2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hqhahahaahah tek sen rahatsiz degilsen bunlardan cidden toplasip bi ihtiarda bulunulmali oranin yoneticisi yok mu ?
Yöneticimiz ezik vasıfsız herifin teki ona da ayrı kılım zaten karısı herkesin arkasından konuşunca dedim bu daha beni tanımıyor herkese sallıyor kimbilir benim arkamdan ne diyor öyle tipler

Benim diş hekimim şey dedi "her hamilelikte bir diş kaybedilir diye bir laf vardır ama öyle bir şey yok, iyi bakıp bebeği senin reserve vitaminlerinden almaya zorlamamalisin".

Çocuğu sömüttürmicen asko yani işin kısası.

Bilmiyordumm teşekkür ettim evett haklısın hisler kalıcı

Benim bugün her pazartesi olduğu gibi anne sporum vardı. Bu hafta yoga gibi pilates gibi bir şey yaptırdı. Bi ara hareketi yan yatarak yapıyorduk. Dedi ki "şimdi aynı hareketi diğer tarafımızda yapalim, direkt dönün matın ustunde".

IKI DAKIKA sonra dedi ki "tamam bırakın dönmeyin vazgeçtim" dönemedik

Yöneticimiz ezik vasıfsız herifin teki ona da ayrı kılım zaten karısı herkesin arkasından konuşunca dedim bu daha beni tanımıyor herkese sallıyor kimbilir benim arkamdan ne diyor öyle tipler

Ayy bizim.apartmanda oyle bak saat kac olmus dan dun kapi kapiyorlar diger daire duvarda top sektirio shshs apartman arasinda yabani bi kedi beslenior sonra apartman merdiveninde izmaritler kedi boklari hak getire

Ya kızlar bugün bi markette şu deterjan indirimdeydi 40-45 tl civarı. Bebekler için de uygunmuş bir alıp deneyeyim belki memnun kalırım dedim park yatağın nevresimini attım çıkardım aaa ben şok ilk defa erimeyen deterjan görüyorum ekstra durulama yaptım daha duruyor eriyesi yok Almayın bunu siz de sıvı deterjan alıcam artık dalin falan

Eklentiler

• IMG_2124.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_2127.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 106
Ayy bizim.apartmanda oyle bak saat kac olmus dan dun kapi kapiyorlar diger daire duvarda top sektirio shshs apartman arasinda yabani bi kedi beslenior sonra apartman merdiveninde izmaritler kedi boklari hak getire
Maalesef kuzu herkes apartman hayatına uygun değil. Medeniyet görmemiş çok kişi var bunlar böyle alışmış anlatamıyorsun da komşuluk hakkından bi haberler. Ne dicen öküzler

Duru granül al canım

Maalesef kuzu herkes apartman hayatına uygun değil. Medeniyet görmemiş çok kişi var bunlar böyle alışmış anlatamıyorsun da komşuluk hakkından bi haberler. Ne dicen öküzler

Hamile halimle kapimin orayi sildim die arkamdan bagira bagira konustuydu komsum goya temizlddi die sunepe sen temizle kedi bokunh pusurunu ben nie yapiom
Akşamları basamıuorum bacağımın üstüne sezeryanda kuyruk sokumumdan iğne olduğumdan ara ara vuruyo ağrısı
Rabbim sifa versin kuzum

Ya ben normalde de artık sadece sıvı kullanıyorum. Bana çok daha kullanışlı geliyor. Her yerde tortu kalıyor bir de renkli kıyafetleri beyaza boyuyor ara ara.
Bebek kıyafetleri için de sıvı öneriliyor diye okumuştum.

Bugün "bu ne ara bu kadar oldu laayyn" dediğim bir gün oldu. Sizce de her şey çok hızlı gelişmiyor mu
Ayyy çok tatlı buuu
Bugün ben de aynaya bakınca kendi kendime aynen böyle söyledim
Her gün birazcık daha büyüyor göbüşler

Keşke daha önce bilseydim canım hiç almazdım bunu da artık elde yıkamada lekeli kıyafet falan olursa değerlendiririm birikir makinanın giderlerini de tıkar diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…