Bendee canım 5 bucuk kiloo almışım Nasipse 28+ lardayım doktor kiloo aldım die söylendi alalala dedim panikledim ne alaka demii bebekte kiloo alıyor sonuçta ALLAH ın izniyleOooo ben zayıf kaldım 8 kg daha2 gundur olcmedım bi bakım hele
Goturdum goturmezmiyim görmezden gelin diyor dayanamıyorumOda zor ya vallahibindoktora gotursenjz olmazmi
Bazı şeylere heves etmeni anlayabiliyorum ama bunların hiçbiri normal doğumla dünyaya gelen bi bebeğin bağışıklığındaki fark kadar önemli değil bence. Hevesimiz ne olursa olsun sağlıkla ilgili bi duruma sadece yine sağlıkla ilgili bi şeyden dolayı karar vermeliyiz. 7 saat çok uzun bi süre değil, kasılmalar başlayınca hemen çıkabilecekse yola belki yetişir bileKızlar size bir şey danışmak istiyorum kafam çok karışıkşimdi ben Artvin’de yaşıyorum ailem Samsunda onların yanına gideceğim doğum için zaten burada özel hastane yok. 34. Haftada yola çıkacağız eşimle beni Samsuna bırakıp tekrar Artvin’e geri dönecek. Ben 1-1 buçuk ay orada olacağım eşimle ilk defa ayrı kalacağız zaten ondan ayrı içim buruk bir de doğumda yanımda olmasını istiyorum ama normal doğum olursa aniden gelmek zorunda olcak ve bebişimizi ilk o kucağına alamicak herşey plansız ani olcak diye stres oluyorum oyuzden normal doğuma içim soğuyor ama sezeryan olsa diyorum planlı olcak oda güzelce süslencek fotolar çekilcek kapıda bekleyen eşim olcak kızını kucağına alırken yüz ifadesi vs video çekilmesini istiyorum hep yani böyle umuyorum ama normal doğumda taa Artvinden samsuna 7 saat yol gelecek ve hiçbişey istediğim gibi olmicak ani olacağı için oda süslemesiydi foto çekimiydi sanki böyle panik içinde olcak gibi gelıyor anlatabildimmi bilmiyorum
Anlatabildin ama şöyle düşün, gerçekten şanslı azınlıktan değilsen aniden olmuyor normal doğum denilen şey, mutlaka eşinin sana ulaşması için vakit kalır eğer allah korusun bir komplikasyon falan çıkmazsa. Bu kısımlara stres yapmamak çok zor ama bilmiyoruz neler yaşayacağız, burada ben kesin sezaryen yaptırıyorum diyen fırt diye doğurabilir normal doğurucam diye hazırlık yapan zorunlu sezaryen olabilir. Şimdiden kendini şartlama bence, oluruna bırak. Sona yaklaştıkça daha şekillenir zaten her şey, biraz daha belli olur. Belki eşin günün yaklaşınca yanına gelir, halledersiniz bir şekildeKızlar size bir şey danışmak istiyorum kafam çok karışıkşimdi ben Artvin’de yaşıyorum ailem Samsunda onların yanına gideceğim doğum için zaten burada özel hastane yok. 34. Haftada yola çıkacağız eşimle beni Samsuna bırakıp tekrar Artvin’e geri dönecek. Ben 1-1 buçuk ay orada olacağım eşimle ilk defa ayrı kalacağız zaten ondan ayrı içim buruk bir de doğumda yanımda olmasını istiyorum ama normal doğum olursa aniden gelmek zorunda olcak ve bebişimizi ilk o kucağına alamicak herşey plansız ani olcak diye stres oluyorum oyuzden normal doğuma içim soğuyor ama sezeryan olsa diyorum planlı olcak oda güzelce süslencek fotolar çekilcek kapıda bekleyen eşim olcak kızını kucağına alırken yüz ifadesi vs video çekilmesini istiyorum hep yani böyle umuyorum ama normal doğumda taa Artvinden samsuna 7 saat yol gelecek ve hiçbişey istediğim gibi olmicak ani olacağı için oda süslemesiydi foto çekimiydi sanki böyle panik içinde olcak gibi gelıyor anlatabildimmi bilmiyorum
Üst benim alt onunKocisinin kıyafetleri demi
Sezeryan ile doğan ve normal doğan bebeğim bağışıklığının farkını ilk defa duydum tabi ki sağlık en önemlisi artık hayırlısı neyse o olsun inşallahBazı şeylere heves etmeni anlayabiliyorum ama bunların hiçbiri normal doğumla dünyaya gelen bi bebeğin bağışıklığındaki fark kadar önemli değil bence. Hevesimiz ne olursa olsun sağlıkla ilgili bi duruma sadece yine sağlıkla ilgili bi şeyden dolayı karar vermeliyiz. 7 saat çok uzun bi süre değil, kasılmalar başlayınca hemen çıkabilecekse yola belki yetişir bile
Evet haklısıın kendimi şartlamıyım akışına bırakayımm çünkü kafaya taktıkça stres yapıyorum bir de hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAnlatabildin ama şöyle düşün, gerçekten şanslı azınlıktan değilsen aniden olmuyor normal doğum denilen şey, mutlaka eşinin sana ulaşması için vakit kalır eğer allah korusun bir komplikasyon falan çıkmazsa. Bu kısımlara stres yapmamak çok zor ama bilmiyoruz neler yaşayacağız, burada ben kesin sezaryen yaptırıyorum diyen fırt diye doğurabilir normal doğurucam diye hazırlık yapan zorunlu sezaryen olabilir. Şimdiden kendini şartlama bence, oluruna bırak. Sona yaklaştıkça daha şekillenir zaten her şey, biraz daha belli olur. Belki eşin günün yaklaşınca yanına gelir, halledersiniz bir şekilde
Bana onceaır verdi nasal diye bir sprey verdi ama genelik kategorisi c o yüzden hiç yanasmadım senin spreyinş ben burun ameliyatı sonrası kullanmıstım genelilte kullanıldıgını bilmşyordumCanım bende gittim bugün doktora. Oldum olası alerjiğim zaten. Geceler bana da haram oldu çok tıkanıyorum bende. Ve benim o kadar burnum kanıyor ki yerimde başkası olsa acile koşar. Alerji kuruluk, kuruluk da damarlarımı çatlatıyor. Kan fışkırıyor bir yanda korkunç yani.
Bana bunları verdi doktor. Serumla da yıkama yapacağım öncesinde jinekologumda kullanabilirsin dedi. Sana ne verdiler?
Rabbim sifa versin kuzumaGoturdum goturmezmiyim görmezden gelin diyor dayanamıyorum
Bende de varrr aynisiii diyordum.kimse bisi demedi ben gul yagi suruyorum yumusuyor karnim birde salavat getiriyorum elimle oksuyorum gerginligim azda olsa duzelior bilmiorum baska bisi bulamadim. Magnezyum hapida gerginligi hafifletiyor tabiKarnım o kadar gergin ki oturamıyorum bile sağıma soluma yatıyorum. Ayağa kalktığım an derim geriliyo resmen karnımın şekli de yamuldu çocuk sanki içerlere sığmıyo gibi nasıl geçer bu rahatsızlık acaba? Bebeğin pozisyonundan kaynaklı heralde çözemedim semsert karnım
Her gün olmuyo ama bugün inanılmaz rahatsızım bilmiyoruz ki bebek hareketinden mi böyle kasılıyoz mu ondan mı böyle ne zaman hastaneye gitmek gerekli hepsi soru işareti. Tek tesellim ağrım falan yok biyerimde ama karnım tef gibi dik duramıyorumBende de varrr aynisiii diyordum.kimse bisi demedi ben gul yagi suruyorum yumusuyor karnim birde salavat getiriyorum elimle oksuyorum gerginligim azda olsa duzelior bilmiorum baska bisi bulamadim. Magnezyum hapida gerginligi hafifletiyor tabi
O doğum kanalından bebek geçerken bağışıklığı güçleniyormuş. Yani normal doğum gerçekten çok kıymetli ve sağlıkla ilgili bi tehlike yoksa vazgeçilmemesi gereken bi şey. Bi de emin ol babası ona her zaman ilk gördüğündeki gibi bakacaktır, varsın ilk gördüğü an videoya alınmasın. Hisler kalıcı sonuçtaSezeryan ile doğan ve normal doğan bebeğim bağışıklığının farkını ilk defa duydum tabi ki sağlık en önemlisi artık hayırlısı neyse o olsun inşallah
Evet haklısıın kendimi şartlamıyım akışına bırakayımm çünkü kafaya taktıkça stres yapıyorum bir de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün bi de geçmiş olsun canımO kadar ihtimal vermedim çünkü 2 gün öncesinden dişçiye gittim dedi sağlam dişlerin dogumdan sonra dolgu yapariz inandım beklemiyordum ve hiçbir şey hissetmedim o an dava açıp acaba kaç para verirler veya kaç kutu çikolata diye düşünüyordum
Doktora sordum ben olabilir karninin hacmi genislio dedi gectiHer gün olmuyo ama bugün inanılmaz rahatsızım bilmiyoruz ki bebek hareketinden mi böyle kasılıyoz mu ondan mı böyle ne zaman hastaneye gitmek gerekli hepsi soru işareti. Tek tesellim ağrım falan yok biyerimde ama karnım tef gibi dik duramıyorum
ALLAH sağlıkla zamanında bebişini kucaklamayı Nasip etsin canım İNŞALLAH sağlıkla doğup beklemeden sanaa verip evinee sağlıkla göndersin doktorun bebişinle huzurlu sağlıklı bir hayat Tevekkül ettt Herşey iyi olsun ALLAH ın izniyleİnşallah öyledir canım
Ah kızlar ya! Ne kadar tuhaf anne olmak, daha doğmamış bir bedeni sahiplenmek. Dün bunu düşündüm, usul usul ağladım. Minicik bir beden, bana muhtaç. Böyle onu alıp içime koyasım geliyor, bağrıma basasım, minik minik yaşasın orada diyorum.
Ve biliyorsunuz benim bebeğimi doğunca alacaklar ameliyat için, düşününce çok ağlıyorum. Çok şükredin, acılarınıza, ağrılarınıza şükürler olsun bitecek, kucağınıza alıp geleceksiniz evinize.
Tüm bunlara rağmen her şeyini hazırladım, geç gelecek ama gelecek olmasına inancım tam. Takdir-i ilahiye sonsuz tevekkül ediyorum. Düşününce öyle sessizce ağlıyorum. Hafta sonu da öyle oldu, hissetti bebeğim herhalde diyorum. O yüzden böyle yapıyor, küstü bana belki de ağladığım için...
Doktora kilosunu sordum, elimden gelen her şeyi yapıyorum dedim, doktor da bana "Şu durum için senin yapabileceğin bir şey yok." dedi... Kendime dedim "Difembahya, ne kadar acizsin görüyor musun? Rab yazıyor, sen yaşıyorsun. Kudret sahibi Rabbime çok dua ediyorum, imtihanımı ağır eyleme, çok zor.. Çok çaresiz hissediyorum bazen, sonra inançlı birisin neden çaresiz olasın, Rabbim var ya diyorum, Allah imanımıza zeval vermesin
Öyle bir içimi dökesim geldi kızlar
Benimkisi de sürekli aynı şeyi söylüyo canım artık sormuyorum bile burdan işte arkadaşlardan bi cevap bulmaya çalışıyo insan burası da iyi ki var gerçektenDoktora sordum ben olabilir karninin hacmi genislio dedi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?