan oluyor kaygım

Aranan kan yokluğunda atılmış mesajları okumaktan kör oldu, o yüzden geç bulundu ama bulundu be Karusel yarın kaldırırsın bazayı artık hadi
Ahahahha sorma, 24 sayfa mesaj okudum şaşı bakıyorum şu an

Oda zor ya vallahi bindoktora gotursenjz olmazmi

Agzını acıp kapıyordu cumartesi doktor ıyı dedı zaten rahatım şükür ama dusunuyor ınsan bir de calısıyorum tam dınleyemıyorum ondan oluyor kaygım
Kiz ben hic uyanik yada hareketli goremedim bebemi hepnyuzu aasik uyuyor sjsjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…