2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru demiş ben diğerlerinde çok vitaminlerimi düzenli kullanmazdım iki hamileliğimden diş ağrsınndan ölüyordum bu öyle olmamış olmaz inşallah
Bugün "bu ne ara bu kadar oldu laayyn" dediğim bir gün oldu. Sizce de her şey çok hızlı gelişmiyor mu
karnım aşırı büyüyor ve daha çok var ve bi kaç gündür karnım kaşınıyor diğerlerinde böyle çok büyümedi çatlağım olmadı sanırsam bunda yeni başlayacak

O ağırlaşma hepimizde var ya yuvarlana yuvarlana bitecek sen yaz yine Allah’tan elimiz kalkıyor hala

Ben hep kaldırıyorum bi şey olmuyor diyecek bir cengaver aradım da
ben hep kaldırıyorum, hatta daha da ilerisini söyliyim ben bir depoda çalışıyorum, her tarafım koliler kutular vs vs , tabii ki 10 kg şeyi çat çut kaldırmıyorum ama ittir kaktır ya da hafif şeyleri bacak ve kalça desteği eğil kalk yapıyorum. Hepsi doktor kontrolünde tabii ki , herhangi bir rahim kısalığı vs sorunu yaşamadığımdan ve yoğun iş tempom yüzünden spor vs de yapamadığımdan doktor da ne yapıyorsan devam et diyor zaten.. Kendi işim olduğu için izin almak ya da evde dinlenmek gibi bir lüksüm malesef yok. Ama burada kendime bir düzenek kurdum yorulduğum an sırt destekli sandalyede oturup ayaklarımı uzatıp min. 30 dk dinleniyorum. Yani bilmiyorum yıllardır yabancı influencerları fazlasıyla takipteyim hepsi haldır huldur işinde sporunda baya hızlı koşular halter kaldırmalar falan.. Kendimi buna şartlamıştım, eğer sağlık problemim olmazsa gündelik akışımı çok bozmak istemiyorum diye, Allah da yardım etti herhalde şuan baza kaldırma vs ben de o konularda rahatım çok takmıyorum.. Asla bir tavsiye değil yanlış anlaşılmasın lütfen hepimizin sağlığı birbirinden çok farklı, bu benim kendimce kurduğum düzenim, ondan bahsetmek istedim

Gece bıraktığım yerden şunu söylemek isterim ki Meine Sterne bu ne güzellik, cintoniklime hepimiz yuvarlanıyoruz bacım yalnız değilsin, @deterjancılar granül deterjan stoklayan ben kalıntı meselesine üzüldüm, Y ysnmrv den haberim yok belki içi daralmıştır, @hepiniz günaydın

şş, tahinde de kalsiyum varmış. bunu öğrenen ben sabah sabah kaşıkla tahin yemiş miyimdir? Evet.

Kızlar bana hamilelikte herkesten nefretlik geldi

Zaten full kusuyorum bide bu insanların yaptıklarını görünce felan iyice kötü oluyorum
Canımm ilaçç denemişmiydin prilam vs gibii geceleri 2 adett düzenli alırsan faydası oluyor mutlaka denemişsindir ama sölemek istedim benim annemin kuzenide doğuma kadar serumla yaşadı İstifra etmekten bebişide MAŞALLAH iyi doğdu İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler

kızzzzzzzzzz denemediğim şey kalmadı prilam mideme inmeden çıkıyordu

İtmeyi yapıyorum, kaldırmayı da hatta çocuğum zaten 15.5 kilo onu günlük muhakkak kaldırmak zorunda kaldığım anlar oluyor ya da sevmek için sadece Ama bazayı hesap edemedim daha mı ağır Annem bekarken bile bize baza, kanepe falan kaldırtmazdı herhalde ordan kaldı o korkum her şeyi yaparım baza kaldırırken düşünürüm jsjsj

Benim göbeko küçük kalmış sanki kızlar ama bakarsanız her gün gelip karnım şişti sert yürüyemiyorum diye şikayetler yazıyorum bugün de bacağı kaybettik acıdan

Eklentiler

• 97B3625C-672D-41E2-BBCA-F4DEA42DFB1A.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 78
kızzzzzzzzzz denemediğim şey kalmadı prilam mideme inmeden çıkıyordu
Canım ilk 4.5ay sadece serumla beslenmiş biri olarak onzyd veya zofran bi süre hayatımı kurtarmıştı doktoruna danışabilirsin hatta benim 30lu haftalarda geri döndü mide bulantım çok kusmaya başladım doktorum tekrar onzyd kullanmamı önerdi istersen bir danış çünkü kusmak kadar hayat kalitesini etkileyen çok az şey var Allah yardımcın olsun

amin bacım o kadar zormuş ki kusmak mide bulantıusına sahip olmak diyorum birine beddua edeceksen midesi bulansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…