2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Akşamları basamıuorum bacağımın üstüne sezeryanda kuyruk sokumumdan iğne olduğumdan ara ara vuruyo ağrısı
Benim de kuyruk sokumu ağrım var hem de hamileligin başından beri. Çok iyi anlıyorum seni. Güzel hareketler var rahatlatan, onlardan yapabilirsin. Bana yürüyüş falan hiç iyi gelmiyor ama spor yapıyorum ironik bir şekilde. Cat-Cow Pose diye bir hareket var, bir araştır istersen, bana çok iyi geliyor

Keşke daha önce bilseydim canım hiç almazdım bunu da artık elde yıkamada lekeli kıyafet falan olursa değerlendiririm birikir makinanın giderlerini de tıkar diye korktum
İşte Burda sadece boş geyik yapıyor gibi görünebiliriz ve belki gercekten de öyle olabilir ama bunlari konustuk mesela bizim de arada faydalı muhabbetlerimiz oluyor

Keşke daha önce bilseydim canım hiç almazdım bunu da artık elde yıkamada lekeli kıyafet falan olursa değerlendiririm birikir makinanın giderlerini de tıkar diye korktum
Tıkıyormuş da zaten en iyisi bile, bir dönem ben de kullandım duru granül ama artık kullanmıyorum illa birikiyormuş borularda. Toz bile kullanmıyorum artık tamamen her şeyde sıvıcıyım

Yürüyüş beni de yoruyo ya aşağı baskı hissediyorum uzun yürüdüğümde. Ama pilates yogada gayet rahatım. Kedi deve hareketi diyolar ona da, gerçekten aşırı iyi geliyor sırt ağrılarına

İşte Burda sadece boş geyik yapıyor gibi görünebiliriz ve belki gercekten de öyle olabilir ama bunlari konustuk mesela bizim de arada faydalı muhabbetlerimiz oluyor
Tüh ben o konuyu kaçırmışım Oysa ki müslin konusuna çok hakimdim
Bundan sonra sıkı takipteyim

Tıkıyormuş da zaten en iyisi bile, bir dönem ben de kullandım duru granül ama artık kullanmıyorum illa birikiyormuş borularda. Toz bile kullanmıyorum artık tamamen her şeyde sıvıcıyım
Evde de 2 farklı sıvı deterjan vardı yumoş ben de normalde çok kullanıyorum sıvıyı ama “bebek deterjanı” diye bir olay olunca kullanasım gelmedi herkesler almış dediydim

Yaaaa buyuyen gobuslerimizii severimm dostlarimm
Benimde bir kuyruk sokumu agrim var siyatik gibi doktor agirlastikca olabilir demisti bana benim
Gebelik basindan beri var pilates yapiyorum iyi geliyor bazen yari oturur pozisyonda bile duramiyorum
Agridan. Aksamlari pilates topunda iki uc dötümü on arka sag sol ceviriyom o bile iyi geliyor
Bugunlerde bebem cok sakin anlayamadigim bir sekilde aksamlari hareket var ama oyle bam gum girismiuor gecen hafta gibi degil

Bu arada e bebegin Kendi markasınin leke cikarici tozunu cok ovuyorlar. Indirime girerse bi paket alayim diyorum bakalimm

Ay hepsi aynısı ayol

Bu arada e bebegin Kendi markasınin leke cikarici tozunu cok ovuyorlar. Indirime girerse bi paket alayim diyorum bakalimm
Evet toz leke çıkarıcısının elde yıkamada iyi olduğunu duymuştum oda kokusu da çok güzel aynı markanın e bebek kokusu 12 şubatta toz olan indirime giricekmiş tam doğum günüm kocişe söyliyim de e bebeğe gezmeye götürsün bari

Dogum gunu hediyesi alirsin hem kendine hem bebisine

Göbeğimin kaşıntısından uyuyamıyorum sürekli yağ kullanıyorum ama yok geçmiyor hep kaşınıyor sanırım çatlamalar başlıyor bende

Takip ediyorum sizi hala buradayım kısaca özet geçeyim Karusel E evdekiliyakat Fazlasıyla ağırlaştım yattığım yerden merasimle kalkıyorum. Göbüşümün altında göremediğim, dolayısıyla yağlamayı unuttuğum yerler çatlamış onları farkettim Bebişimin iri bir bebek olmayacağını 3kg civarı doğacağını söyledi doktorum. Geçen hafta kıyafetlerini,peluşlarını yıkadım ütüledim dolabına kaldırdım. Yine çişe kalkıp geri uyuyamadığım saatlerdeyim Durumlar böyle bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…