Aminnn canımm kesinlikle bebişş kiloo alsın da sağlıkla hayır anlamadığım kendimi dürtsem yiyebileceğimi yedim biraz abartarak zaten şöyleki midee bulantısı ve yanmasından zaten abartarak yiemiorum doktor kiloya fazla diyince bayaa şaşırdım bende neyse haklısın canım bebişler sağlıkla ilerlesinde ALLAH ın izniyle
Kız du bidakka beni pirelendirme, oğlan olunca mı diş dökülüyo niye öyle cinsiyetinden girdin? Anamın da erkek kardeşimden sonra iliği kemiği kurumuş hep, bak bilip önceden söylemediyseniz hepinizi misafirliğe çağırıp dökülen dişlerimi ikram ederim ha
Ben kaldırıyorum ya. Hem de baya erken haftalardan beri. Bana çok ağır gelmedi hiç ama dikkatli olmakta fayda var yine de. Yükü beline vermezsen bence bi şeycik olmaz
Aaa tabi kız koku hassasiyetimin olduğu dönemler bunun sayesinde hayatta kaldım koku falan kalmıyo bunu kullanınca ve 5 dk içinde havayı temizliyo zaten otomatik moda alıyosun havanın kirlendiğini gördükçe devreye giriyo al bundan sen çok rahat ediceksin bi duanı alırız
Bugün oturdum baktım sesi çıkmadı şimdi doktorun yaptığı gibi az şırkaladım titisini yediğim bana karşılık veriyor yine susuyor yorgun herhalde taş mı taşıdı ne yaptıysa dene istersen