2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben saldım valla bebıs kılo alsında ınsallah
Aminnn canımm kesinlikle bebişş kiloo alsın da sağlıkla hayır anlamadığım kendimi dürtsem yiyebileceğimi yedim biraz abartarak zaten şöyleki midee bulantısı ve yanmasından zaten abartarak yiemiorum doktor kiloya fazla diyince bayaa şaşırdım bende neyse haklısın canım bebişler sağlıkla ilerlesinde ALLAH ın izniyle

Cinsiyetinden girmedim be ne diyem mahmut mu diyem oğlun değil mi senin oğlan dedim o yüzden

Kaldırırım ya nolacak ben dün yeni aldığım paspas oraya tam otursun diye koca kurutma makinesini itekledim hdjdj
sen nasıl bir pehlivan çıktın helal olsun, ben koltuğu dizimle itekleyince kocacım koltuğu ittim karnım ağrıdı :C :C :C falan diyorum dfjkd.

Ben bu konuyu eşimle bi görüşeyim yoksa burda beni delirtcek bunlar sağolun kuzu ya G Gamgusar da tavsiye etti dua ediciiiim bizzat size inşaAllah

Bugün oturdum baktım sesi çıkmadı şimdi doktorun yaptığı gibi az şırkaladım titisini yediğim bana karşılık veriyor yine susuyor yorgun herhalde taş mı taşıdı ne yaptıysa dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…