Yöneticimiz ezik vasıfsız herifin teki ona da ayrı kılım zaten karısı herkesin arkasından konuşunca dedim bu daha beni tanımıyor herkese sallıyor kimbilir benim arkamdan ne diyor öyle tiplerHqhahahaahah tek sen rahatsiz degilsen bunlardan cidden toplasip bi ihtiarda bulunulmali oranin yoneticisi yok mu ?
Ben de bi Allah’ım affet dedim ama aynısı oluyorum napim hsjsj hem bu yöre oyunu ya dalga olarak bakmaay böyle şeylere gülmeyi hiç sevmiyorum ama güldüm allah affetsin çünkü ben de benzer oluyorum dkjfkjf.
Benim diş hekimim şey dedi "her hamilelikte bir diş kaybedilir diye bir laf vardır ama öyle bir şey yok, iyi bakıp bebeği senin reserve vitaminlerinden almaya zorlamamalisin".Kız du bidakka beni pirelendirme, oğlan olunca mı diş dökülüyo niye öyle cinsiyetinden girdin? Anamın da erkek kardeşimden sonra iliği kemiği kurumuş hep, bak bilip önceden söylemediyseniz hepinizi misafirliğe çağırıp dökülen dişlerimi ikram ederim ha
Bilmiyordumm teşekkür ettim evett haklısın hisler kalıcıO doğum kanalından bebek geçerken bağışıklığı güçleniyormuş. Yani normal doğum gerçekten çok kıymetli ve sağlıkla ilgili bi tehlike yoksa vazgeçilmemesi gereken bi şey. Bi de emin ol babası ona her zaman ilk gördüğündeki gibi bakacaktır, varsın ilk gördüğü an videoya alınmasın. Hisler kalıcı sonuçta
Yöneticimiz ezik vasıfsız herifin teki ona da ayrı kılım zaten karısı herkesin arkasından konuşunca dedim bu daha beni tanımıyor herkese sallıyor kimbilir benim arkamdan ne diyor öyle tipler
Maalesef kuzu herkes apartman hayatına uygun değil. Medeniyet görmemiş çok kişi var bunlar böyle alışmış anlatamıyorsun da komşuluk hakkından bi haberler. Ne dicen öküzlerAyy bizim.apartmanda oyle bak saat kac olmus dan dun kapi kapiyorlar diger daire duvarda top sektirio shshs apartman arasinda yabani bi kedi beslenior sonra apartman merdiveninde izmaritler kedi boklari hak getire
Duru granül al canımYa kızlar bugün bi markette şu deterjan indirimdeydi 40-45 tl civarı. Bebekler için de uygunmuş bir alıp deneyeyim belki memnun kalırım dedim park yatağın nevresimini attım çıkardım aaa ben şok ilk defa erimeyen deterjan görüyorum ekstra durulama yaptım daha duruyor eriyesi yokAlmayın bunu siz de sıvı deterjan alıcam artık dalin falan
Maalesef kuzu herkes apartman hayatına uygun değil. Medeniyet görmemiş çok kişi var bunlar böyle alışmış anlatamıyorsun da komşuluk hakkından bi haberler. Ne dicen öküzler
Rabbim sifa versin kuzumAkşamları basamıuorum bacağımın üstüne sezeryanda kuyruk sokumumdan iğne olduğumdan ara ara vuruyo ağrısı
Amin canım ikinci gebelik gerçekten zorluyoHamile halimle kapimin orayi sildim die arkamdan bagira bagira konustuydu komsum goya temizlddi die sunepe sen temizle kedi bokunh pusurunu ben nie yapiom
Rabbim sifa versin kuzum
Kalsiyum magnzyumunu verdiyse doktor lutfen ihnal etme icAmin canım ikinci gebelik gerçekten zorluyo
Ya ben normalde de artık sadece sıvı kullanıyorum. Bana çok daha kullanışlı geliyor. Her yerde tortu kalıyor bir de renkli kıyafetleri beyaza boyuyor ara ara.Ya kızlar bugün bi markette şu deterjan indirimdeydi 40-45 tl civarı. Bebekler için de uygunmuş bir alıp deneyeyim belki memnun kalırım dedim park yatağın nevresimini attım çıkardım aaa ben şok ilk defa erimeyen deterjan görüyorum ekstra durulama yaptım daha duruyor eriyesi yokAlmayın bunu siz de sıvı deterjan alıcam artık dalin falan
Ay bu ne güzellik ama yaBugün "bu ne ara bu kadar oldu laayyn" dediğim bir gün oldu. Sizce de her şey çok hızlı gelişmiyor mu
Ayyy çok tatlı buuuBugün "bu ne ara bu kadar oldu laayyn" dediğim bir gün oldu. Sizce de her şey çok hızlı gelişmiyor mu
Keşke daha önce bilseydim canım hiç almazdımYa ben normalde de artık sadece sıvı kullanıyorum. Bana çok daha kullanışlı geliyor. Her yerde tortu kalıyor bir de renkli kıyafetleri beyaza boyuyor ara ara.
Bebek kıyafetleri için de sıvı öneriliyor diye okumuştum.
İnsan kendini her gün görünce fark etmiyor. Bir de bu aydan sonra zart diye büyürmüşAyyy çok tatlı buuu
Bugün ben de aynaya bakınca kendi kendime aynen böyle söyledim
Her gün birazcık daha büyüyor göbüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?