2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum kafam çok karışık şimdi ben Artvin’de yaşıyorum ailem Samsunda onların yanına gideceğim doğum için zaten burada özel hastane yok. 34. Haftada yola çıkacağız eşimle beni Samsuna bırakıp tekrar Artvin’e geri dönecek. Ben 1-1 buçuk ay orada olacağım eşimle ilk defa ayrı kalacağız zaten ondan ayrı içim buruk bir de doğumda yanımda olmasını istiyorum ama normal doğum olursa aniden gelmek zorunda olcak ve bebişimizi ilk o kucağına alamicak herşey plansız ani olcak diye stres oluyorum oyuzden normal doğuma içim soğuyor ama sezeryan olsa diyorum planlı olcak oda güzelce süslencek fotolar çekilcek kapıda bekleyen eşim olcak kızını kucağına alırken yüz ifadesi vs video çekilmesini istiyorum hep yani böyle umuyorum ama normal doğumda taa Artvinden samsuna 7 saat yol gelecek ve hiçbişey istediğim gibi olmicak ani olacağı için oda süslemesiydi foto çekimiydi sanki böyle panik içinde olcak gibi gelıyor anlatabildimmi bilmiyorum

Oooo ben zayıf kaldım 8 kg daha 2 gundur olcmedım bi bakım hele
Bendee canım 5 bucuk kiloo almışım Nasipse 28+ lardayım doktor kiloo aldım die söylendi alalala dedim panikledim ne alaka demii bebekte kiloo alıyor sonuçta ALLAH ın izniyle

Bazı şeylere heves etmeni anlayabiliyorum ama bunların hiçbiri normal doğumla dünyaya gelen bi bebeğin bağışıklığındaki fark kadar önemli değil bence. Hevesimiz ne olursa olsun sağlıkla ilgili bi duruma sadece yine sağlıkla ilgili bi şeyden dolayı karar vermeliyiz. 7 saat çok uzun bi süre değil, kasılmalar başlayınca hemen çıkabilecekse yola belki yetişir bile

Ben de bugün kocamı Katar’a yolladım yine, bu sefer tek tesellim bunun son ayrılığımız olacak olması. 3 hafta sonra yanına gideceğim ben de inşallah. Ayy bavulu bu sefer o kadar komikti ki. Normalde hep yiyecekle doldururduk bu sefer bez, ıslak mendil, temizleme pamuğu, bebek battaniyesi doğumdan sonra orda olacağım için bunları önden yolladım. Orda bez yok mu var. Ama burdakinin 5 katı fiyatına. Uzun vadede burdan götürmek bence epey karlı. Geçim karısı olduk bugün de yani

Anlatabildin ama şöyle düşün, gerçekten şanslı azınlıktan değilsen aniden olmuyor normal doğum denilen şey, mutlaka eşinin sana ulaşması için vakit kalır eğer allah korusun bir komplikasyon falan çıkmazsa. Bu kısımlara stres yapmamak çok zor ama bilmiyoruz neler yaşayacağız, burada ben kesin sezaryen yaptırıyorum diyen fırt diye doğurabilir normal doğurucam diye hazırlık yapan zorunlu sezaryen olabilir. Şimdiden kendini şartlama bence, oluruna bırak. Sona yaklaştıkça daha şekillenir zaten her şey, biraz daha belli olur. Belki eşin günün yaklaşınca yanına gelir, halledersiniz bir şekilde

Sezeryan ile doğan ve normal doğan bebeğim bağışıklığının farkını ilk defa duydum tabi ki sağlık en önemlisi artık hayırlısı neyse o olsun inşallah
Evet haklısıın kendimi şartlamıyım akışına bırakayımm çünkü kafaya taktıkça stres yapıyorum bir de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bana onceaır verdi nasal diye bir sprey verdi ama genelik kategorisi c o yüzden hiç yanasmadım senin spreyinş ben burun ameliyatı sonrası kullanmıstım genelilte kullanıldıgını bilmşyordum

Karnım o kadar gergin ki oturamıyorum bile sağıma soluma yatıyorum. Ayağa kalktığım an derim geriliyo resmen karnımın şekli de yamuldu çocuk sanki içerlere sığmıyo gibi nasıl geçer bu rahatsızlık acaba? Bebeğin pozisyonundan kaynaklı heralde çözemedim semsert karnım

bir de geçen nstye girdiğimde yanımda bi kız vardı devlet hastanesinde muhabbet etmeye başladık 36. Haftasındaydı doktor sezeryana alacak aşılama olduğu için dedi hani zor olduğu için doktor direk böyle demiş hersey normal doğuma uygun olduğu halde hemde devlette yani

Bende de varrr aynisiii diyordum.kimse bisi demedi ben gul yagi suruyorum yumusuyor karnim birde salavat getiriyorum elimle oksuyorum gerginligim azda olsa duzelior bilmiorum baska bisi bulamadim. Magnezyum hapida gerginligi hafifletiyor tabi

Bende de varrr aynisiii diyordum.kimse bisi demedi ben gul yagi suruyorum yumusuyor karnim birde salavat getiriyorum elimle oksuyorum gerginligim azda olsa duzelior bilmiorum baska bisi bulamadim. Magnezyum hapida gerginligi hafifletiyor tabi
Her gün olmuyo ama bugün inanılmaz rahatsızım bilmiyoruz ki bebek hareketinden mi böyle kasılıyoz mu ondan mı böyle ne zaman hastaneye gitmek gerekli hepsi soru işareti. Tek tesellim ağrım falan yok biyerimde ama karnım tef gibi dik duramıyorum

O doğum kanalından bebek geçerken bağışıklığı güçleniyormuş. Yani normal doğum gerçekten çok kıymetli ve sağlıkla ilgili bi tehlike yoksa vazgeçilmemesi gereken bi şey. Bi de emin ol babası ona her zaman ilk gördüğündeki gibi bakacaktır, varsın ilk gördüğü an videoya alınmasın. Hisler kalıcı sonuçta

Beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün bi de geçmiş olsun canım

Doktora sordum ben olabilir karninin hacmi genislio dedi gecti

ALLAH sağlıkla zamanında bebişini kucaklamayı Nasip etsin canım İNŞALLAH sağlıkla doğup beklemeden sanaa verip evinee sağlıkla göndersin doktorun bebişinle huzurlu sağlıklı bir hayat Tevekkül ettt Herşey iyi olsun ALLAH ın izniyle

Doktora sordum ben olabilir karninin hacmi genislio dedi gecti
Benimkisi de sürekli aynı şeyi söylüyo canım artık sormuyorum bile burdan işte arkadaşlardan bi cevap bulmaya çalışıyo insan burası da iyi ki var gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…